pod uslovom da ga je stvarno uradio, sumnjam da ga je uradio da ucini kupcu e sad koji je razlog ne znam, to je kao fora sa velikim servisom, u 90% slucajeva se radi jer je motor bio u nekom problemu npr. prezubio
Heineken napisao: 16 Apr 2025, 22:57
U cemu je caka kada prodavci na autu iz uvoza rade mali servis pre prodaje? Vidim takvih primera po oglasima sve vise u zadnje vreme.
Ima dosta auta koja se kupuju na aukcijama u Zapadnoj Evropi gde lizing kuće prodaju kontingent vracenih vozila po isteku 3-4-5 godina ili 120-150-180 hiljada kilometara, pa verovatno im svetli lampica za servis pa urade (ili resetuju interval pa kažu da su uradili)
Ja sam tako dva auta uzeo sebi (i uradio naravno po dolasku)
Za veliki servis mi je logično da je neki problem bio sa motorom . Mali servis sto se mene tiče neka svetli lampica , bolje je da ga ne radi jer što kaže OMP pitanje je da li će ga uraditi i šta će zameniti.
Možda čak i urade, ali to veliki servis obično bude samo set zupčastog i vodena pumpa, što je jeftino. Skupo je odraditi i remontovati sve što se vrti...
Ma ko radi veliki servis da bi kao castio kupca, da ali ako doplatis, neki placevi imaju te opcije pa ti kao daju garanciju ali ovako da te caste a da nije bilo preke potrebe da se uradi nema sanse. A i to kad urade v. servis pitanje sta stvarno zamene, znam neke majstore koji mi pricaju da im dodju preprodavci npr. pukao kais i sl. kaze napravi ga samo da radi, menjaj samo ono sto mora, itd.
Za mali servis stvarno ne znam sta bi bio razlog da se uradi, jeste da to malo kosta, stave vrv neko najjetinije ulje i filtere ali opet sto bi radili?
Lakse, brze i jeftinije im je da sami dopisu u servisnoj sta god treba i lupe neki pecat tako ne verujem u tu varijantu, sa druge stane ako odrade stvarno servise i imaju dokaz za iste to povecava vrednost vozila i sansu da se lakse prodaju, ima i toga.
Ja sam kupio auto baš sa uradjenim malim servisom, naravno da nisam na časnu pionirsku reč to prihvatio nego sam zaista i proverio.
Svi filteri novi,nekorišćeni jedino za ulje nisam mogao da vidim kakav je iznutra ali je bio najjeftiniji od svih filtera a ulje jeste bilo novo pa nisam sumnjao.
I nisam ponovo radio mali servis, naravno jer nije bilo potrebe.
Inače, mali servis je prilično česta pojava u Nemačkoj kada prodaje auto kuća, to je toliko jeftino a pruža izvesno uverenje kupcima. isto kao i sveži tehnički (TUV tzv) koji košta 80tak evra je sitan trošak a podiže cenu automobila (i po više stotina evra tako da se tih 80 isplati svakako).
Podrazumeva se da auto kao auto je ispravan i da valja, da prolazi tehnički a nije neka mućka oko toga.
Tamo auto kad ima svez tehnicki pregled uglavnom ostaje u zemlji ne izvozi se jer uvek ima kupaca i tamo, liferuju se oni pred istekom ili sa isteklim pogotovo ako imaju ulaganja zbog kojih ne moze da prodje tehnicki.
Meni su npr. za Tiguana, pre isporuke, uradili novi TUV iako su znali da auto ide na prikolici u Srb, uradili mali servis sa inspekcijom, zamenili letnje tockove za zimske i promenili komplet prednje i zadnje diskove i plocice, zato sto je auto stajao par meseci na placu i uhvatila se rdja po diskovima (standardna boljka kod novijih vagena). Btw radi se o ovlascenom dileru VW vozila u Nemackoj.