sada dobijas 7k na 36m sa 0% kamate.Uslov je jedna god uplacenog toyota kaska preko Vinera i naravno da ti je plata opterecena max do 50%.pedalaš napisao: 07 Apr 2025, 12:26To oko „boljeg finansiranja“ kod Toyote je dosta relativna stvar.Leckov napisao: 07 Apr 2025, 10:00 Oktavija je svakako dobar izbor, ali korola je jeftinija i ima bolje finansiranje.
Ja sam 2022. uzimao Yarisa 1,5 Stella.
Uz tadašnje „Toyota finansiranje“ tzv. „akcijska cena“ je tada bila 16.790.
Kada sam rekao da mi ne treba to njihovo finansiranje (lizing ponuda firme koja je u tom trenutku bila deo te prodajne akcije), već da imam moje finansiranje (da ću ja sam da obezbedim lizing, kod druge lizing firme), cena je odmah postala 600 evra niža (16.190).
Vozilo do 30k
Re: Vozilo do 30k
Baci pogled i na redizajn i30, dobija se klasicni 4cil motor, i kazu dosta opreme, a komotan je auto. Ja sam razmatrao Corollu, ali ne privlaci me to direktno ubrizgavanje, a ni 3 cilindra.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Jasno je to meni, ali je dobra ponuda i s tom kamatom. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji.
Više me zanima motor, enterijer i prostor. Gledao sam, čitao, ali dok ga ne vidim uživo, uđem u auto i isprobam ga - sve je teorija.
Među tim nekim stvarima koje su mi isto ok što se tiče finansiranja je i30, ali je on manji od korole i motor je slabiji. Scala je po okej ceni, on je kompaktan i širi, ali rekao bih da je ovde Toyota bolja od nje. Oktavija ima isto pristojnu cenu.
Ko ima neke savete ili je ko isprobavao/gledao na sajmu, slobodno pišite
Više me zanima motor, enterijer i prostor. Gledao sam, čitao, ali dok ga ne vidim uživo, uđem u auto i isprobam ga - sve je teorija.
Među tim nekim stvarima koje su mi isto ok što se tiče finansiranja je i30, ali je on manji od korole i motor je slabiji. Scala je po okej ceni, on je kompaktan i širi, ali rekao bih da je ovde Toyota bolja od nje. Oktavija ima isto pristojnu cenu.
Ko ima neke savete ili je ko isprobavao/gledao na sajmu, slobodno pišite

Jasno, zato sam chatgtpovao sve oko motoraBax napisao: 07 Apr 2025, 13:15 Baci pogled i na redizajn i30, dobija se klasicni 4cil motor, i kazu dosta opreme, a komotan je auto. Ja sam razmatrao Corollu, ali ne privlaci me to direktno ubrizgavanje, a ni 3 cilindra.

Ta papirna snaga ne znaci puno, mora to da se malo ozbiljnije provoza.
Npr ja imam Aurisa od 132 ks, 1.6 Valvematic, a isto imam i Astru G 1.6 od 103 ks.
Iako na papiru Auris je bolji, u praksi ga Astra pojede za dorucak, pogotovo uzbrdo kad se vozi, ima elasticniji motor, Auris se muci....
Opet hvale taj novi 1.5 motor da se lepo ubrzava, te da je stedljiv, neko opet ga kudi da je bucan na AP....
Npr ja imam Aurisa od 132 ks, 1.6 Valvematic, a isto imam i Astru G 1.6 od 103 ks.
Iako na papiru Auris je bolji, u praksi ga Astra pojede za dorucak, pogotovo uzbrdo kad se vozi, ima elasticniji motor, Auris se muci....
Opet hvale taj novi 1.5 motor da se lepo ubrzava, te da je stedljiv, neko opet ga kudi da je bucan na AP....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ako je verovati YouTube klipovima, buka je poboljšana nakon ristajlinga, ali se i dalje više čuje na većim brzinama. Ako neko može da potvrdi/opovrgne, bilo bi super.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nijedna količina gledanja klipova ili čitanja ne može da se meri sa ličnim utiskom. Ako si blizu kupovine treba da odeš na test vožnju. Kad je zet kupovao imlali su Corolu kao test vozilo u Krnjači, samo su mu dali ključeve i mogao je da sam da provoza auto (naravno morao je da potpiše nešto). Tamo je blizu obilaznica koja je relativno prazan put sa više traka. Nije autoput ali može da se na kratko isproba i na većim brzinama. Ako ti je neki drugi diler bliži snimi koliko je daleko autoput pa ga probaj u tom scenariju. Isto važi i za druge marke, treba probati sve što ti je zanimljivo.
Svakako, već sam se dogovorio s dve kuće na probu.
Iskustveno, mogu li da dobijem nešto dodatno od opreme/boje/makar pneumatike gratis ili je to davno prošlo vreme?
Iskustveno, mogu li da dobijem nešto dodatno od opreme/boje/makar pneumatike gratis ili je to davno prošlo vreme?
Iskreno - ako ti je oktavija ok, bolje idi na škodilak.
Mislim da je to najsvestraniji auto, sa odličnim odnosom uloženo/dobijeno.
Plus je mreža servisa dosta velika u Srb.
Takođe škoda ima peta vrata, koja su po meni, dodatni plus praktičnosti
pogodi prvi mali gratisLeckov napisao: 07 Apr 2025, 14:50 Svakako, već sam se dogovorio s dve kuće na probu.

Ja sam odustao od Korole doduse hb zbog prostora. Sramotno kolika mala kolicina prostora u odnosu na auto.Leckov napisao:Super, hvala. Ja vozim Fokus, pa sam se navikao na prostor, koliko vidim Corolla je uža, te ne znam da li se to odražava i na skučenost.
I C4x ću pogledati, taj auto ima dosta prostora (ako još ima na lageru starih).
Cak ni sedan mi nije nesto, ali misli da ces se posle fokusa razocarati.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
+1Dzona napisao: 07 Apr 2025, 14:50 Iskreno - ako ti je oktavija ok, bolje idi na škodilak.
i lakše ćeš je kasnije prodati.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mozes pogledati i megane grancoupe tj. sedan varijantu. Ima 1.4 turbo motor, skoro je rodjak uzeo (doduse u beloj) ali je oprema jako dobra i motor je 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim sa je 1.3 140ks. Meni se isto svideo kad sam ga provozao...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Taj, 1.3 tce
Meni u glavi non stop 1.4t. Cak i u verziji sa 115ks ide lepo stvarno. Kum cesto ide za PG u tazbinu i zadovoljan je bas kako ide natovaren po brdima.