Kosilice za travu
Re: Kosilice za travu
Nova sa garancijom ti je 17k dinara, ne bih za 9k dinara razlike kupio polovnu...
https://www.eponuda.com/kosilice-za-tra ... ena-351487
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
https://www.eponuda.com/kosilice-za-tra ... ena-351487
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
šta je ovo? pita me burazer da se talimo za neku ovakvu kaže ima previše za guranje pa bi ovo bilo idealno rešenje, oko 20ari ima za kositiXepoj87 napisao: 06 Jul 2021, 12:57 Dam soma i kosim dvoriste iz 3 puta
Ja to uz kocu zero, samo rolam
Boringly average, but also perfect for school run mums
Kosilice za travu
Trazi traktorske kosilice. Ova je WolfGarten automatic, nije bas isplativa, ali ima za oko 1000-1500e da se proberu. Mislim da bas ima ovakva slicna sada na KP za oko 1600e, deluje kao nova.
Tako je i kod mene, nesto preko 25 ari, a zbog krtica je postalo bas mucno kositi klasicnom. Dodatno mora da se kosi barem jednom u 10 dana, divlja Krnjaca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je i kod mene, nesto preko 25 ari, a zbog krtica je postalo bas mucno kositi klasicnom. Dodatno mora da se kosi barem jednom u 10 dana, divlja Krnjaca

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
nedeljama sam se bavio traganjem za jačim baterijskim trimerom za neke razumne pare i nisam uspeo
ego mi je mnogo skup a ovi jeftiniji koji imaju minimum snage tipa 2x20V (2 baterije) nigde nema na stanju, bukvalno, a da ne koštaju 500e
npr ingco koji je 260e za ovu konfiguraciju - nema
tako da sam na kraju uzeo najmanji stihl FS 55 koji sa 0.75KS snage cepa kao kinez 5x veće (deklarisane) snage
bukvalno nikada u životu nisam radio sa trimerom koji se pali na prvi potez, švaba ga napravio a kinez sastavio
228e dobro potrošenih
sad da kupim jedan trokraki nož i ćaoooos.
ego mi je mnogo skup a ovi jeftiniji koji imaju minimum snage tipa 2x20V (2 baterije) nigde nema na stanju, bukvalno, a da ne koštaju 500e
npr ingco koji je 260e za ovu konfiguraciju - nema
tako da sam na kraju uzeo najmanji stihl FS 55 koji sa 0.75KS snage cepa kao kinez 5x veće (deklarisane) snage
bukvalno nikada u životu nisam radio sa trimerom koji se pali na prvi potez, švaba ga napravio a kinez sastavio
228e dobro potrošenih
sad da kupim jedan trokraki nož i ćaoooos.
Ja imam FS 120 i ne može se uporediti ni sa jednim kinezom kog sam probao. Tih je i ne prenosi vibracije, ima snage, tregeri su udobni.
Ipak, ne može se bez kineza. Posle više godina rada bez greške, počeo je teže da pali i dešavalo se da presisa toliko da gorivo poteče iz filtera za vazduh. Nisam uspeo da osposobim karburator da opet pali lako, pa sam kupio drugi na Aliexpressu na 3-4 dolara. On sad sa njim radi bolje nego sa originalom! Nije paljen od jeseni i pre neki dan sam ga upalio na drugo povlačenje. Radi kao sat!
Ipak, ne može se bez kineza. Posle više godina rada bez greške, počeo je teže da pali i dešavalo se da presisa toliko da gorivo poteče iz filtera za vazduh. Nisam uspeo da osposobim karburator da opet pali lako, pa sam kupio drugi na Aliexpressu na 3-4 dolara. On sad sa njim radi bolje nego sa originalom! Nije paljen od jeseni i pre neki dan sam ga upalio na drugo povlačenje. Radi kao sat!
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Robotske kosačice?
Ja sam se primio na to da uzmem Dreame A1, vidim da je u Nemačkoj na nekoj akciji.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Ja sam se primio na to da uzmem Dreame A1, vidim da je u Nemačkoj na nekoj akciji.
teraj to u muzejSaša napisao: 23 Apr 2025, 15:45 I moj Kinez od 9.990 dinara radi i kosi bez greške od 2019. I pali na prvi potez.![]()

- carov2
- Kontakt:
Villager? neverovarno šta se dobije za 10k rsd, ja ga najviše uzeo zbog baterije.Saša napisao:I moj Kinez od 9.990 dinara radi i kosi bez greške od 2019. I pali na prvi potez.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kosilice za travu
Nije, Villager je kod nas polupremium i dosta skuplji. Ovo je neki kao slovenačko-austrijski brend (ne mogu da se sada setim kako se zove) a u stvari Kinez koga svi brendiraju kako požele (dvotaktni, benzin, nije struja).. No radi fino, jedino je kao i svi Kinezi malo bučniji, teži, više vibracija. Sipam mu od prvog dana samo Stihl ulje i to ga doziram špricom za injekcije (12.5 ml na 0.5 l benzina). Plus se trudim da ga ne pregrejem (plus i zagrejem malo pre rada) i zato verovatno radi kao sat već dosta godina
Daj malo detaljacarov2 napisao:Robotske kosačice?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Košta kao dobar Golf 4 na kom mora plivajući da se zameni.
Šta misliš pod popustom? Na 2 sekunde sam bacio pogled i cene su 1100-1400€, koliko treba da bude?
Šta misliš pod popustom? Na 2 sekunde sam bacio pogled i cene su 1100-1400€, koliko treba da bude?
- carov2
- Kontakt:
Kosilice za travu
Već neko vreme razmišljam, jer mi je u poslednje vreme košenje postalo više obaveza nego uživanje/rekreacija, delom jer često putujem, pogotovo leti, pa često dođem u situaciju da stignem sa puta, moram danas ili sutra da okosim, jer prekosutra putujem, pa me ubija to “moram”.Kabal napisao:Daj malo detaljacarov2 napisao:Robotske kosačice?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Išao sam logikom da je prošlo već neko vreme, kinezi rade punom parom(sve), Xiaomi i ekipa(Dreame) rade dobre robot usisivače, a oni su zaslužni i za Roborock(koji se kasnije odvojio), daj da vidim da li ima nešto novo na tržištu, a da je cena sada pristojna, jer mi se trenutno ne daje za Husqvarnu 3k eura i tako naletim na Dreame A1.
Xiaomijev brend, sa relativno dobrim proizvodima, recimo hoćete najbolji Xiaomi robot usisivač, uzimate Dreame.
Pročešljao par Reddit tema, uglavnom su ljudi zadovoljni, uglavnom preko 90% komentara je u fazonu “zadovoljan sam”, cena je u početku bila preko 2000e, negde debelo preko, a i sada je uglavnom u EU(Bugarska, Rumunija) oko 2000e, osim u Nemačkoj gde je bio oko 1300e skoro kada sam gledao.
Ima LiDAR što je izuzetno bitno, ne treba mu ona “žica” i ograničenja, uglavnom se miljama razlikuje od nekih modela koji su kod nas 600e, 700e…
Ozbiljna sprava, sa kojom ljudi i do 1000 kvadrata kose.
Uglavnom sam sve bliži da ga poručim, danas me baterije na Villageru par puta izdale neočekivano…
Ja bih naručio na neku adresu u Rumuniji, pa onda preuzeo.
Poslednja izmena od carov2 u 23 Apr 2025, 18:10, izmenjeno 1 put ukupno.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kosilice za travu
Ko uživa u košenju - da’ Bog da’ svaki dan kosio… 
Ništa gore i mrže od radova na placu… Iznova i iznova…

Ništa gore i mrže od radova na placu… Iznova i iznova…