Novi park ce biti park za 30 godina tako da to preskoci slobodnoDzona napisao:Hvala puno
Obišli smo Sr. Karlovce i uzduž i popreko (vinarije)ali eto do Novog parka i Štranda nikada nismo bili, to ćemo posetiti

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Novi park ce biti park za 30 godina tako da to preskoci slobodnoDzona napisao:Hvala puno
Obišli smo Sr. Karlovce i uzduž i popreko (vinarije)ali eto do Novog parka i Štranda nikada nismo bili, to ćemo posetiti
shandu90 napisao: 14 Maj 2025, 19:17 Za klopu Vojvodjanski Salas, van grada je ali dobra klopa. Nazovi i pitaj za mesta.
Ovo nije baš demokratski i kolegijalno, ako gledamo forum. Ja sam predložio čoveku Novi Sad, a od većine vas dobio je lokacije u Sremu najmanje 5 kilometara od Novog Sada, neke čak i 20.Kabal napisao:Novi park ce biti park za 30 godina tako da to preskoci slobodnoDzona napisao:Hvala puno
ako bi park i setnju onda Futoski ili Kamenicki koji je prava šuma
Al si ga brate okrenuo na patetiku.srdjanyo napisao: 15 Maj 2025, 04:28Ovo nije baš demokratski i kolegijalno, ako gledamo forum. Ja sam predložio čoveku Novi Sad, a od većine vas dobio je lokacije u Sremu najmanje 5 kilometara od Novog Sada, neke čak i 20.Kabal napisao:Novi park ce biti park za 30 godina tako da to preskoci slobodnoDzona napisao:Hvala puno
ako bi park i setnju onda Futoski ili Kamenicki koji je prava šuma
Slobodno neka poseti Park Novi, ima puno sadržaja, naravno ima i lokala koji spremaju dobru hranu. Možda čovek ne želi u Piknik, Diskont ili Plavu Frajlu gde će ga odrati kao zeca i upropastiti u boravak u Novom Sadu? Znamo da se ovde tiho promoviše fenseraj, ali postoje i normalni lokali i restorani , za nas koji radimo od 5 ujutro i koji primamo manje od 500 € plate.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока