Kraj automobilizma za ljude koji vole da voze

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Kraj automobilizma za ljude koji vole da voze

Post od Gaginh0 »

@TheWickerMan ja sve blagodeti koristim u bilo kojoj situaciji, sem line assist, volim ja te stvari kao da sam Generacija Z :kezo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

grujicd napisao: 09 Maj 2025, 15:07 Vi se zezate, ali dok sam vozio Z101 redovna je bila situacija da leti palim grejanje kad krene da se pregreva. Dodatan bonus je kad izađeš iz takvog auta na 35 bude ti prohladno.
Ja i dalje palim kad su kolone i neki radovi. Osećam se kao Del boj u Capri Ghiji.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Što se tiče naslova teme i Srb, ovde će se navozati krševa i krševa, nažalost, kome fali vožnje može da dođe kod nas. Bilo bi lepo za promenu da se voze koliko novija i bezbednija kola da se popravi standard ljudima. Meni iz mog ugla deluje preteran ovakav naslov i komentar, a tek kukanje kako negde tehnika radi za tebe gde je smanjen broj udesa i horora koji se dešavaju kod nas zvuči besno, pogledajte samo za praznike Uskrs i 1. maj šta se dešavalo.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Tema je malo otisla u stranu, kao da poredite auta iz 80-tih i aktuelna. Mislim da je problem u naglom zaokretu od korone naovamo. Elektrifikacija, tabletizacija, meni naizgled jeftiniji materijali su mi ucinili odbojnim poslednje generacije vozila, ali podosta toga do pre 5 god mi je i dalje jako privlacno.
Odgovori