Novi Sad
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Novi Sad
Nije stalo nego nazadovalo. Pre 50g je bilo mnogo bolje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Po kojim merilima je nazadovalo to je pitanje. Ali po nekima sigurno jeste.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kad smo kod bandera, ja i dalje ispred kuće imam bagrem dovučem iz šume koji glumi zamenu do postavljanja betonske. Selo u Sremu, 21 vek... Ali bar još uvek imamo vodu i našeg bunara, dok se neka sela muče u sred leta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
A je, neverovatno koliko smo se otuđili, odjednom nam je problem da siđemo do komšija iz prvog sprata po vodu za WC šolju...blaugrana napisao:Ti ne vidis koji je naziv teme?
Ne moze i ne sme grad od 350k stanovnika da se "navikne" na tako nesto!
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Vise nije promenada.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sad je Golem
Za mene će "mali" Big uvek biti dovoljan za ono što mene interesuje, a i puno praktičniji. Promenada mi nekako liči na Beograd, nema dušu

Za mene će "mali" Big uvek biti dovoljan za ono što mene interesuje, a i puno praktičniji. Promenada mi nekako liči na Beograd, nema dušu

Ajde što postoje takve bandere nego je zaboravljen pojam održavanje mreže.Geza napisao: 07 Apr 2025, 17:06 Kad smo kod bandera, ja i dalje ispred kuće imam bagrem dovučem iz šume koji glumi zamenu do postavljanja betonske. Selo u Sremu, 21 vek... Ali bar još uvek imamo vodu i našeg bunara, dok se neka sela muče u sred leta.
Imam i ja ispred kuće drvenu banderu Telekoma, ima drvena bandera i na Dedinju u Djordja Radojkovića (lično znam), ima i na drugim mestima...glavni grad isto 21.vek.
ps. upravo postavljaju nove betonske bandere ispred kuće i kreće razvlačenje optike, Telekom. A drvenu i dvojničke kutije će valjda u penziju.
Nije stvar u banderi, nego što svaki dan gledam neobrađeno drvo, sa sve korom, kako drži žice.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

obuhvarta i taj aspekt nosača žica.je zaboravljen pojam održavanje mreže
Nažalost, tako je kako si napisao u 21. veku.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Još malo, pa ima neka bandera i da prolista.Geza napisao:Nije stvar u banderi, nego što svaki dan gledam neobrađeno drvo, sa sve korom, kako drži žice.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Osveštana voda...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Od grada koji je imao javne cesme do crva u vodi, kratak je put.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva je situacija sa vodom u NS? Nisam uopšte upućen a zanima me. Znam da je bolja od ZR i generalno od Banata. Da li ljudi piju vodu sa česme ili svi filtriraju/kupuju flaširanu? Da li neki delovi NS imaju dobru vodu za piće a neki lošu?
Ovakva voda sa snimka je svaki put kada iskljuce mrezu. Kada dodje ponovo, voda bude ovako zuta par minuta. Samo ljudi sada mogu od svega da prave atrakciju
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Tako je a to moze da bude i od lokalne instalacije u zgradi, stare olovne cevi...