Dobro veče
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Dobro veče
Mene poslednjih godina kad se vracam iz GR uvek zadesi neki lom iz oblaka. Samo sam se jednom sklonio na pumpu jer bas nista nisam video, u svim ostalim situacijama sam vise brinuo o drugim vozacima (i njihovim reakcijama) nego o vremenu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi ne znaju gde su, jer ne vide ništa. Šoferka sa ripelentom kao supermoć da imaš u tim okolnostima.
Mene prosle god u povratku iz GR kod Velesa uhvati bas jak pljusak na oblak, vidis vedro par km dalje samo iznad tog dela puta oblak i bas onako pada jako da brisaci jedva postizu na najvecoj brzini da brisu, nije bilo guzve na putu pa moglo da se vozi bez da mnogo razmisljas o drugima jer uvek je zez sto ne znas reakcije drugih, imas onih koji odmah koce do onih koji cepaju kao da je suvo
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Baš je trip kada naletiš na oblak, i onda izađeš iz njega kao da ga nije bilo. Ispred vidiš liniju dokle pada kiša i posle sunce, ptičice pevuše...
Tapa
Tapa
Tako juče popodne bilo na Voždovcu, iz provale oblaka u suvo. Kasnije naravno pala kiša i u tom drugom delu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Srednjoškolci koji pešače do NS-a? Sinoć sam ih sreo između Inđije i Stare Pazove.
Jeste. Ako nešto znači, bili su brži od studenata. 

Sutra krecem za Sloveniju, idem negde iza Ljubljane. Gugl procenjuje put na oko 7 sati.
Sta je preporuka za SLO, do kojih brzina sam bezbedan od kazne na AP? Za HR znam da je to do 150.
Sta je preporuka za SLO, do kojih brzina sam bezbedan od kazne na AP? Za HR znam da je to do 150.
I Slovenija je ok do 150, samo vodi računa pred tunelima i na par mesta i vozi po ograničenju gde piše meritve hitrosti, tu su kutije za radar i nekada budu tu nekada ne.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Studenti su uglavnom ali ima i srednjihWoodoo napisao: 30 Apr 2025, 16:41 Srednjoškolci koji pešače do NS-a? Sinoć sam ih sreo između Inđije i Stare Pazove.
skola i gradjana. Polazna tacka je bila Jagodina. Bio je docek sinoc na varadinskom mostu u 21h.

Poslednja izmena od Darko u 01 Maj 2025, 09:14, izmenjeno 2 puta ukupno.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja sam se razočarao brojem ljudi na dočeku. Ako je za utehu, baš slaba je bila informisanost o događaju...