Elektronska naplata putarine
Re: Elektronska naplata putarine
U jbt, kako kasne poruke, ja napišem poruku na @Gazu , a ono se izlifra još 6 ispred hahahha
Citam na beobildu i zakljucak je da niko ne moze vizu da prijavi, samo master radi.
https://www.hak.hr/ino/vinjete-cestarine-eu/Heinz napisao:Javi Italijanima, Francuzima, Grcima...
Ja probao 3 kartice, XY puta , i nijedna nije prošla. Sve transakcije su mi odbijene.
Prebukiran im je sistem. Vidite koliko hac aplikacija sporo radi da je bukvalno nefunkcionalna. Ja sam prijavio oba taga doduše jedan je preko t4a, a drugi preko amss i zbog toga sam mora različite mejlove da stavim i te mejlove je povukao sa oba sistema po automatizmu. Poslao sam im mejl da pitam da li može da se prebaci tag na drugi mejl, a ako ne bude moglo to onda da vidim mogubli više od jednog naloga staviti u apk pa da se menja kao npr u gmail/outlook-u.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
De je ona slika zene sa matematickim formulama.
Sigurno je pao sustav.
A ovo kad bude više pokušaja pa onda totalno zablentavi, vlasnici servera obično kazu da je riješenje da se obrišu kolačići pa pokusa ponovo.
Inače, lako za korisnike iz Srbije, možda bi taj server to i progutao, ali mogu zamisliti nekoliko miliona Turaka ako su nanjušili na ovo i svi ostali koji koriste tu rutu... pa dijaspora... jos bar milion itd...
A ovo kad bude više pokušaja pa onda totalno zablentavi, vlasnici servera obično kazu da je riješenje da se obrišu kolačići pa pokusa ponovo.
Inače, lako za korisnike iz Srbije, možda bi taj server to i progutao, ali mogu zamisliti nekoliko miliona Turaka ako su nanjušili na ovo i svi ostali koji koriste tu rutu... pa dijaspora... jos bar milion itd...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
member napisao: 17 Maj 2025, 12:09 Kod nas kroz rampu možeš da proletiš za 50-60 km/h, a u HR moraš skroz da usporiš na 5-10km/h , tako da možemo uskoro očekivati vesti kako "bahati agresori četnici" kidaju i lome rampe po Hrvatskim cestama.
Dobro zapažanje!

Da li su vam telefoni sa +381, videh negde da to može biti problem ako nisu?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Meni je sam upisao +385 umesto našeg pozivnog i to nije moglo da se menja.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ko bi rekao da će navala na komšije biti kao na pile u Lidlu...
Tapa
Tapa
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Već spomento, ali ajde da ostavim napomenu ovde.
Inače nemam u planu da putujem na tu stranu, u skorije vreme. Ali nikad se ne zna. Pa da unesem svakako.
Inače nemam u planu da putujem na tu stranu, u skorije vreme. Ali nikad se ne zna. Pa da unesem svakako.
Posetite www.garaza.rs !
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Meni je prošlo sa +381 brojem. Doduše, možda nisam siguran da li sam uopšte morao negde da unesem broj telefona.grujicd napisao:Meni je sam upisao +385 umesto našeg pozivnog i to nije moglo da se menja.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk