Vozilo do 30k
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Vozilo do 30k
Odličan motor. Lepo se ponaša u svim verzijama, a taj od 115 mislim da lagano može čip da se stavi, kome fali snage. Ja sam svojevremeno hteo da uzmem, mlad polovnjak, Grand Coupe baš sa tim 1.3 tCe 115KS, ali mi je izmakao.
Posetite www.garaza.rs !
Oni su fizički isti 115/140/160ks ili ima mehaničkih razlika?
Имам једно потпитање...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koliko znam konstrukcija je ista, samo su softverske razlike. Ostavljam mogućnost da nisam u pravu.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Koliko znam - nisu isti. Ti motori se (bar po podacima sa Net-a) razlikuju se u veličinama turbine, vrednostima pritiska koje ona isporučuje, interkuleri su im navodno različiti, imaju drugačije katalizatore, itd.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Uglavnom, kada neko kaže, isti su motori, razlika je samo softver, ne bude tako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cak ni Logan sa 1.0 turbo motorom na plin, nema nikakav problem sa nedostatkom snage, ide to sve dobro. Rodja ga je pre neki dan odvezao do francuskih Alpa i nazad. Sva ta moderna turbo kola imaju sasvim dovoljno snage za svakodnevnu upotrebu. Problem bar kod njega je sto je to nepouzdano za intenzivnu upotrebu u tezim uslovima, svileno....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Pogledaću Toyotu, Škodu, Hyundai i30 Wagon i Renault, najbolje uslove finansiranja ima Hyundai.
Što su spustili motore s 110 na 96? To mi deluje malo za toliki auto, bez obzira što ima 4 cilindra.
Što su spustili motore s 110 na 96? To mi deluje malo za toliki auto, bez obzira što ima 4 cilindra.
Kakve to (najbolje) "uslove finansiranja" ima Hyundai?
Pitam ozbiljno.
Pitam ozbiljno.
Za ono što me zanima, daju više tzv. beskamatno, veću sumu, a cene nisu mnogo podigli. Oko 500 evra je razlika uzimanja na kredit i keš.
Po nekom nepisanom pravilu, obicno manje konja, daje bolji tork na nizim obrtajima, kad je isti motor u pitanju, mozda se i lepse vozi taj novi motor....Leckov napisao: 08 Apr 2025, 14:23 Pogledaću Toyotu, Škodu, Hyundai i30 Wagon i Renault, najbolje uslove finansiranja ima Hyundai.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Pogledao sam Megan, Scalu, Oktaviju, Korolu. Škodu sam nekako otpisao u startu, jer nisu bili ni mnogo zainteresovani za mene. Pogledao, sve poznato, praktično i to je to. Megan je lep za vožnju, ima lepu liniju, ali... Meni je nekako Korola, s obzirom na šta sve nudi, ostala u najvećem utisku. Pozadi za noge ima dosta prostora i plašio sam se da će biti malo/nisko, ali nije.
Ostaje mi još Hyundai.
Inače, trivija, Korola je za sajam prodata oko 700-800 u Srbiji. Ako su lagali mene i ja lažem vas.
Ostaje mi još Hyundai.
Inače, trivija, Korola je za sajam prodata oko 700-800 u Srbiji. Ako su lagali mene i ja lažem vas.
Taj 1.5 kod hyu ne bi preporucio, preslabo je to za tu karoseriju. 1.5 turbo je " jedva" dosta, ali ne znam da li se prodaje u SRB. Plus ima malo mesta relativno taj hyu.Leckov napisao: 08 Apr 2025, 14:23 Pogledaću Toyotu, Škodu, Hyundai i30 Wagon i Renault, najbolje uslove finansiranja ima Hyundai.
A rolla karavan?
Da, za korolu mi nisu nudili nikakve poklone, ni povoljnosti. Već je max spuštena cena, čak ni prvi servis.
Ako je neko dobio nešto, a da je uzimao beskamatni kredit, nek podeli.
Ako je neko dobio nešto, a da je uzimao beskamatni kredit, nek podeli.
- cikajowa
- Pridružio se: 28 Mar 2016, 13:35
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 VVTi Luna
Vozilo do 30k
Corolla je odavno best buy u tom segmentu. Ja imam sedan prethodnu generaciju, kupio sam je novu 2016 god 1.6vvti. Sada je na oko 200k km i sada je supuga vozi, ja sam presao na novog Rav4.
Na tom autu nije nista pipano osim redovnog servisa u ovlascenom, i situacija od skoro gde me prijatelj zasustavi da mu prespojim kablove na pasatu nece da mu upali, jedva nadjih gde se hauba otvara. Mozda sma je otvorio jednom, da dospem tecbost za brisace, a i to mi dosipaju u ovlascenom.
Na tom autu nije nista pipano osim redovnog servisa u ovlascenom, i situacija od skoro gde me prijatelj zasustavi da mu prespojim kablove na pasatu nece da mu upali, jedva nadjih gde se hauba otvara. Mozda sma je otvorio jednom, da dospem tecbost za brisace, a i to mi dosipaju u ovlascenom.
je li i tada bila trocilindras ?
kakvu si potrosnju belezio ?