Zanimljivi oglasi
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Zanimljivi oglasi
Uz'o Mate pare ( i za robotaxije ) a prodao maglu, napravio par komada
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -siberbose
lepo deluje ali cifra bas jaka, doduse ima i par skupljih ali vecina ih je tu do 4000 , moze da se nadje solidan primerak pa i da se ulozi koja stotina, ova je jos 2.4
lepo deluje ali cifra bas jaka, doduse ima i par skupljih ali vecina ih je tu do 4000 , moze da se nadje solidan primerak pa i da se ulozi koja stotina, ova je jos 2.4
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Zeznuti su ti 2.4 pogotovo ovaj od 209 konja.
Ja bas slušah da je taj od 209ks dosta bolja varijanta od onog 200ks.
Имам једно потпитање...
- TheWickerMan
Kontra, 200ks ima problema, 209 je odličan.
ovo je Boksina Alfa, stvarno uvozi samo dobre automobile.
-
Onda sam pomešao
Zar nije i kod ovog 209 čest problem sa glavom motora ?

Ne sumnjam da je dobra nego jel ima kupaca uopste po ovim cenama, meni deluje previse za 159ku iz 2009.
-
Koliko ja pratim tog lika prodao je lep broj devetki do sada i po većim cenama od ove
- TheWickerMan
Ne ne, kontraHeineken napisao: 02 Apr 2025, 22:45 Onda sam pomešaoZar nije i kod ovog 209 čest problem sa glavom motora ?

Baš tako, prodao je par 159ki po cenama od 7000 plus evra.
ne bi imao problem da platim toliko za perfektan 159 karavan Q4 sa normalnom manjom km, što vrv ne postoji
Meni se 159 uvek svidjala, samo limuzina, ali je nisam uzimao u razmatranje jer nemam potrebu za tom velicinom auta a enterijer mi je od uvek bio diskutabilan, volan mi se nikako ne svidja sa onim okruglim airbagom i tasterima kao na sega dzojsticima, centralna konzola takodje ali spolja skoro pa savrsen dizajn.
9tka baš dobar i originalan enterijer u višem trimu, od pravog aluminijuma. Omaž nekim starim Alfama i u stopu prati hrabar eksterijer sa 6 okruglih farova, ne znam što ti se ne sviđa?
Pa naveo sam sta mi se ne svidja, volan i centr. konzola, sto se konzole tice konkretno komande klime i radio kao da su sa neba pali, pravougaonici koji nemaju nikakvog smisla sa oblikom same konzole, krugovi duvalica previse razmaknuti, pa jos razmaknuti i od cajgera, ne znam u silver boji ta konzola mi generalno bode oci bas, nekako ima previse nepotrebno praznog prostora, kad je onaj tamni bruseni alu bolja prica. Sedista su lepa, tapaciri, cajgeri a spolja je pun pogodak, zadnja lepa i prava alfa