Dobro veče
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Dobro veče
Realno je i previše bilo tih dočeka. A treba da bude još. Slažem se, malo ko je znao da će to biti juče.
Videćemo danas kakav će biti odziv na Ž. Stanici.
Videćemo danas kakav će biti odziv na Ž. Stanici.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Za 1. maj ipak ne bih rekao da bismo trebali da poredimo broj ljudi sa ostalim sličnim događajima, ipak je dosta ljudi išlo i na roštilj za 1. maj, a u Novom Sadu su objavili plan suviše blizu 1. maja. Beograđani su na vreme objavili ipak.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Treba napisati da je AI u pitanju
Tapa
Tapa
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Opet ćorak. Ne da se čoveku... ili "AI entitetu"
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Evo nešto što nije AI. Jutros u Berlinu.

Video ih i ja pre par godina, defiluju tako kroz grad.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ima ih koliko hoćeš, čim ke ovakvo vreme odmah defiluju.
@grujicd - jesi tursitički u B? Kako je? Meni je on jedan od ciljeva da ga obđem, samo da drugo dete postane malo razumnije. Ne znam gde ću pre, bukvalno mi sve na 500-600km (Berlin, Pariz, Prag, Amsterdam) a nigde da se uputim.
@grujicd - jesi tursitički u B? Kako je? Meni je on jedan od ciljeva da ga obđem, samo da drugo dete postane malo razumnije. Ne znam gde ću pre, bukvalno mi sve na 500-600km (Berlin, Pariz, Prag, Amsterdam) a nigde da se uputim.
Pa u sveeeee 

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Meni se licno nije svidelo. Mogu stavim check da sam obisao, ali apsolutno ne bih opet otisao, namenski. Tema je uvek zid i to je to. Mozda muzicka scena, kulturni zivot mladih i sl, ali ja nisam vise ta ciljna grupa. Verujem ni ti. Pricam sa stanovistva obilazaka sa porodicom.Gaginh0 napisao: 03 Maj 2025, 19:30 Ima ih koliko hoćeš, čim ke ovakvo vreme odmah defiluju.
- Gaginh0
Ovo leto je u planu Pariz, pa polako. Obići ću, samo sam se izjadao

- Gaginh0
Zid me još najmanje interesuje. Mada imam možda 3 stvari koje bih obišao pa onda zid ako ostane vremena. Da sam momak lako bih ja znao šta da obiđemDzoni_m napisao: 03 Maj 2025, 19:50Meni se licno nije svidelo. Mogu stavim check da sam obisao, ali apsolutno ne bih opet otisao, namenski. Tema je uvek zid i to je to. Mozda muzicka scena, kulturni zivot mladih i sl, ali ja nisam vise ta ciljna grupa. Verujem ni ti. Pricam sa stanovistva obilazaka sa porodicom.Gaginh0 napisao: 03 Maj 2025, 19:30 Ima ih koliko hoćeš, čim ke ovakvo vreme odmah defiluju.

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Meni je Berlin "Bože sačuvaj". Svaka tri meseca sam par dana u B na različitim mestima (jerbo sam u sindikatu firme pa imamo svaka tri meseca sastanak). Nema bukvalno ništa što bi me privuklo da provodim vreme van hotela. Čudne face, čudna arhitektura, gomila nekih "neevropskih" faca svuda naokolo. Falalepo.
Minhen jeste selendra, ali je što se tiče "fun faktora" realno tri koplja ispred Berlina, bar ja tako mislim.
Minhen jeste selendra, ali je što se tiče "fun faktora" realno tri koplja ispred Berlina, bar ja tako mislim.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac