T-Roc ili nesto slicno

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

T-Roc ili nesto slicno

Post od lami »

Zdravo, kum bi hteo da uzme nov auto. Svideo mu se t-roc, a jedna kuca daje i na zakup(pretpostavljam lizing) na 60 meseci. U pitanju je ovaj model
T-Roc PA Life 1.5 TSI DSG.
Da li znate nesto o njemu, kao i da li postoje neke cake oko ovog zakupa, na sta da se obrati paznja.
@Day Walker
Moze u private neka ponuda za Karoq - cena i finansiranje ako imate tu opciju.
Pozdrav
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Re: T-Roc ili nesto slicno

Post od milanns »

Meni se uvek za te neke novce (oko 29k?) cini qq kao najbolji odnos opreme i svega/cena. Iako ga ne bih kupio :) Ako preferira bas 1.5tsi i vw, onda mozda pogledati formentor - i on je na nekoj akciji uz (valjda) to finansiranje. Slicna kilavkasta oprema.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Apex
Reactions:
Pridružio se: 15 Sep 2018, 09:32
Garaža: Smart For Two MK2

Post od Apex »

Šta je qq? :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Nissan Qashqai
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

lami napisao: 29 Mar 2025, 21:23 Zdravo, kum bi hteo da uzme nov auto. Svideo mu se t-roc, a jedna kuca daje i na zakup(pretpostavljam lizing) na 60 meseci. U pitanju je ovaj model
Da li znate nesto o njemu, kao i da li postoje neke cake oko ovog zakupa, na sta da se obrati paznja.
@Day Walker
Pozdrav
Kod "zakupa" ( operativnog lizinga ) i "finansijskog lizinga" može da postoji milion detalja.
I zainteresovan čovek pre odluke mora dobro da pročita ponudu ( i opšte uslove koji se na nju odnose ). Pri čemu Zakon ( o finansijsko lizingU ) dozvoljava da sve firme, koje se inače bave finansijskim lizingom, imaju pravo da se ( pod odredjenim uslovima) bave i operativnim lizingom. Pa to što ti ponudu daje neka firma za finansijski lizing ( Erste leasing, UC Leasing ... ), samo po sebi ne znači obavezno da se ponuda odnosi na finansijski lizing.
Treba da vodi računa i o tome da npr. kod posla finansijskog lizinga, čak i uz iste sve ostale komercijalne uslove ( NKS, učešće, period otplate ... ) mogu da se razlikuju "informativna ponuda" ( npr, da to u njoj piše da je EKS 10% ) i kasnija "ponuda" na osnovu koje se ugovor zaključuje ( npr. u njoj ti EKS bude 15% ). A to je zato jer se pri izračunu visine EKS u "informativnoj ponudi" ne mora uračunati i pretpostavljeni iznos troška kasko osiguranja za ceo period lizinga, a u "ponudi" mora i da taj trošak da se ukalkuliše u EKS.
lami
Reactions:

Post od lami »

Hvala svima, javljam sta bude.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

lami napisao: 29 Mar 2025, 21:23 Zdravo, kum bi hteo da uzme nov auto. Svideo mu se t-roc, a jedna kuca daje i na zakup(pretpostavljam lizing) na 60 meseci. U pitanju je ovaj model
@Day Walker
Pozdrav
Odličan, možda neko ima bolje - DSG sa 1,5 turbaću i pristojnom opremom. Gledaj ga kao povišen Golf 7 (ili 7,5 ne znam tačno) pa tako uporedi sa ostalima. Ok je T-Roc al na bazi tog (bez)vremešnog Golfa.
Meni HR-V deluje bolja ponuda.
Za Leasing možeš i da tražiš ponudu od lizing kuća, kontaktiraš ih i pitaš da ti ponude prema ponudi samog dilera automobila. Moraće da se plati kasko i vlasnik je lizing kuća a kupac je upisan kao korisnik u saobraćajnoj. Jedino što mora da uzme ovlašćenje od lizing kuće za put van granice i to podnese u AMSS da dobije žuti karton.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Ima li 1.5 TSI nekih mana kao dizeli DPF, adblue itd ? Da nisu nešto dodali ne željeno pa gubi poentu što je benzin?
Uzeo bih jedan auto na beznzin ženi da se ne mlati sa dizelom od kuće do posla, sad gledam koji bi tu bio najmanje zlo, ne bežim ni od 1.0 sa tri klipa. Njoj se sviđa T-Rock, ali je ok i Golf 8 1.0 il nešto slično.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nema ništa. Samo benzin sipaš i radiš servise. Šta je do tebe da nađeš dobar primerak, ako ne kupuješ nov auto.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Svaki benzinac sa direktnim ubrizgavanjem koji nema ugradjene i dizne u usisnoj grani (dual injection, mali broj modela) ce imati problema sa garezom na usisnoj i ventilima pri nekim km, recimo 100kkm i vise. Svakako se moze procitati od problemima 1.5 tsi, ima sad vec godina kako je taj motor u ponudi. Inace sto se voznje tice odlican, vozio sam ga godinama u Golf klasi, narocito onaj od 150ks.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Post od noob »

Na kraju za gospođu kupljen T-Roc PA Life 1.5 TSI DSG 2024. god.sa 14.000km.
Moram da kažem da me motor prijatno iznenadio iako sam se plašio benzinjare 150KS sa potrošnjom, posebno režim kada se prebaci na 2 cilindra i troši ko upaljač. Prebacivanje ne primetite, da mi nije pisalo na tabli ne bih ni znao. Videćemo za neko vreme koji će biti prosek sa gradom i teškom gužvom pa javljam, žena prezadovoljna tako da ostaje sigurno.

Slika

Slika
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
lami
Reactions:

Post od lami »

I kum uzeo, nisam jos stigso da ga pogledam
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

noob napisao:Na kraju za gospođu kupljen T-Roc PA Life 1.5 TSI DSG 2024. god.sa 14.000km.
Moram da kažem da me motor prijatno iznenadio iako sam se plašio benzinjare 150KS sa potrošnjom, posebno režim kada se prebaci na 2 cilindra i troši ko upaljač. Prebacivanje ne primetite, da mi nije pisalo na tabli ne bih ni znao. Videćemo za neko vreme koji će biti prosek sa gradom i teškom gužvom pa javljam, žena prezadovoljna tako da ostaje sigurno.

Slika

Slika
Jel to kupovina umesto onog X3 sa oglasa?

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Post od noob »

Ne, ovaj je kupljen pre mesec dana za gospođu kao što sam napisao.
Odgovori