Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Tako sam i ja plaćao. Prvi i poslednji dan ne računaju (montaža i demontaža).
Tapa
Tapa
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Hvala na odgovorima. 

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Hvala
Da li uključuje i nosače ili ne?

Da li uključuje i nosače ili ne?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
Treba mi pomoć od nekog člana iz Nemačke koji je koristio DHL Paketstation ali nije ostavljena cedulja već mora da se koristi digital delivery notification.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Reci, kako mogu da pomognem. Koristim paketomate svaki dan 

Gde se nalazi barkod koji treba da se skenira? Nije ništa stiglo na mejl. Može li se videti u app?
Treba da asistiram bratu da mi podigne paket, nije uspeo da ga preuzme pa preusmerili na paketomat.
Treba da asistiram bratu da mi podigne paket, nije uspeo da ga preuzme pa preusmerili na paketomat.
- TheWickerMan
Bar kod ili na mail dobiješ ili u appu. Ali moraš da se registrujes, da imaš Post nummer. Od zadnjeg updatea, bukvalno su sakrili gde je kôd od svake isporuke. Imaš li aplikaciju?
Ima app, ima postnumber i potvrđena adresa preko pasoša ili lične. Na mejl nije stigao bar kod a u app brat ne ume da pronađe a ja ne mogu da je koristim u Srbiji. U Nemačkoj sam od sledeće subote ali do tada će da vrate paket.
- TheWickerMan
Ajd snimicu kako se nalazi, sad je baš kompikovano. Pišem ti na pp
Važi. Hvala.
Da li je neko u skorije vreme zakazivao termin za podnošenje zahteva za ličnu kartu / pasoš preko e-uprave?
Da li je dovoljno uplatiti objedinjenu uplatnicu generisanu preko e-uprave elektronskim putem? Da li će u policijskoj stanici automatski videti ovu uplatu, kad se pojavim u zakazanom terminu? Treba li nešto popunjavati u papirnoj formi?
Da li je dovoljno uplatiti objedinjenu uplatnicu generisanu preko e-uprave elektronskim putem? Da li će u policijskoj stanici automatski videti ovu uplatu, kad se pojavim u zakazanom terminu? Treba li nešto popunjavati u papirnoj formi?
Ђенерал Јанковић
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ja baš u utorak idem da uradim ličnu kartu.
Mislim da treba odštampati potvrdu o uplati, pa je poneti. Ja ću svakako poneti odštampanu potvrdu plaćanja, što sam uplatio preko mbankinga.
I čini mi se da ništa više ne treba da se nosi sa sobom. Eventualno može slika, ako neko želi, ali ni to ne znam u kom formatu. U suprotnom, slikaju te oni ili kažeš da koristiš neku prethodnu sliku koju oni imaju - ako si nešto drugo skoro vadio.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Mislim da treba odštampati potvrdu o uplati, pa je poneti. Ja ću svakako poneti odštampanu potvrdu plaćanja, što sam uplatio preko mbankinga.
I čini mi se da ništa više ne treba da se nosi sa sobom. Eventualno može slika, ako neko želi, ali ni to ne znam u kom formatu. U suprotnom, slikaju te oni ili kažeš da koristiš neku prethodnu sliku koju oni imaju - ako si nešto drugo skoro vadio.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Nađu oni uplatu, ne traže papire.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk