Grčka
Re: Grčka
Друштво, једно питање, да ли је неко скоро ишао до Крфа колима преко Македоније? Интересује ме цена путарине и трајекта за ауто и две особе, или бар било каква информација о ценама. 

raspored brodova i cene: www.ferries.gr
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Dajte neku ideju za Grčku... ne znam kud bi...
Sever neću, dosta ga bilo za dva života. .
Razmišljam o Peloponezu (južni deo, samo ne znam konkretno gde bi), Lefkada i Krf isto nisam bio.
Uglavnom da može kolima
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sever neću, dosta ga bilo za dva života. .
Razmišljam o Peloponezu (južni deo, samo ne znam konkretno gde bi), Lefkada i Krf isto nisam bio.
Uglavnom da može kolima
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- zdushan
Na Kefaloniji sam bio. Atina i ti gušće naseljeni delovi me ne privlače za varijantu letovanja. Nesto bi malo neurbanizovanije.. Gledam na gmaps plaže u Glifadi i južnije, sve je nacickano sa suncobranima 1/1.
Bio sam u Nafplionu na peloponezu, top je bilo... sad gledam ovaj juzniji deo oko Kalamate... ne znam ima li iskustava?
Ps. Avion nesto ne bi za Grčku. Treba mi sloboda da se vozam, a da rentam vec i nije neki račun.
Bio sam u Nafplionu na peloponezu, top je bilo... sad gledam ovaj juzniji deo oko Kalamate... ne znam ima li iskustava?
Ps. Avion nesto ne bi za Grčku. Treba mi sloboda da se vozam, a da rentam vec i nije neki račun.
- zdushan
Može dabome.
Ja sam bio u samom Nafp. 5 dana, na obodu ovde:
https://klymeni.gr/
A bio,sam i u Tolo-u (15min od N.) u hotelu King Minos 10 dana. Bilo mi super na oba mesta.
Peloponez nema tako lepe plaže kao tasos ili sitonia. Ali je drugačiji vajb, meni odgovara. Naravno, ima šta drugo da se vidi, ovde konkretno Mikena i Epidaurus, sve je vrlo blizu. I sam Nafpl. je bas lep
Ja sam bio u samom Nafp. 5 dana, na obodu ovde:
https://klymeni.gr/
A bio,sam i u Tolo-u (15min od N.) u hotelu King Minos 10 dana. Bilo mi super na oba mesta.
Peloponez nema tako lepe plaže kao tasos ili sitonia. Ali je drugačiji vajb, meni odgovara. Naravno, ima šta drugo da se vidi, ovde konkretno Mikena i Epidaurus, sve je vrlo blizu. I sam Nafpl. je bas lep
Grčka
Samo trajekt sa kabinom je skuplji od povratne avionske karte za cetvoroclanu porodicu a treba da uracunas po smeru jos jednu ili dve noci ako neces iz cuga do atine. Sigurno ima svoje cari takvo putovanje al finansijski je isplativije avion + rentakar.