Dobro veče
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Beograd
Jednostavno, glup covek. I pored tolike masinerije koja stoji iza njega vuce glupe poteze. Samo polako, vreme ce pokazati. Jos jednom, studentima naklon do poda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Beograd
Očajni su. Čim su oni bili spremni da omladinu optuže za terorističko obaranje aviona, znači da su u takvoj fazi da ne biraju sredstva ma koliko apsurdno delovalo. Gubili su na inteligenciju od omladine na svakom koraku, sad su prešli na silu. Deportovanja, forsirana hapšenja novinara koje im Informer sugeriše... I ona zadnja cepanja, "Ja sam ušao na silu, Ja preponusni Včć, Ja mogu šta i kako hoću, Šta mi možete Nista"
Verujem da je mnogo besan. On ovo shvata kao lični rat, ne trpi da gubi u bilo čemu. Zašto je opet doterao traktore? Da dokaže da nije poražen i da može opet.
Samo pritisak, što duže traje to on više puca po šavovima.
Verujem da je mnogo besan. On ovo shvata kao lični rat, ne trpi da gubi u bilo čemu. Zašto je opet doterao traktore? Da dokaže da nije poražen i da može opet.
Samo pritisak, što duže traje to on više puca po šavovima.
Re: Dobro veče
Negde videh screenshot poruka sa nekim iz mupa. Govor kasnio jer je divljao i pizdeo koliko malo ljudi je dovukao.
Procena mupa da je bilo oko 45k.
Iz okoline sam cuo da je masa ljudi u javnim preduzecima ucenjena otkazom u ponedeljak ako se ne pojave u subotu.
Iz okoline sam cuo da je masa ljudi u javnim preduzecima ucenjena otkazom u ponedeljak ako se ne pojave u subotu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Te skrinšotove poruka može svako da napravi. Potrebno je samo imati dva telefona i gotovo za minut.Rolla napisao:Negde videh screenshot poruka sa nekim iz mupa. Govor kasnio jer je divljao i pizdeo koliko malo ljudi je dovukao.
Tapa
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Dobro veče
Ko još nije podesio kanale na SBB/EON mreži evo kako da to uradi:

Dobra stvar je ne samo da možete da postavite redosled kanala koji želite nego što ćete videti samo kanale koje stavite na listu, ostali se ne vide. Kako nisam pre znao za ovo…

Dobra stvar je ne samo da možete da postavite redosled kanala koji želite nego što ćete videti samo kanale koje stavite na listu, ostali se ne vide. Kako nisam pre znao za ovo…

Znači izgubio je najmanje 10:1 u odnosu na 15 Mart.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ako se oslanjamo na arhiv onda je 5-6x.
Nemam pojma, za 15 Mart ima brojki od 100k do 1.5 mil 

Momci kakvo je mišljenje od 1.4 TB Multiair 170HP u Guilieti? Čitam da MA zna da bude skup, oko 1k evra, pa dal da ih izbegavam ili ne?
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Pa ako ti ne predstavlja problem da izdvojis 1k+ evra ako dodje do tog problema kupi auto sa tim motorom. E sad ta cifra od 1k+ evra je ako MA jedinica zvekne skroz pa jedino zamena pomaze. Kad god sam bio kod Brane u Vranicu na servisu imao je neku MA jedinicu na popravci. Cifre za remont su isle od nekih 200-300 evra pa na gore, sve zavisi sta treba da se radi.
Ja sada da kupujem opet ovaj auto gledao bih samo QV, sto i nije iskljuceno da cu u nekom trenutku uraditi ako se ukaze dobra prilika. Jedino sto bi u obzir dosli samo restajling modeli sa motorom iz 4c i TCT menjacem. Imao sam priliku kod Brane da vozim jednu takvu, drugi auto u odnosu na ovaj moj traktor.
Ja sada da kupujem opet ovaj auto gledao bih samo QV, sto i nije iskljuceno da cu u nekom trenutku uraditi ako se ukaze dobra prilika. Jedino sto bi u obzir dosli samo restajling modeli sa motorom iz 4c i TCT menjacem. Imao sam priliku kod Brane da vozim jednu takvu, drugi auto u odnosu na ovaj moj traktor.
Poslednja izmena od Heineken u 14 Apr 2025, 23:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Ima par lepih primeraka sa tim motorom, ali nisam bio siguran da li je to 'taj' Multiair ili imaju i neke verzije koje manje koštaju. Za sad mislim da bih radije izbegao kad već mogu da biram. Hvala.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
MA je isti kod svake tj razlika je u revizijama. Ti na motor iz pocetne serije stavljas nov MA najnovije revizije ako dodje do kvara . Tako da ono
Steta sto je to toliko poskupelo, pre par godina nova MA jedinica je isla za nekih 600 evra. Nema na cemu, ako te interesuje nesto jos oko Giuliette pisi slobodno na PM da ne sirimo pricu ovde.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne vidim smetnju da se piše javno. Korisne su ovo informacije…