Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Dobro veče

Post od Gaginh0 »

Ima nas raznih, moj poznanik ode sam sa troje dece na odmor (razveden, najstarije dete 7 godina). Po slikama na instagramu - perverzija. A kako je stvarno to ne znam, u svakom slučaju svaka mu čast!
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Kabal napisao: 03 Maj 2025, 23:22 Kakav je bio koncert, kako zvucii uzivo Bili?
Koncert je bio fantastičan, a Bili zvuči perfektno. Idem na dosta koncerata, ali to što ja slušam to je realno gerijatrija, svi su bar 60+ a dobrim delom i stariji. Evo u junu idem na Karlosa Santanu opet u Berlin, a čovek je bolešljiv u zadnje vreme, pitanje da li će koncerta uopšte i biti.

I onda odem na koncert Bili koja ima 23 godine, svo vreme se kreće po sceni, ima performans, ima energiju, odličan zabavljač a pri tom i fantastično peva... I onda na to dodaš savršene svetlosne efekte, lasere, bina je u centru partera tako da je publika sa svih strana i nikom nije daleko. Ćerka je uspela da stane na barikadu što joj je bila životna želja, ali ja sam bio kod šanka i bina je bila na desetak metara - na većini koncerata sam toliko daleko kad sam u fan pitu. Produkcija je bila savršena, mislim da je svaka pesma uigrana detaljno jer je u svakom trenutku neka od kamera tačno na njoj i to ide uz odgovarajuće efekte na bimovima.

A što se tiče pevanja, u jednom trenutku moli publiku za tišinu jer nasnimava harmonije iz nekoliko prolaza na luperu. Cela sala ćuti i to zvuči ovako:

Kaže ćerka da se nekad desi da neko vrisne pa se to čuje i u lupu, znači nije laž nije prevara. Pesma je "when the party's over", verovatno može da se nađe i bolji snimak od ovog što sam našao nabrzaka.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ed Širan ima taj rad, gde na bini pravi semplove/lup za muziku i glas, tj radi kao "one man show", kreira pesmu uživo.

Tapa

Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Heinz napisao:Malu decu ne treba nigde voditi, ničega se posle ne sećaju. Čist trošak Slika

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Cista glupost :)

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ma i mi našeg 14 godina vodimo svuda i kad sedneš sa nekim da pričaš gde šta kako nema pojma gde je bio i šta je video. Npr sa mojom bratanicom od 17 koja je još više proputovala i još se manje bilo čega seća.

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Mada je to i skroz logično ako neko baš puno putuje. Izmešaju se i utisci. Tako je i sa svim što nam mozak izdvoji na brzinu, i seriju kad izbindžuješ nije isto kao da si je gledao epizodu na dan.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Onda zaređaš par godina na isto mesto i bar zapamte gde su nekad bili.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Najbolje da sede kod kuće onda.
Da upamte dobro.

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Kukate na malu decu. Ova moja 18 godina pa nam pije krv na putovanjima (sin je dobar).

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Heinz napisao:Ma i mi našeg 14 godina vodimo svuda i kad sedneš sa nekim da pričaš gde šta kako nema pojma gde je bio i šta je video. Npr sa mojom bratanicom od 17 koja je još više proputovala i još se manje bilo čega seća.

Svi klinci su takvi danas, drndaju telefone ili spavaju. Moje isto sam put totalno ne interesuje, kad bi se mogli teleportovati to bi bilo najbolje. Slika
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Ima li neko ličnu preporuku za ugradnju garažnih vrata u Novom Sadu možda?
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

123456 napisao: 04 Maj 2025, 08:21
Gaginh0 napisao:
Heinz napisao: 04 Maj 2025, 01:12 Malu decu ne treba nigde voditi, ničega se posle ne sećaju. Čist trošak Slika
Trošak najmanji problem, pa za to valjda radim 15 sati dnevno :kezo: Problem je što ovde nemam kome da ih ostavim. Jedno dete 4 godine, drugo dete 2 godine. Gde da idem sa njima na odmor sem kod rodbine u Kotor? :kezo: Ne idem u Kotor što ga volim već što je sve kao kod kuće.

Druga priča je kad deca imaju 5-6+ godina pa ti bude em zaninljivo sa njima em mogu nešto da zapamte kao što ste gore naveli. I jedna je situacija kad se ide sa jednim detetom, a potpuno druga sa dva mala deteta. Nije duplo teže već petoduplo. A da moj odmor/godišnji pot-pu-no svedem na njih, onda mi je bolje kući da sedim, bar znam gde je šta.
Koliko je onda teže sa tri deteta :-)?
Mi smo ih svuda vodili sa nama od malena.
I da smo imali kome da ih ostavimo, ponovo bi putovali svi kao porodica.
Nešto im je ostalo u sećanju, nešto ne, ali sada nam oni biraju destinacije :-). Usvojili su taj način život, i još se ne vratimo sa jednog putovanja, već razmišljaju gde ćemo ponovo.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Upravo se vratio sa 4 dnevnog odmora sa blizancima od 3 i po i čerkicom od godinu i po. Mali su za cimanje 1000km+ ali pucaju od adrenalina i što kažeš malopre me pitaju tata kada ćemo opet negde daJeko plavim FoJdom.

A ja ih nosio u Potpećku pećinu iz nagib da izgineš, vodopade u Sopotnicu na 950m nadmorske gde su naravno jedini od dece bućnuli u preglednu vodu, Kamena gora na 1300m gde su jahali konje, jurili ovce i hranili krmke...

Ja pod žešćom upalom mišića, jedva na nogama, ko da su me j al dobro, ujutru na posao.

Sreća u povratku izbegoh pakao na Milošu Velikom pa okrenuo na Požegu i Divčibare.
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Ja sam se danas vraćao iz Užica ali išao kroz sela (Tvrdići, Vranjani) do Dobrinje, pa potom na Pranjane i do mojih u Takovo, tu napravio pauzu do 21:15 i posle na AP i za 1:20 bio u stanu.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ja sam u cetvrtak isao po moje u Sokobanju. BG obilaznica guzva, prvo neki manji lancani a posle do odvajanja za Mladenovac isto kolona. Posle mir do Aleksinca i onda kao u onim clickbait naslovima. Nikad vise auta i ljudi nisam video u tom kraju. Sledeci dan me je put vodio u Nish pa sam preziveo nekako do iskljucenja na auto put.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

U četvrtak od NS do Pakovraća 5 sudara (jedno 45min izgubio) plus šlag na tortu isključenje za Miloša V. na kraju, jedno sat i po kreni-stani.
Odgovori