Dobro veče
- propeler
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
- Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4
Re: Dobro veče
Najbolje je izaći na Subotica istok jer tim putem ideš samo pravo i ulazi tačno u centar grada. E sad problem je što će centar biti zatvoren. Već su krenuli danas da zatvaraju i možeš izaći autom ali popodne već više nema ulaska i parkiranja. Predlog za parking vam je kod autobuske stanice sa Subotica istok isključenja, Lidl u Pala Papa 1 ili MOL pumpa odmah preko puta u Jovana Mikića. Sa tih mesta peške do centra ima 5-10 minuta.
Alternativa je i isključenje Subotica Sever i tu se dolazi u grad preko Palića i porlazi Palićkim putem pored istog Lidla i pumpe, a pretpostavljam da će baš kod Lidla koji pominjem i zatvoriti prolaz dalje jer je to raskrsnica pred ulaz u centar ispod podvožnjaka.
Alternativa je i isključenje Subotica Sever i tu se dolazi u grad preko Palića i porlazi Palićkim putem pored istog Lidla i pumpe, a pretpostavljam da će baš kod Lidla koji pominjem i zatvoriti prolaz dalje jer je to raskrsnica pred ulaz u centar ispod podvožnjaka.
Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
Ma, to preko Palića će da bude najgore ( u smislu gužve ). Dok su mi klinci aktivno jedrili, godinama sam dolazio na Palić oko Prvoga maja i ono je bio saobraćajni pakao čak i u smislu pokušaja prolaska tim putem ka Subotici.
Bojim se da bi sutra tuda moglo da bude i gore.
Bojim se da bi sutra tuda moglo da bude i gore.
- propeler
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
- Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4
Slažem se , zato je moj predlog Subotica istok. Do autobuske stanice će sigurno sve biti otvoreno a nakon nje verovatno zatvoreno jer je prva sledeća raskrsnica za ulaz u centar. U pravcu ka SU autobuska će vam biti sa desne strane i ako ne nađete parking kod autobuske (postoji pored autobuske relativno veliki parking) onda odmah skrenite levo u uličicu pored Gasprom pumpe i tražite mesto na parkinzima među zgradama. Ako se odlučite za Lidl onda će te se morati vratiti na raskrsnicu pre autobuske pa tamo pored fabrike čokolade Pionir proći ka Lidlu tj ulici Pala Papa br. 1.
Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
A šta misliš kako bi bilo doći iz pravca Starog Žednika ? U smislu gužve, parkinga, pa i povratka ?
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ja bih išao na Subotica - Jug, dakle prvo isključenje posle naplatne rampe. Dalje se vozi do Aleksandrova, Tátra vagonka, pređe se pruga, mlekara, NIS pumpa desno i pravo prema centru. Siguran i besplatan parking je Roda pre bolnice, mada može i drugi LIDL. I dalje lepa šetnja magistralom, a može i preko Prozivke, Braće Radića do Tokija, odnosno centra. Langoš haus naravno kao pit stop na Prozivci.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
https://toll4all.com/
Od danas naš tag važi i u Hrvatskoj.
Od danas naš tag važi i u Hrvatskoj.
Nešto nisam ispratio dešavanja. Da li su ukinuti popisivači struje?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nisu ukinuti nego treći put obaraju tender za nabavku firme koja će vrišti uslugu čitanja, pa je sistem sada de fakto bez čitača.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Iz nekog razloga nece da mi registruje platnu karticu.
Dobro veče
Ja ubacio karticu i ne znam sta sad dalje, stanje zahteva obrađeno i to je to.
edit: tj. stoji mi na hac.hr kao da mi je aktivno al na toll4all mi stoji da nije aktivno, pitanje dal to uopste treba da se sinhronizuje sa toll4all sajtom. uglavnom drugacije malo funkcionise u odnosu na cg i makedoniju.
edit: tj. stoji mi na hac.hr kao da mi je aktivno al na toll4all mi stoji da nije aktivno, pitanje dal to uopste treba da se sinhronizuje sa toll4all sajtom. uglavnom drugacije malo funkcionise u odnosu na cg i makedoniju.
update: sinhronizovalo se i stoji sad da je aktivno za hrvatsku
Bijah danas do Subotice.
Prelepa atmosfera i energija.
Iskrene pohvale za domaćine i organizatore.
Prelepa atmosfera i energija.
Iskrene pohvale za domaćine i organizatore.
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_20250517_164538.jpg (342.32 KiB) Pogledano 612 puta
-
- IMG_20250517_164757.jpg (268.84 KiB) Pogledano 612 puta
-
- IMG_20250517_172459.jpg (188.68 KiB) Pogledano 612 puta
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Plus 1.

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
To momci!
Baš sam pomišljao kako se nešto slabo ovih dana na forumu pominju protesti, al dobro je, nastavljamo niz!
Ja na kraju u SU nisam išao, mada sam u četvrtak i petak bivao kod suda u Novom Sadu od 7 ujutru, pa koliko sam kad mogao. Tu je bivala frka rano ujutru, a da bi posle u toku dana bilo ipak relaksiranije.
Baš sam pomišljao kako se nešto slabo ovih dana na forumu pominju protesti, al dobro je, nastavljamo niz!
Ja na kraju u SU nisam išao, mada sam u četvrtak i petak bivao kod suda u Novom Sadu od 7 ujutru, pa koliko sam kad mogao. Tu je bivala frka rano ujutru, a da bi posle u toku dana bilo ipak relaksiranije.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Prvorođeni je solidno bezobrazan bio danas. Nije do sada toliko agresivno kenjao. Mislim da nema šanse da da izbore pre kraja mandata.