Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Zanimljivi oglasi

Post od OMP »

OK nisam citao opis oglasa tj da je cipovan, a sto se cene tice obzirom da EVO klotare idu oko 4 soma pa i vise, ovo je ipak sport pa jos turbo koji vise i vredi, ja sam svoj tjet sport prodao po dosta vecoj ceni nego obican grande punto
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Kolko jeftiniji 200-300e plus na ove iz uvoza moras da racunas odmah + 300e za registraciju a gde je ostalo sto vrv mora da se ulozi, onaj jedan crni je sa 3 vrata tako da u startu manje da vredi, itd. nije to razlika u ceni 700-800e pa da kazemo ovi vrede onaj ne vredi.
Kao sto rekoh MA tu dosta kolje za prodaju a jos cipovan je posebno u problemu ko je dokon neka zaprati ove sa oglasa dal ce brzo da se prodaju. Ja kad sam prodavao moj mnogi koji su zvali su bili bas u fazonu dobro sto je 120 konja necu MA, dobro ima i onih koji nemaju pojma kao riba kojoj sam prodao ali takvi kupuju nesto sto im se svidja a ne sto mnogo znaju o autu.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

U pravu si OMP nisu jeftiniji, tj, ako su i jeftiniji 10% se ne računa, nego mora minimum 20% da bi se razmotrili :)
I taj prokleti MA sreću kvari inače bi svi otišli kao vruć keks :)
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

95% ljudi nema pojma šta je MultiAir niti čemu služi a još manje da može da se pokvari. Trenutno par drugara kupuje auto i svi gledaju Grande/Evo, niko nije ni znao sta je dok im nisam rekao. Jedan je na kraju uzeo Fiestu, drugi gleda MA bez straha ( OMP zvao je i tebe za tvoj GP ), ostali još merkaju ali ako im se svidi auto sa MA, uzeće.
Ali zato kaži plivajući zamajac, svi znaju i svi se plaše :)
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Jesi li im rekao koliko kosta zamajac i set kvacila za 135 MA? :)

EDIT: Da ne spominjem cenu za kvacilo i zamajac u TCT varijanti. :kezo:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

TheWickerMan napisao: 28 Apr 2025, 17:03 95% ljudi nema pojma šta je MultiAir niti čemu služi a još manje da može da se pokvari. Trenutno par drugara kupuje auto i svi gledaju Grande/Evo, niko nije ni znao sta je dok im nisam rekao. Jedan je na kraju uzeo Fiestu, drugi gleda MA bez straha ( OMP zvao je i tebe za tvoj GP ), ostali još merkaju ali ako im se svidi auto sa MA, uzeće.
Ali zato kaži plivajući zamajac, svi znaju i svi se plaše :)
95% nema pojma u opštoj populaciji, al taj procenat se znatno smanji kada se ljudi udube u ono što kupuju, ne kupuju svi bez informisanja. Pogotovo danas kada je lako sesti na internet i dobiti mnogo informacija, pa onda proveriti, selektovati itd.

Tako da da, potenicjalni skupi kvarovi odvraćaju ljude od kupovine nekog model, ne vidim što i ovde to ne bi bio slučaj?
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

TheWickerMan napisao: 28 Apr 2025, 17:03 ( OMP zvao je i tebe za tvoj GP ), ostali još merkaju ali ako im se svidi auto sa MA, uzeće.
zvao ali nisam siguran da i on zna sta hoce a kako mi se cini ne bi ni da ide i da gleda kola, cak je bio fazon dal bi ja dosao u KV da on pogleda auto :)
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

On je "malo" specifičan, "malo" pogubljen u životu :) dobar čovek ali ceo život živi pod majčinom suknjom tako da nema pojma niočemu. Rekao mi je da ti je to predložio, da dođeš u KV, odmah sam mu rekao da se kajem što sam mu uopšte predložio da te zove i da mi se više ne obraća po pitanju kola jer bi on nov auto za 3000€. Pre neki dan mi je posle dužeg vremena poslao link od nekog oglasa, iskulirao sam ga. Izvini za to što ti je potrošio vreme :)

@Kuzmanovic koliko košta zamajac za MA, to je M32 menjač ili onaj C635? Apsolutno nemam pojma. Set kvačila za TCT - cena je prvorođeni sin + 2 ara placa u Vrčinu :kezo:

@Grujic nije problem potencijalnih skupih kvarova, svaki auto ih ima, bukvalno svaki. I MA je jedan od njih.
Danas svi imaju internet ali većina ne zna da ga koristi, ljudi koji koriste forume znaju, ali takvih je par posto, ako i toliko ima.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

M32 uopšte nije bio skup ni za zamenu potrošnih delova, ni za remont. Skupo je kad te izda usput, ali to se baš retko dešava - ako ignorišeš simptome doslovce hiljadama km.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

TheWickerMan napisao: 28 Apr 2025, 18:21 @Kuzmanovic koliko košta zamajac za MA, to je M32 menjač ili onaj C635? Apsolutno nemam pojma. Set kvačila za TCT - cena je prvorođeni sin + 2 ara placa u Vrčinu :kezo:
C635, onaj sa 5 brzina sto se ne kvari. Luk set kvacila i zamajac na prodajadelova.rs je oko 85 hiljada za moj auto. A za TCT je 150. :D
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Jbt za te pare plivajući s kolena na koleno 3 generacije da menjaju...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Pa sta predlazes , da ljudi ne kupe italijansko auto ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Sada je to redje jer je plivajuci zamajac cesci, al ranije se u oglasima posebno naglasavalo "nema plivajuci zamajac" :)
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Milos napisao: 28 Apr 2025, 18:42 Pa sta predlazes , da ljudi ne kupe italijansko auto ?
Naprotiv. Treba nekako prodati ovu moju kofu sa 300 sprcanih 'iljada km. :D
Odgovori