Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Milos »

Taj tvoj auto je pojeo vise para na odrzavanje nego ja na hranu , a obe cifre su impozantan broj .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Volim da odrzavam. :D
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Tvoj auto je u boljem stanju od 99% vozila u celom svetu , ja sam spreman da potpisem .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

TheWickerMan napisao: 28 Apr 2025, 18:21 On je "malo" specifičan, "malo" pogubljen u životu :) dobar čovek ali ceo život živi pod majčinom suknjom tako da nema pojma niočemu. Rekao mi je da ti je to predložio, da dođeš u KV, odmah sam mu rekao da se kajem što sam mu uopšte predložio da te zove i da mi se više ne obraća po pitanju kola jer bi on nov auto za 3000€. Pre neki dan mi je posle dužeg vremena poslao link od nekog oglasa, iskulirao sam ga. Izvini za to što ti je potrošio vreme :)
Ma opusteno, lik je ok kulturica jesmo malo duze pricali uz izvinjenje sto mi oduzima vreme ali nema veze ja prodajem auto i drugi zovu i peglaju ali sam ovog odmah provalio da ne zna sta hoce i da je zbunjen a izgleda da trazi nov auto za malo love. Rekao sam mu sve sta je i kako kao bratu da prodajem, on nema vremena da gleda, nema ni majstora, pa me onda pita za neka druga kola sta mislim od tome itd. Uglavnom ispricasmo se fino :)

sa druge strane sledeci kupac je auto uzeo uz minut razgovora preko tel i 2-3min gledanja :)
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
matematicar
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21

Post od matematicar »

Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Bila mi je gotivna ta Primera kada se pojavila (limuzina). Sećam se da je delfin bio inspiracija za dizajn. I ta tabla mi je tada bila dobra i nesvakidašnja.

Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

prethodne gen. primera mi se svidjale ali ova nikad, enterijer pogotovo, secam se komsija je imao u hecbek varijanti relativno brzo kako su se pojavile mislim da je bila na NL tablama
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

TheWickerMan napisao: 28 Apr 2025, 17:03 95% ljudi nema pojma šta je MultiAir niti čemu služi a još manje da može da se pokvari. Trenutno par drugara kupuje auto i svi gledaju Grande/Evo, niko nije ni znao sta je dok im nisam rekao. Jedan je na kraju uzeo Fiestu, drugi gleda MA bez straha ( OMP zvao je i tebe za tvoj GP ), ostali još merkaju ali ako im se svidi auto sa MA, uzeće.
Ali zato kaži plivajući zamajac, svi znaju i svi se plaše :)
Eto ja nisam imao pojma, mislim znam za to u smislu cuo sam, kao i za gomile slicnih oznaka po kolima, ali se nisam udubljivao u to. Eto hvala forumu :D

Gledam kola do 5k...i izadju tu neki EVO, ili Bravo pa su neki od njih i multiair.

Pa nedavno sam tek skontao da mercovi neki iza imaju CGI oznaku, ja sam mislio da su to na metan :kezo:
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Moze mala pomoc :) . Kakav je generalno ovaj model mazde i motor i kako vam deluje ovaj konkretni primerak?

https://www.polovniautomobili.com/auto- ... mazda-2-13
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

odlicni su i 1.3 i 1.5 motori, bez ikakvih poznatih problema, a i auto kao auto je generalno dobar, nema problem sa korozijom kao mazda 3 ali hoce i na 2ci malo da se pojavi, e sad ovaj konkretan primerak dok se ne pogleda uzivo nista.... ja sad pregovaram za jednu ovakvu samo 2010.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Hvala :thumbup:
Korisnikov avatar
zeljkokg76
Reactions:
Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci

Post od zeljkokg76 »

Обрати пажњу на задњи мост (траверзу), хоће да попусти због рђе, поготово ако је ауто био у планинском делу где се баца доста соли и хемикалија.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Da zadnji mostovi najvise korozije i hvataju to je kao i na mazdi 3, dok su sajtne i rubovi bolji na 2ci tj redje ih hvata korozija
matematicar
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21

Post od matematicar »

Odgovori