Moras svaki put da montiras tocak sa trakom, ne pomaze trajno, to je valjda jasno.OMP napisao: 29 Apr 2025, 14:08 Razumem ja cemu sluzi sta ali ako kazu da kod tih bmw-a postoji ocigledno veca tolerancija od neke normalne onda traka ne pomaze trajno.
A opet kad su srafovi dobro stegnuti i ta veca tolerancija ne bi trebala da pravi problem
Servis - Razno
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Servis - Razno

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ne razumes ocigledno.OMP napisao:Razumem ja cemu sluzi sta ali ako kazu da kod tih bmw-a postoji ocigledno veca tolerancija od neke normalne onda traka ne pomaze trajno.
A opet kad su srafovi dobro stegnuti i ta veca tolerancija ne bi trebala da pravi problem
@Dragan, pa kinezi su ispravii fabricku gresku. Pre je bilo problema sa kinezima zbog centralne. Sad prave malcice manju, tipa za 66.6 na 66.45 i bude top.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo jedne verovatno lake zagonetke. Klonk-klonk metalni zvuk negde oko zadnjeg desnog točka. Čuje se pri:
- Skretanju sa ravnog puta, u ulicu desno, koja je uzbrdo u odnosu na put kojim sam se kretao.
- Pri jačim krivinama takođe u desno.
- Pri penjanju na trotoar, ili neku površinu koja je viša u odnosu na ostale točkove.
- Pri podizanju auta običnom dizalicom, isto se čuje klonk-klonk kako se visina menja.
- Skretanju sa ravnog puta, u ulicu desno, koja je uzbrdo u odnosu na put kojim sam se kretao.
- Pri jačim krivinama takođe u desno.
- Pri penjanju na trotoar, ili neku površinu koja je viša u odnosu na ostale točkove.
- Pri podizanju auta običnom dizalicom, isto se čuje klonk-klonk kako se visina menja.
Ako saznaš, rešio si problem i za mene. Isti slučaj, samo kad skrećem u levo, oštra krivinu i auto se naginje u desnu stranu zvuk u zadnjem delu. Isto , kad se točak zadnji diže ili spusta čuje se to.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Mislim da sam već to spominjao majstoru, verovatno da su neki silen blokovi negde. I to verovatno neki zavučeni do kojih je nemoguće doći.
Pozdrav...
Jutros primetim neko češanje,dim i miris paljevine iz motornog prostora.
Sinoć se vratio sa puta,ništa nisam primetio.
Da li neko zna šta bi moglo biti?
Dim izlazi negde iza čepa za ulje,u tom delu.
1.6Hdi,Citroen...
Jutros primetim neko češanje,dim i miris paljevine iz motornog prostora.
Sinoć se vratio sa puta,ništa nisam primetio.
Da li neko zna šta bi moglo biti?
Dim izlazi negde iza čepa za ulje,u tom delu.
1.6Hdi,Citroen...
Dekla. Sliva se ulje odatle negde.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Kakav je Chevrolet Spark, od 2010 noviji model, za odrzavanje i jel zna neko neki servis u Bg? Da li su ti benzinci pouzdani?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam nikog ko ga poseduje. Meni je kompletan taj Daewoo program vozila za zaobilaženje. Bez nekog konkretnog razloga.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
I ja bi ih izbegao, nema nesto mnogo tih sparkova II gen. kod nas, kontam da postoji razlog neki, vise je onih starih varijnati koje su zamenile matiza ali motori nisu isti koliko znam
Ima li neko preporuku za servis koji je specijalizovan za trap u NS ili okolini? Trazim specijalizovan jer imam cudne zvukove na trapu na Seat Leonu, a ne bih da zamenim silen blokove pa da se vracam do majstora. Nasao sam jedan servis u BG ali u NS ne uspevam.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ima moja kuma, uzela ga novog, auto radi ko sat, nikad se zakasljao nije. A i spark pre njega je raga.AleksandarAca napisao: 09 Maj 2025, 22:46 Kakav je Chevrolet Spark, od 2010 noviji model, za odrzavanje i jel zna neko neki servis u Bg? Da li su ti benzinci Positano?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ja bih mozda oterao kod Gorana u Batajnicu.mikec napisao: 13 Maj 2025, 20:54 Ima li neko preporuku za servis koji je specijalizovan za trap u NS ili okolini? Trazim specijalizovan jer imam cudne zvukove na trapu na Seat Leonu, a ne bih da zamenim silen blokove pa da se vracam do majstora. Nasao sam jedan servis u BG ali u NS ne uspevam.
Uglavnom i radi vw grupaciju, bas zna znanje.
Vrlo je korektan, brzo i kvalitetno radi.
Ne bi trebalo da imas vise od 45 min voznje, toliko imam i ja sa Mirijeva do njega

Сад му није ништа...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Goran sto je ranije bio poznat za remont amortizera?
Goran Majkan ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .