Grčka
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Grčka
Happy i Aiko su meni dobri jer nisu bugarski.
uslovno rečeno, Aiko je deo nemačke XXXLutz grupe, pa i hrana deluje malo kao da ste u Beču, nema one čuvene bugarske čubrice, Happy kod Sandanskog takođe, blizu je Grčke, pa je i "meni" blizu nekog Grčkog restorana, sa velikim izborom, odličnim desertom, lepim prostorom i velikim parkingom.
Ja sam dugo izbegavao, sada svratim i napravim pauzu.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk

ima srbska skara čim se skineš sa autoputa posle blagoevgrada mada je moj izbor na tom potezu bila "vodeničkata" u kresni, ka izlazu iz sela levo (gledano ka grčkoj).
što se tiče 8e takse za airbnb i buking, savetujem vam da bukirate ili van ovih platformi, ako možete naći kontakt, ili da bukirate prvu noć i odmah se dogovorite sa gazdom, da ostatak platite gotovinski i bez ove takse. nisam još upoznao grka koji neće pristati. niko nije srećan zbog toga i svi jedva čekaju da uhvate krivinu na zadovoljstvo njihovo i gostiju.
što se tiče 8e takse za airbnb i buking, savetujem vam da bukirate ili van ovih platformi, ako možete naći kontakt, ili da bukirate prvu noć i odmah se dogovorite sa gazdom, da ostatak platite gotovinski i bez ove takse. nisam još upoznao grka koji neće pristati. niko nije srećan zbog toga i svi jedva čekaju da uhvate krivinu na zadovoljstvo njihovo i gostiju.
većina srpskih roštilja u bugarskoj jeste srpski, biznisi naših ljudi
ponešto je prilagođeno ukusu bugara, ne vidim ništa strašno u tome što mleveno obrađuju malo drugačije od nas
s obzirom da je cilj okrepiti se u toku puta, ne vidim potrebu za ne znam kakve kriterijume
pogotovo što kad se dođe do grčkog roštilja, od kriterijuma ni traga ni glasa, recimo keftedes
ponešto je prilagođeno ukusu bugara, ne vidim ništa strašno u tome što mleveno obrađuju malo drugačije od nas
s obzirom da je cilj okrepiti se u toku puta, ne vidim potrebu za ne znam kakve kriterijume
pogotovo što kad se dođe do grčkog roštilja, od kriterijuma ni traga ni glasa, recimo keftedes
- carov2
- Kontakt:
Čim se predje granica, meso izgubi svoje kvalitete, a ljudi zaborave kako srpski roštilj treba da izgleda.
Probao sam “srpski” roštilj koji prave “naši” ljudi, 20km od granice i ukus jako podseća na…bugarski roštilj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probao sam “srpski” roštilj koji prave “naši” ljudi, 20km od granice i ukus jako podseća na…bugarski roštilj.
Bugari su se po meni bas popravili sto se tice hrane, bar u Sofiji, u odnosu na pre 5-6 godina, dok mi deluje da je u Beogradu opao nivo. I dalje smo bolji, ali mislim da nije vise takva razlika. Happy je sasvim OK lanac da se pojede, ali kao sto rece kolega, preskociti rostilj kod Bugara, pa cak iako ih drze nasi majstori.
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
jeo sam par puta u pomenutoj vodeničkati u kresnoj, nema nikakve razlike u odnosu na roštilj u prosečnoj srpskoj drumskoj mehani. čak i onim koje su hvaljene ovde kao dobar stopover kad se ide iz grčke, stvarno ne znam šta bi lepo napisao o konobi 79 kod vranja ili šajkači kod hana. kod bugara barem nemam nikakva očekivanje pa se prijatno iznenadim da je sveže i jestivo i da ne fasujem salmonelu a ni proliv, naravno mleveno meso nikada ne naručujem. u toj konobi 79 sam dobio najgori roštilj ikada igde, nekakva pljeskavica prvo ispečena na roštilju onda zamotana u testo pa tako dopečena u rerni, stvarno mi je muka čak i od sećanja. to nisam video kod bugara.
- carov2
- Kontakt:
Happy Sandanski, retko mi se desi da ne znam šta ću kao desert. Probao sam većinu, sve je super.carov2 napisao:Happy i Aiko su meni dobri jer nisu bugarski.uslovno rečeno, Aiko je deo nemačke XXXLutz grupe, pa i hrana deluje malo kao da ste u Beču, nema one čuvene bugarske čubrice, Happy kod Sandanskog takođe, blizu je Grčke, pa je i "meni" blizu nekog Grčkog restorana, sa velikim izborom, odličnim desertom, lepim prostorom i velikim parkingom.
U poređenju sa Galerijom recimo, jer sam poslednjih meseci tamo bio par puta, ovo mi je osetno bolje.
Stalno nešto menjaju/dodaju u ponudi, sad vidim ovu "protein ponudu."
Na šta sam spao majku mu, hvalim bugarski restoran...
Elem, ovo je bilo malopre, pa sam se setio diskusije i uhvatio par fotki da vidite kako to izgleda.
Ja sam jeo ribu sa korom od parmezana.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mi u ovom odsedamo i uvek smo prezadovoljni.
Imaju sopstveni garazu, dorucak je vrhunski, lokacija vise nego odlicna.

Direktno rezervisemo pa je i povoljnije od bookinga.
Imaju sopstveni garazu, dorucak je vrhunski, lokacija vise nego odlicna.

Direktno rezervisemo pa je i povoljnije od bookinga.
Brzine idu u H-a !!!