Superb te generacije treba provozati i probati malo pre kupovine, mene nije oduševio. Prilično tvrd i neudoban, primetno bučniji u odnosu na druga auta iz te klase. Ne vidim neki wow pomak u odnosu na oktaviju. Enterijer ono standardno dosadan. Kome ne smetaju ove stvari, ok.
Drugaru crkao nepredviđeno alternator na nešto preko 200k km. Možda je to izuzetak…
Skoda Superb kupovina
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Skoda Superb kupovina
Imam u vJeterniku Octaviu mk2.0 i mk3.0, imam osećaj da je mk2 udobnija i kvalitetnije urađrna nego mk3. Sa druge strane mk3 je naravno modernija i funkcionalnija. Govorim o Oktavijama 2007. i 2016. godište.
Ja sam se samo jednom vozio u Superb 3 i sećam se da mi je zadnji tapacirung izgledao identičnog kvaliteta kao u Fabiji 3.
Pitao sam zašto do 2018. jer ako se ne varam baš 2019. kreće redizajn sa modernijom multimedijom, itd. Ali ako je zbog motora onda ok. Da ne bude da kenjam, i sam sam gledao Superb 3 da zameni Passata, ali sam gledao onog od 2021. dizela. Za sada sam po ko zna koji put odustao od zamene iz privatnih razloga
Ja sam se samo jednom vozio u Superb 3 i sećam se da mi je zadnji tapacirung izgledao identičnog kvaliteta kao u Fabiji 3.
Pitao sam zašto do 2018. jer ako se ne varam baš 2019. kreće redizajn sa modernijom multimedijom, itd. Ali ako je zbog motora onda ok. Da ne bude da kenjam, i sam sam gledao Superb 3 da zameni Passata, ali sam gledao onog od 2021. dizela. Za sada sam po ko zna koji put odustao od zamene iz privatnih razloga
I mom kumu je crkao, ispod 200k km.milosg napisao: 05 Apr 2025, 11:50 Superb te generacije treba provozati i probati malo pre kupovine, mene nije oduševio. Prilično tvrd i neudoban, primetno bučniji u odnosu na druga auta iz te klase. Ne vidim neki wow pomak u odnosu na oktaviju. Enterijer ono standardno dosadan. Kome ne smetaju ove stvari, ok.
Drugaru crkao nepredviđeno alternator na nešto preko 200k km. Možda je to izuzetak…
Oktaviju sam vozio u cugu od 400km i prvo što mi je zasmetalo kod nje je da mi je desno koleno udaralo u centralni displej i da se nisam uspeo namestiti da to nekako izbegnem.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Skoda nikad nije mogla da se pohvali udobnoscu. Da mi treba prostora za pakovanje, ne bi se razmisljao. U toj klasi i ne treba ocekivati neku wow udobnost. Iskreno insignia mk2 mi je delovala udobnije nego superb mk3.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mora onda remont alternatora uz taj prvi veliki servis preventivnoMomčilo napisao: 05 Apr 2025, 12:55I mom kumu je crkao, ispod 200k km.milosg napisao: 05 Apr 2025, 11:50 Superb te generacije treba provozati i probati malo pre kupovine, mene nije oduševio. Prilično tvrd i neudoban, primetno bučniji u odnosu na druga auta iz te klase. Ne vidim neki wow pomak u odnosu na oktaviju. Enterijer ono standardno dosadan. Kome ne smetaju ove stvari, ok.