Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Re: Dobro veče

Post od srdjanyo »

Ne bih izjednačavao Mirka i Marka.
Tompsonova priča, organizacija i uopšte cela mašinerija proizvodnje njegovih koncerata je monumentalna. Godinama u nemilosti vlasti, zabranjivan i u EU , sa glasom sličnim Alenu Islamoviću, ovaj hipodrom mu je došao kao kec na jedanaest. A bogme i vladajućoj koaliciji jer su im lokalni izbori tu za mesec dana. Naravno, zabranjeno voće je najslađe.
Mirko je u poređenju sa tim underground pevač. Njegov krajnji domet je SPENS.
Na kraju krajeva, ako se to njima sviđa, super. Dajte narodu 'leba i igara. Uvek bilo i biće.
E tu je verovatno jedna od malobrojnih sličnosti Marka i Mirka.

Послато са SM-S926B помоћу Тапатока

lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Ja ne pratim ovog prvog, a od Baje Malog Knindze znam do 5 pesama. Ono sto mi nije poznato jeda je neko od nasih velicao nacisticke logore iz II svetskog.
Kao sto rekoh, ne znam ceo opus BMK, ali mislim da ne moze da se poredi sa "Jasenovac i Gradiska".
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Pitam se da li ce BMK moci odrzati neki nastup ubuduce a da publika ne skandira "pumpaj"?
Procitao sam da je vec otkazao u Bogatiću.
Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

Kass napisao: 05 Apr 2025, 12:22Ne postoje neutralni, postoje uvaljeni koji se prave neutralni.
Lepo primećeno.

A trebalo mi je vremena da to uočim, priznajem, i to je očitije kod mlađih ljudi.

Jer je valjda u doba SFRJ bio manji greh — uvaljivanje u fotelje barem nije podrazumevalo obavezno saučesništvo u golom kriminalu, a podrška vladajućim strukturama nije iskakala sama po sebi iz nekih okvira normalnog, pošto su one kako-tako radile svoj posao. Devedesetih je već to bilo teže, ali je valjda efekat kuvane žabe ostvario svoje. Sada, pak, vladajuće strukture ne žele da rade posao za koji su se kandidovale (i decenijama konstantno borile), u toj meri da su spremne na višemesečno stanje blokade - u koje unose odgovor u obliku otvorenog nasilja - samo da se ne bave svojim zvaničnim obavezama.
Korisnikov avatar
mironiko
Reactions:
Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
Kontakt:

Post od mironiko »

@motorista
Bukvalno, sve lepo rečeno. Mene bukvalno fascinira koliko to "običan" čovek ne vidi kod nas... Praktično neverovatno.

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

Astra >> Lambo
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

@motorista odlično si to rekao.

Nažalost, prečesto čujem od starijih iz moje okoline ono "uvek je bilo..." Ali došli smo dotle da nije moguće ni samo ići niz dlaku vlasti, a da se ne radi protiv samog naroda.
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Izgleda da je danas pokrenut Order 66, tiktok je preplavljen botovima. Blokirao sam ih bar 20-30
A da, proteran je Italijan koji je svirao u Nišu.
darko_m
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2022, 13:03

Post od darko_m »

darko_m napisao: 25 Nov 2022, 19:31
izzy napisao: 11 Nov 2022, 13:11
mitar1982 napisao: 21 Sep 2019, 19:21 https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Predrag ... 7iri%C4%87

Peđa Bećirić je bio ozbiljna faca nekadašnje računarske scene.

Mozda nije uspeo da prevari Lutriju, ali kakve je ribe obrnuo....kapa dole... :ludilo:

istina, upitno je kakav je haker Predrag Bećirić. Da je tako dobar ne bi ga nikad uhvatili. A da je opasan švaler jeste. Priznajem da sam ljubomoran kad vidim kakve je sve ribe obrnuo. Kresnuo je ženu mog druga, ovaj saznao - poludeo.....
A170T
Reactions:

Post od A170T »

A170T napisao:1. Blokada na starom Nišavskom mostu.
Bio sam u 2 navrata. Bilo je više štandova, sa studentima umetničkog fakulteta. Neki su imali stripove koje su prodavali, ali i onih koji su radili karikature građana. Studenti su doneli stiropore, rasporedili okolo i kao na pikniku su sa muzikom i posluženjem družili sa ljudima. Kasnije sam se vratio bilo je više ljudi, i tada je bila malo jača atmosfera uz vuvuzele i pištaljke.
2. Most mladosti
Tu je bila drugačija atmosfera. DJ , ozvučenje, muzika. Naravno tu je bilo sportskih aktivnosti. Bio je pult ko god želi da razgovara sa studentima.
3. Novobulevarski most (Delta Planet)
Baš čistokrvna protestna atmosfera, sa najviše ljudi. Pištaljke do zaglušenja, bubnjevi. Najavljen je protest za 12 April u Novom Pazaru.
Ovo nisu bili skupovi, ovo su bile blokade. Za blokadu nije potreban veliki broj ljudi i to danas nije bio slučaj. Ali mnooogo ljudi se kafenisalo po kafićima, to je razočaravajuće.

Edit: Da ne zaboravim i čoveka koji je bio mislim na svim mostovima sa klavirom i ulepšavao atmosferu. U pitanju je neki stranac koji biciklom vuče klavir, ogroman broj ljudi se okupljao i oko njega i slušao ga kako svira.
Jedan lep klipić koji je sve sumirao:
https://vm.tiktok.com/ZMBC8rQCf/
A170T
Reactions:

Re: Beograd

Post od A170T »

Ima li nekih procena koliko je ljudi bilo danas i uopšte kako je prošao miting?
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Obzirom na angažovanje svih mogućih i nemogućih resursa, uterivanje ljudi u torove i ogradjivanje žicom, meni je ono apsolutni fijasko…
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

40k kažu da je bilo

Sent from my PTP-N49 using Tapatalk

A170T
Reactions:

Post od A170T »

Realno jako loše. Još jedan u nizu njegovih poteza sa kontra efektom.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Sa'će da popizdi. Kažu analitičari kod Šolaka na televizijama da mu sad predvuđaju razračunavanje sa njegovim što su vrdali...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Mislio sam da je malo inteligentniji sa manipulacijama i naravno poremećen, ali on je samo i glup i poremećen, pravi radikal.
Dokazivanje čega i kome? Samo kopiranje studenata. Sad će ćaciji biciklama i sankama na Aljasku, da prenesu poruku Eskimima da Srbija ne sme da stane. Kao što naučnici već decenijama ne mogu da razumu selidbu lososa iz Atlantika u reke, tako ni psihijatri ne mogu da razumu ćacije.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

Odgovori