Auto Kasko osiguranje
Re: Auto Kasko osiguranje
DDOR me šalje u ASG Autokomerc kod Plavog mosta. Neko, nešto?
Ili neki drugi servis koji radi sa DDOR? Ili da teram u Deltu pa kud puklo.
Radi svaki koji radi sa osiguranjem, eventualno mozes da dobijes dodatnu pogodnost/popust ako odes kod onog sto ti oni preporuce.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
trojanac napisao: 25 Mar 2025, 08:41 Ja sam isto tražio ponudu od DDOR-a, na sajmu. Rekli su da nude 50% popusta ako sam nov klijent. Ponuda je za tkz mini kasko, odnosno vrednost vozila do 6.000e. To mi je ok, iako je malo ispod tržišne cene auta.
Međutim, u ponudi stoji suma osiguranja: 544.940,00 (što je već dosta niže od tržišne)
Pitah za ovu ponudu kako tako, kad drugi dobiše povoljnije. Kaže agent ovo je ponuda za full kasko, a ne za mini kasko i to je kao stvarno povoljno. TRažio mu ponudu za mini kasko.
I sad tu imam gotovo istu premiju, ali veću osiguranu sumu i manje učešće.
To sad deluje kao bolja ponuda, mada i dalje nije povoljno.
Poslah upit i na nekom od onih sajtova gde upit ide dalje ka osiguravajućim kućama. Tu mi opet DDOR pošalje neku okvirnu ponudu, koja je vrlo nepovoljna. Ostale kuće se nisu ni javljale.
Agent DDOR-a sa kojim sam započeo komunikaciju reče da će me pozvati da se dogovorimo da potpišem ugovor. Rekoh mu da me pozove i ostavio sam broj, mada sam napomenuo da nisam još definitivno odlučio. I evo ne javlja se čovek.
Idem na registraciju u petak, a o kasku ću još da razmislim.
Posetite www.garaza.rs !
Ako sam dobro razumeo, ako je neki van njihovog spiska onda moram sam da platim pa da refundiram.ftj napisao: 02 Apr 2025, 18:03 Radi svaki koji radi sa osiguranjem, eventualno mozes da dobijes dodatnu pogodnost/popust ako odes kod onog sto ti oni preporuce.
Auto Kasko osiguranje
Servis izda fakturu, ti sa fakturom odes u ddor i das im racun da bi ti dali garantno pismo kojim kazu da ce platiti racun. Nakon sto im to odneses ti si im prakticno garantovao placanje.
To sa spiskom oni vole da se prave pametni i da teraju na svoju vodenicu al ovo ti je procedura. Ti cak imas pravo da trazis da ti oni isplate kes na racun pa da ti sam popravljas de oces. Doduse tad ti plate znacajno manje nego sto bi na primer fakturisao ovlasceni servis.
To sa spiskom oni vole da se prave pametni i da teraju na svoju vodenicu al ovo ti je procedura. Ti cak imas pravo da trazis da ti oni isplate kes na racun pa da ti sam popravljas de oces. Doduse tad ti plate znacajno manje nego sto bi na primer fakturisao ovlasceni servis.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za stara kola (Oktavia 2006) su mene svi savetovali kes da trazim. Prvo su oni dali neku cifru koja je bila nedovoljna, pa nakon dopisa advokata, proracuna servisa itd su isplatili jos toliko sto je vec bilo realno.
Zmaci ravno su prepolovili cifru po principu app.
Njihove servise nikad nisam razmatrao
Zmaci ravno su prepolovili cifru po principu app.
Njihove servise nikad nisam razmatrao
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Pitanje je smislenosti kaska kod starijih auta, čak i kod novijih. Iako ga lično imam.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
@Heinz Imao sam ja istu situaciju.
50% manje učešće, ako radim kod njih. Imaju ta tri-četiri preporučena servisa.
Otišao da proverim, dočekuje "glavni" sa: Batice, šta je problem... Ovo ćemo nabudžiti, ovo...
Uopšteno mi se nisu svideli.
Na kraju sam odradio gde sam hteo, ali sam morao da platim, pa su refundirali, jer servis nema ugovor sa njima. Prvo umanjen iznos, pa su doplatili (nešto u vezi polovnih i novih delova).
Za raniju štetu su nekako pristali da pošalju garantno. Drugi put ne, iako je servis isti. Taj drugi servis inače radi sa svim osiguranjima, osim sa njima, radi i za ovlašćene, koliko primetih.
Tapa
50% manje učešće, ako radim kod njih. Imaju ta tri-četiri preporučena servisa.
Otišao da proverim, dočekuje "glavni" sa: Batice, šta je problem... Ovo ćemo nabudžiti, ovo...
Uopšteno mi se nisu svideli.
Na kraju sam odradio gde sam hteo, ali sam morao da platim, pa su refundirali, jer servis nema ugovor sa njima. Prvo umanjen iznos, pa su doplatili (nešto u vezi polovnih i novih delova).
Za raniju štetu su nekako pristali da pošalju garantno. Drugi put ne, iako je servis isti. Taj drugi servis inače radi sa svim osiguranjima, osim sa njima, radi i za ovlašćene, koliko primetih.
Tapa
DDOR radi s Delom, barem kad je BMW u pitanju, pre godinu i nešto su mi odradili soferku tamo, ništa nisam platio osim 50% svog ucescaHeinz napisao: 02 Apr 2025, 17:29 DDOR me šalje u ASG Autokomerc kod Plavog mosta. Neko, nešto?
Znam za Deltu, međutim zbog starosti vozila imam 45% učešća u ceni novih OE delova i čini mi se da za to neću imati podršku u budžetu, pored učešća od 5% ili 50€ po šteti (kako je bilo u polisi ugovoreno).
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Što se tiče DDOR-a, meni su prošle godine ponudili "novost", da se uveća suma osiguranja, i to opcije: 20%, 35% ili 50%.
Ja sam prihvatio, i odlučio se za ovu opciju povećanja 35%.
Cifra za plaćanje je bila jača za otprilike 10k dinara.
Ne znam da li je to opcija samo za novija kola ili za sve.
Ja sam prihvatio, i odlučio se za ovu opciju povećanja 35%.
Cifra za plaćanje je bila jača za otprilike 10k dinara.
Ne znam da li je to opcija samo za novija kola ili za sve.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
da li je neko nekada prijavljivao vise steta odjednom ? da li ce me odbiti ako u izjavi navedem da je jedna od steta nastupila pre par meseci ili ?
Sve navedeš da su se desile u isto vreme:)
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Samo ukoliko može da objasni kako su nastale u isto vreme, odnosno ukoliko je logično procenitelju.
Tapa
Tapa
Da li si mozda isao u ASG Autokomerc? Ja sutra treba da odem kod njih da dogovovrim farbanje pa cu da javim iskustva, ali ovih par komentara me bacise u razmisljanje.Heinz napisao:DDOR me šalje u ASG Autokomerc kod Plavog mosta. Neko, nešto?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk