Policijske patrole i radari
Re: Policijske patrole i radari
Ne znam kako je kod vas, ali u mom kraju je krenula neka žešća represija policije zadnjih mesec dana. Kriju se u mraku, vrebaju, i u zadnji momenat istrči neko pred auto da ga zaustavi. I tako naređaju po 3-4 automobila u cugu. Zatim kao manijaci pod rotacijom pretiču automobile, i isprečuju se ispred automobila kog jure. Kao u američkim poterama, samo nedostaje da bace onu traku sa šiljcima. Juče našli da zaustave nekog starijeg coveka na traktoru na mestu gde nisu bili nikad ranije, danas se vraćam biciklom i pod rotacijama nagurali nekog čoveka na trotoar kao da je u pitanju narko boss. Znači ima ih svuda, bukvalno postaje rizik da sedneš u auto.
Ja neki dan uletim kao budala na spustu sa Venca, na sred spusta stoje redovno sad već, i znam 10 ljudi da se upecalo, i redovno tu usporim, i jbga, ovaj put smetnuo sa uma. Išao 91 a ograničenje 60.
Najgore mi je što tu ideš 90 bez gasa, pa moraš da kočiš do 60, ali jbga.
Najgore mi je što tu ideš 90 bez gasa, pa moraš da kočiš do 60, ali jbga.
Meni je problem što mi ističe prva pomoć, ne bacaju mi se pare na to.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Znaš da možeš zameniti, uz delimičnu doplatu?
Tapa
Tapa
Koliko beše to?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
900 i nešto dinara
Tapa
Tapa
Zato što su primljeni neki omladinci koji sad treniraju strogoću i prave se važni dok patroliraju. Sakriju se u poprečnu ulicu i ako vide nekog da prođe nevezan ili telefonira, pali se rotacija i kreće jurnjava kroz grad. Viđeno sto puta...A170T napisao: 23 Apr 2025, 12:40 Ne znam kako je kod vas, ali u mom kraju je krenula neka žešća represija policije zadnjih mesec dana. Kriju se u mraku, vrebaju, i u zadnji momenat istrči neko pred auto da ga zaustavi. I tako naređaju po 3-4 automobila u cugu. Zatim kao manijaci pod rotacijom pretiču automobile, i isprečuju se ispred automobila kog jure. Kao u američkim poterama, samo nedostaje da bace onu traku sa šiljcima. Juče našli da zaustave nekog starijeg coveka na traktoru na mestu gde nisu bili nikad ranije, danas se vraćam biciklom i pod rotacijama nagurali nekog čoveka na trotoar kao da je u pitanju narko boss. Znači ima ih svuda, bukvalno postaje rizik da sedneš u auto.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
…a možda je taj čovek…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Više cenim njega 

- carov2
- Kontakt:
Nekada ljudi na internetu, a pogotovo na Redditu, lažu!
Ja sam prošle godine platio kaznu 1500 rsd jer sam pokušao da pređem granicu sa isteklom vozačkom dozvolom, imao sam potvrdu da čekam novu, problem je bio što izlazim iz države, da je unutar države ne bi me kaznili,(reči pandura) pisali su mi kaznu za nenošenje vozačke dozvole ili tako nešto, sećam se da je bilo 1500 rsd.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Ja sam prošle godine platio kaznu 1500 rsd jer sam pokušao da pređem granicu sa isteklom vozačkom dozvolom, imao sam potvrdu da čekam novu, problem je bio što izlazim iz države, da je unutar države ne bi me kaznili,(reči pandura) pisali su mi kaznu za nenošenje vozačke dozvole ili tako nešto, sećam se da je bilo 1500 rsd.
Ja se iskreno nadam se da je ovo laž. Ali ako nije onda je ovo apsolutno suludo.
- carov2
- Kontakt:
Napisao sam iznad, meni je kazna za isti prekršaj bila 1500 rsd.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
A tek po forumima, auuu