Vozilo do 30k
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Vozilo do 30k
Mazdini enterijeri su odlični, danas u klasi ovih nazovi premijuma...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
+1
Zna to da bude na nivou Audija, ćaletova CX5, do duše sa cca 60k km, je utegnutija nego moj Audi na izuzetno lošem putu.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Zna to da bude na nivou Audija, ćaletova CX5, do duše sa cca 60k km, je utegnutija nego moj Audi na izuzetno lošem putu.
To dosta govori o tvom Audiju .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- carov2
- Kontakt:
Istina, čuveni C8 iliti 4K8, taj utegnut nije bio ni u fabrici.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Audi c8 mi ne spominji, kad mi rodbina nije izginula jer im otpao tocak sa sve glavcinom na autoputu.
Jedino za pohvalu jeste da je esp na visini zadatka i da se auto bezbedno zaustavoo na 3 tocka, nije sleteo sa puta, okrenuo se i slicno sto je stvarno fascinantno (skoro kao otpadanje tocka na novom autu).

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Jedino za pohvalu jeste da je esp na visini zadatka i da se auto bezbedno zaustavoo na 3 tocka, nije sleteo sa puta, okrenuo se i slicno sto je stvarno fascinantno (skoro kao otpadanje tocka na novom autu).

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jbt kako se ovo desilo, ovo nije otpao točak nego kompletan trap.
Meni je otpao točak sa E39ke na 120km/h kod Velike Plane pre 13 godina, ali samo točak jer se izgleda neko "igrao" sa šrafovima. Ovo je bre sve otpalo.

Meni je otpao točak sa E39ke na 120km/h kod Velike Plane pre 13 godina, ali samo točak jer se izgleda neko "igrao" sa šrafovima. Ovo je bre sve otpalo.
- carov2
- Kontakt:
Kad su svi točkovi na broju, najbolji auto na svetu.Ivan napisao:Audi c8 mi ne spominji, kad mi rodbina nije izginula jer im otpao tocak sa sve glavcinom na autoputu.

Kakvo je ovo fleksovanje moj auto ima vise tockova od tvog .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Koje sranje od auta. U Bosni sam pre 6-7 godina video ili Golfa dvojku ili Kadeta, sad se već magli sećanje - kako vozi bez jednog točka. Kad se malo nagne u krivini i klocne na tu stranu zavarniči malo ali majstor vozi i dalje. Srećom nisam bio sam u kolima jer ne bi svojim očima verovao.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Meni je Corolla Cross dizajnerski nedovršena. Pogotovo zadnji deo koji je pozajmljen od prethodne generacije Corole.
Rav 4 novi mi je lep i deluje dosta veći nego prethodna generacija.
Nova Corolla TS mi je prelepa, mada zadnji deo kao da su sklepali sa Corole LE
model.
Moram da pohvalim autora teme jer se u njoj vodi jako interesantna diskusija, koj mene jako zanima pošto planiram da kupim novi auto prvi put u životu. I to već za godinu i po dana, ako se sve kockice slože. Naravno, dvoumim se između Škode i Toyote, jer planiram da auto vozim duže od 7 godina, pa to zahteva dosta razmatranja. Uključen je čak i Chat GPT, koji se u po mnogim pitanjima slaže sa nekim kolegama koji su ovde pisali i vidi se da su zaista posedovali navedene automobile, svakako argumentovana diskusija bolja od mnogih tema gde se iznose iskustva iz 3. ili čak 5. ruke.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Rav 4 novi mi je lep i deluje dosta veći nego prethodna generacija.
Nova Corolla TS mi je prelepa, mada zadnji deo kao da su sklepali sa Corole LE

Moram da pohvalim autora teme jer se u njoj vodi jako interesantna diskusija, koj mene jako zanima pošto planiram da kupim novi auto prvi put u životu. I to već za godinu i po dana, ako se sve kockice slože. Naravno, dvoumim se između Škode i Toyote, jer planiram da auto vozim duže od 7 godina, pa to zahteva dosta razmatranja. Uključen je čak i Chat GPT, koji se u po mnogim pitanjima slaže sa nekim kolegama koji su ovde pisali i vidi se da su zaista posedovali navedene automobile, svakako argumentovana diskusija bolja od mnogih tema gde se iznose iskustva iz 3. ili čak 5. ruke.
Pokusaj da izvucemo max za ulozeni novac 
Ako si dobar sa finansijana nema sta da razmisljas, 10 godina si relax
i po gradu upaljac iskreno i lepsa mi je od karoqa, ali meni je bzv da u luni nemas upakovane parking senzore a imas safety sense... Pritom prvi sledeci paket je 2.5k skuplji i sa bojom eto te na 35.7k.. E onda vec ne bih razmisljao, nek ide celo jaje u pitu i nek bude rav, samo sto bi onda tema trebali da se zove auto do 40k a do 40k u trku se ukljucuje jos buljuk modela. Obrni okreni do 30k skoda najkonkurentnija 
Ne znam treba li ti prostora ali npr karoq ima veci gepek od CC. Itd...
Ako si dobar sa finansijana nema sta da razmisljas, 10 godina si relax
Ne znam treba li ti prostora ali npr karoq ima veci gepek od CC. Itd...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kad je zet kupovao Corolu rekli su mu da ako u paketu nema parking senzora mogu oni da ih ugrade - samo što su to klasični 3rd party senzori, nisu integrisani u centralni displej. Daleko od idealnog, ali ako je budžet ograničen šta da se radi.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Najbliži sam Koroli hibrid karavan. Za 2 godine od danas biće skuplja 7%, po nekim projekcijama, naravno da ću ići na SOL paket, ako ga tada bude bilo u Koroli, svakako neću mrtvu Luna Toyotu. 
Realno od Karoqa sam se ohladio, a realno mi ni ne treba. Ćerka više nije mala, još 3 godine i ona će polagati, ali pokušaću da je nagovorim da ide odmah za C.
Zlu ne trebalo.
Yaris Cross Hibrid je bezobrazno skup, dobar je za grad i za početnike, ali mislim da se u tom autu sigurno mogu voziti 3 natprosečno krupne i visoke osobe. Znači, za našeg Direktora (kovrdžavi bišon) ne bi bilo mesta u kabini.
Rav 4 ili pak Kodiaq mi je daleko od budžeta, ali mi stvarno ni ne treba, niti putujem, niti mogu to finansijski da izdržim. A i garažno mesto ima 13 kvadrata.

Realno od Karoqa sam se ohladio, a realno mi ni ne treba. Ćerka više nije mala, još 3 godine i ona će polagati, ali pokušaću da je nagovorim da ide odmah za C.

Zlu ne trebalo.
Yaris Cross Hibrid je bezobrazno skup, dobar je za grad i za početnike, ali mislim da se u tom autu sigurno mogu voziti 3 natprosečno krupne i visoke osobe. Znači, za našeg Direktora (kovrdžavi bišon) ne bi bilo mesta u kabini.
Rav 4 ili pak Kodiaq mi je daleko od budžeta, ali mi stvarno ni ne treba, niti putujem, niti mogu to finansijski da izdržim. A i garažno mesto ima 13 kvadrata.
Novopecenom vozacu i jos zenskom karavan...pritom sa najnizim mogucim klirensom, ne znam sta bih ti rekao sem sa srecom...trebace ti
)