Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Taj tvoj auto je pojeo vise para na odrzavanje nego ja na hranu , a obe cifre su impozantan broj .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Volim da odrzavam. 

Tvoj auto je u boljem stanju od 99% vozila u celom svetu , ja sam spreman da potpisem .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ma opusteno, lik je ok kulturica jesmo malo duze pricali uz izvinjenje sto mi oduzima vreme ali nema veze ja prodajem auto i drugi zovu i peglaju ali sam ovog odmah provalio da ne zna sta hoce i da je zbunjen a izgleda da trazi nov auto za malo love. Rekao sam mu sve sta je i kako kao bratu da prodajem, on nema vremena da gleda, nema ni majstora, pa me onda pita za neka druga kola sta mislim od tome itd. Uglavnom ispricasmo se finoTheWickerMan napisao: 28 Apr 2025, 18:21 On je "malo" specifičan, "malo" pogubljen u životudobar čovek ali ceo život živi pod majčinom suknjom tako da nema pojma niočemu. Rekao mi je da ti je to predložio, da dođeš u KV, odmah sam mu rekao da se kajem što sam mu uopšte predložio da te zove i da mi se više ne obraća po pitanju kola jer bi on nov auto za 3000€. Pre neki dan mi je posle dužeg vremena poslao link od nekog oglasa, iskulirao sam ga. Izvini za to što ti je potrošio vreme

sa druge strane sledeci kupac je auto uzeo uz minut razgovora preko tel i 2-3min gledanja

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
Bila mi je gotivna ta Primera kada se pojavila (limuzina). Sećam se da je delfin bio inspiracija za dizajn. I ta tabla mi je tada bila dobra i nesvakidašnja.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
prethodne gen. primera mi se svidjale ali ova nikad, enterijer pogotovo, secam se komsija je imao u hecbek varijanti relativno brzo kako su se pojavile mislim da je bila na NL tablama
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Eto ja nisam imao pojma, mislim znam za to u smislu cuo sam, kao i za gomile slicnih oznaka po kolima, ali se nisam udubljivao u to. Eto hvala forumuTheWickerMan napisao: 28 Apr 2025, 17:03 95% ljudi nema pojma šta je MultiAir niti čemu služi a još manje da može da se pokvari. Trenutno par drugara kupuje auto i svi gledaju Grande/Evo, niko nije ni znao sta je dok im nisam rekao. Jedan je na kraju uzeo Fiestu, drugi gleda MA bez straha ( OMP zvao je i tebe za tvoj GP ), ostali još merkaju ali ako im se svidi auto sa MA, uzeće.
Ali zato kaži plivajući zamajac, svi znaju i svi se plaše![]()

Gledam kola do 5k...i izadju tu neki EVO, ili Bravo pa su neki od njih i multiair.
Pa nedavno sam tek skontao da mercovi neki iza imaju CGI oznaku, ja sam mislio da su to na metan

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Moze mala pomoc
. Kakav je generalno ovaj model mazde i motor i kako vam deluje ovaj konkretni primerak?
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... mazda-2-13

https://www.polovniautomobili.com/auto- ... mazda-2-13
odlicni su i 1.3 i 1.5 motori, bez ikakvih poznatih problema, a i auto kao auto je generalno dobar, nema problem sa korozijom kao mazda 3 ali hoce i na 2ci malo da se pojavi, e sad ovaj konkretan primerak dok se ne pogleda uzivo nista.... ja sad pregovaram za jednu ovakvu samo 2010.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Hvala 

- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Обрати пажњу на задњи мост (траверзу), хоће да попусти због рђе, поготово ако је ауто био у планинском делу где се баца доста соли и хемикалија.
Da zadnji mostovi najvise korozije i hvataju to je kao i na mazdi 3, dok su sajtne i rubovi bolji na 2ci tj redje ih hvata korozija
-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21