Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Dobro si se nagruvao
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Pa lepo rekoh, spremas se za takmicenje 
Rezultati su impresivni, nema sta, svaka cast za disciplinu, ovo zahteva bas puno borbe. Samo oprezno sa takvim ekstremnin dijetama, sam kazes da si na -40% treninga a da se dobro osecas.

Rezultati su impresivni, nema sta, svaka cast za disciplinu, ovo zahteva bas puno borbe. Samo oprezno sa takvim ekstremnin dijetama, sam kazes da si na -40% treninga a da se dobro osecas.
Je l' imas trenera ili sve sam kombinujes?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Marko Bošković na instagramu. Sve preporuke.
Hvala Bax, ftj. Znam sve, nije mi ovo ništa novo, poprilično znam o treningu i o ishrani. Nisam ni blizu nekih ekstrema, ni objektivnih ni subjektivnih.
Ušao sam totalno u štos sa nabavkom i pripremom obroka, posebno sad kada imam samo 2 obroka dnevno. Čak mi je lakši život ovako nego ranije kada sam se eratično hranio.
Hvala Bax, ftj. Znam sve, nije mi ovo ništa novo, poprilično znam o treningu i o ishrani. Nisam ni blizu nekih ekstrema, ni objektivnih ni subjektivnih.
Ušao sam totalno u štos sa nabavkom i pripremom obroka, posebno sad kada imam samo 2 obroka dnevno. Čak mi je lakši život ovako nego ranije kada sam se eratično hranio.
Da da pratim ga, dobre savete daje.
Jebo bih te, send nudes.Uroš S. napisao:Pa tako sam u mogucnosti.
Nije BB ali volim BB i tu estetiku, u granicama prirodno mogućeg. Treniram iskljucivo radi izgleda, ništa funkcija. To je cetvrti mesec sušenja, najekstremniji do sada. Može i treba, svi makrosi i mikrosi su kako treba, rezulatati pod konac, osećam se najbolhe ikad, ne radi se napamet. Telo uzima energiju iz viškova i sve je na mestu.![]()
0 hidrata (to je zapravo 20ak g/dan) jer je u pitanju malo ublaženi PSMF (Protein sparing modified fast), izuzetno delotvorna i širem auditorijumu manje poznata metoda. Naravno ne radi se na duži period, i bez jasnog cilja.
Radili smo prvo malo izgradnju uz topljenje, sada samo održavanje i topljenje, pa ide jedan diet break od 2 nedelje, pa nastavljamo nekim laganijim ritmom.
Veoma sam zadovoljan rezultatima posle nepuna 4 meseca, a nakon 5-6 godina neaktivnosti.
16.1.25 - pocetak
Ovo je pocetak aprila. Sad je to suvlje znacajno ali nemam jos, pravim presek u subotu sad.
Sa nekih 92-3kg na 84-5.
Salu na stranu, svaka cast, za ovo je bas potrebno odricanje i mindset, pogotovo kada nije samo dijeta, nego i jak trening.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Definitivno ljudi koje rade sa Boškovićem imaju rezultate vrlo brzo.
Zamo napred.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Zamo napred.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Taj.