Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Beograd

Post od shandu90 »

Jednostavno, glup covek. I pored tolike masinerije koja stoji iza njega vuce glupe poteze. Samo polako, vreme ce pokazati. Jos jednom, studentima naklon do poda.

Sent from my iPhone using Tapatalk
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Re: Beograd

Post od A170T »

Očajni su. Čim su oni bili spremni da omladinu optuže za terorističko obaranje aviona, znači da su u takvoj fazi da ne biraju sredstva ma koliko apsurdno delovalo. Gubili su na inteligenciju od omladine na svakom koraku, sad su prešli na silu. Deportovanja, forsirana hapšenja novinara koje im Informer sugeriše... I ona zadnja cepanja, "Ja sam ušao na silu, Ja preponusni Včć, Ja mogu šta i kako hoću, Šta mi možete Nista"
Verujem da je mnogo besan. On ovo shvata kao lični rat, ne trpi da gubi u bilo čemu. Zašto je opet doterao traktore? Da dokaže da nije poražen i da može opet.
Samo pritisak, što duže traje to on više puca po šavovima.
Korisnikov avatar
Rolla
Reactions:
Pridružio se: 06 Feb 2018, 15:00

Re: Dobro veče

Post od Rolla »

Negde videh screenshot poruka sa nekim iz mupa. Govor kasnio jer je divljao i pizdeo koliko malo ljudi je dovukao.
Procena mupa da je bilo oko 45k.

Iz okoline sam cuo da je masa ljudi u javnim preduzecima ucenjena otkazom u ponedeljak ako se ne pojave u subotu.

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Reako bih da nije vredno pomena.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Rolla napisao:Negde videh screenshot poruka sa nekim iz mupa. Govor kasnio jer je divljao i pizdeo koliko malo ljudi je dovukao.
Procena mupa da je bilo oko 45k.

Iz okoline sam cuo da je masa ljudi u javnim preduzecima ucenjena otkazom u ponedeljak ako se ne pojave u subotu.
Te skrinšotove poruka može svako da napravi. Potrebno je samo imati dva telefona i gotovo za minut.

Tapa

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Dobro veče

Post od Saša »

Ko još nije podesio kanale na SBB/EON mreži evo kako da to uradi:

Slika

Dobra stvar je ne samo da možete da postavite redosled kanala koji želite nego što ćete videti samo kanale koje stavite na listu, ostali se ne vide. Kako nisam pre znao za ovo… Slika
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Slika

Slika

Slika
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Znači izgubio je najmanje 10:1 u odnosu na 15 Mart.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ako se oslanjamo na arhiv onda je 5-6x.
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Nemam pojma, za 15 Mart ima brojki od 100k do 1.5 mil
Masinac
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2019, 15:59

Post od Masinac »

Momci kakvo je mišljenje od 1.4 TB Multiair 170HP u Guilieti? Čitam da MA zna da bude skup, oko 1k evra, pa dal da ih izbegavam ili ne?
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Pa ako ti ne predstavlja problem da izdvojis 1k+ evra ako dodje do tog problema kupi auto sa tim motorom. E sad ta cifra od 1k+ evra je ako MA jedinica zvekne skroz pa jedino zamena pomaze. Kad god sam bio kod Brane u Vranicu na servisu imao je neku MA jedinicu na popravci. Cifre za remont su isle od nekih 200-300 evra pa na gore, sve zavisi sta treba da se radi.

Ja sada da kupujem opet ovaj auto gledao bih samo QV, sto i nije iskljuceno da cu u nekom trenutku uraditi ako se ukaze dobra prilika. Jedino sto bi u obzir dosli samo restajling modeli sa motorom iz 4c i TCT menjacem. Imao sam priliku kod Brane da vozim jednu takvu, drugi auto u odnosu na ovaj moj traktor.
Poslednja izmena od Heineken u 14 Apr 2025, 23:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Masinac
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2019, 15:59

Post od Masinac »

Ima par lepih primeraka sa tim motorom, ali nisam bio siguran da li je to 'taj' Multiair ili imaju i neke verzije koje manje koštaju. Za sad mislim da bih radije izbegao kad već mogu da biram. Hvala.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

MA je isti kod svake tj razlika je u revizijama. Ti na motor iz pocetne serije stavljas nov MA najnovije revizije ako dodje do kvara . Tako da ono :kezo: Steta sto je to toliko poskupelo, pre par godina nova MA jedinica je isla za nekih 600 evra. Nema na cemu, ako te interesuje nesto jos oko Giuliette pisi slobodno na PM da ne sirimo pricu ovde.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Ne vidim smetnju da se piše javno. Korisne su ovo informacije… :)
Odgovori