Elektronska naplata putarine
Re: Elektronska naplata putarine
Danas sam imao situaciju na izlazu novi sad iz subotica, naime neki deo plastične ograde je pao iza rampe i ja sam krenuo da ga obiđem, ali me je izgleda onda enp senzor omasio... krenuo sam u rikverc, no tu se nacrtalo dvoje iza mene, pri čemu je jedna gospodja uzela da me obilazi u naplatnoj rampi. Njoj se digla rampa, i vise nije htela da se spusti. Na kraju sam digao ruke i prošao.
Jasno da će u nekom momentu enpay skontati da nisam izašao, samo ne znam koliki penal cu da dobijem i da li će ista da mi pomogne ako imam snimak sa kamere cele situacije (vrv ne...)
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jasno da će u nekom momentu enpay skontati da nisam izašao, samo ne znam koliki penal cu da dobijem i da li će ista da mi pomogne ako imam snimak sa kamere cele situacije (vrv ne...)
Using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Stajao već broj sa 381 ali zanimljivo da sam mogao da promenim tablice, što kod nas na T4A nije moguće.Gazu napisao: 18 Maj 2025, 18:38Meni je prošlo sa +381 brojem. Doduše, možda nisam siguran da li sam uopšte morao negde da unesem broj telefona.grujicd napisao:Meni je sam upisao +385 umesto našeg pozivnog i to nije moglo da se menja.![]()
Posetite www.garaza.rs !
Problem je sa viza karticama, sa masterom prolazi. Nema veze sa preopterecenjem. Mozda cak i to sto rade predautorizaciju pa je potrebno da bude kreditna kartica(vize su uglavnom debitne kod nas).
U onoj njihovoj aplikaciji ili na sajtu ima opcija da se traži da tag radi i za istarski autoput.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Evo kako izgleda sa ovim nasim migriranim, nemas opciju da to zahtevas.

@trojanac
onda bih rekao da je problem u tome debitna/kreditna.
Bilo bi dobro da se javi neko ako mu je prosla debitna ili nije prosla kreditna.

@trojanac
onda bih rekao da je problem u tome debitna/kreditna.
Bilo bi dobro da se javi neko ako mu je prosla debitna ili nije prosla kreditna.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Na nju vezujem sve pretplate te i ENP. Nikad problem.
Posetite www.garaza.rs !
Verovatno su nesto zeznuli kad su to ukljucivali jer definitivno debitne ne rade, upravo sam probao opciju promeni karticu i nije proslo sa debitnom. Onda sam dodao virtuelnu kreditnu i proslo je, s tim da sam prilikom dodavanja imao opciju da stikliram da hocu i Bina puteve. I sad sam sjebao sistem jer mi na obe sada gori narandzasta lampica umesto zelene 

Svakako ni ja ne planiram skoro da idem tamo al volim da imam mogucnost
edit: evo par minuta kasnije i sad su mi obe zelene. tako da sam uspeo da uhakujem da mi radi i za bina puteve

Svakako ni ja ne planiram skoro da idem tamo al volim da imam mogucnost

edit: evo par minuta kasnije i sad su mi obe zelene. tako da sam uspeo da uhakujem da mi radi i za bina puteve

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Meni je prošlo sa MasterCard debitnom karticom baš (OTP banka).
I sad gledam, broj telefona mi stoji sa 064XXXXXXX. Piše iznad Srbija, pa broj telefona bez +381.
I sad gledam, broj telefona mi stoji sa 064XXXXXXX. Piše iznad Srbija, pa broj telefona bez +381.
Naplatice ti najverovatnije punu deonicu, kao da si išao do Niša, računaj 900-1000,snimak možda pomogne al malo verovatno.danijel00 napisao:Danas sam imao situaciju na izlazu novi sad iz subotica, naime neki deo plastične ograde je pao iza rampe i ja sam krenuo da ga obiđem, ali me je izgleda onda enp senzor omasio... krenuo sam u rikverc, no tu se nacrtalo dvoje iza mene, pri čemu je jedna gospodja uzela da me obilazi u naplatnoj rampi. Njoj se digla rampa, i vise nije htela da se spusti. Na kraju sam digao ruke i prošao.
Nema Niš, ima Pazova, Vrčin i Preševo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da bi se "povezali" nalozi/tragovi koji su na različitim emailovima, može se uraditi preko apk i pretraživača. U apk budite na nalogu koji želite da bude "primarni". Onda odete na VIŠE - > PRETPLATNI RAČUNI - > Izaberete svoj nalog trenutni i kad otvori imate opciju DODAJ ČLANA. Upišete mejl na kom je drugi trag i onda u pretraživaču odete na hac sajt sa tim drugim nalogom i prihvatite pozivnicu. Onda će u aplikaciji moći da se menjaju profili i da gledate stanje /prolaze i za ostale tagove, menjate tablice...
@Gazu
E jbg, onda ne vidim nikakvu logiku u tome šta prolazi šta ne.
E jbg, onda ne vidim nikakvu logiku u tome šta prolazi šta ne.
A mi sa enpay, cekamo da dodje ili mozemo da se registrujemo?
Moze, samo moras tu inicijalnu registraciju da obavis na toll4all.com. Onda vrlo neintuitivno registrujes hrvatsku kroz opciju kartice > hrvatska.