Citroen C4 2021
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Citroen C4 2021
Nisam imao prilike da vozim aktuelni C4 ni generalno ništa od njihovih modela već dugi niz godina. Uvoznik i dalje zvanično postoji ali je saradnja sa medijima loša.
Bivša mi firma ima C4 i C4X kao službena vozila, ali kako već dugo nisam tamo nemam baš ni povratnu informaciju od kolega.
Ovako mi deluje da Citroen luta i da je u nekoj među fazi.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Bivša mi firma ima C4 i C4X kao službena vozila, ali kako već dugo nisam tamo nemam baš ni povratnu informaciju od kolega.
Ovako mi deluje da Citroen luta i da je u nekoj među fazi.
Posetite www.garaza.rs !
- AchtungDichtung
- Pridružio se: 02 Jun 2020, 13:11
Kapiram da su novi C3 i C3 AC pravac u kome ce (stilski) Citroen da ide. Samo sto mi ovaj restyle C4 ne lici ni na to ni na stari model nego nesto uzasno 
Prva verzija mi se bas dopadala, caksam i razmisljao da ga kupim. Ali ok, mozda se vremenom naviknem

Prva verzija mi se bas dopadala, caksam i razmisljao da ga kupim. Ali ok, mozda se vremenom naviknem

-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
To na slici su renderi.
Prednja svetlosna grupa bi trebalo da prati stilski pravac koji ima novi c3.
Zadnja takodje.
Bocna lajsna je nesto drugacija.
Unutrasnjost,sedista imaju drugaciji dezen i izgleda da vozac dobija veci ekran.
Cene.Naravno da idu gore,bar 500+ evra....
Inace veoma dobar auto.
Udoban,visok skoro 21 cm,mali potrosac.
Motor je " problematican" ali uz pravilno odrzavanje ne bi trebalo da bude vecih problema.
Inace 1.2 pure tech sada imaju i opeli i neki fiati kao 600,panda...
Vozio sam 1.5 hdi 110 ks.Ide lepo,ali mu fali malo snage.
Inace 130 ks je prava mera.
Prednja svetlosna grupa bi trebalo da prati stilski pravac koji ima novi c3.
Zadnja takodje.
Bocna lajsna je nesto drugacija.
Unutrasnjost,sedista imaju drugaciji dezen i izgleda da vozac dobija veci ekran.
Cene.Naravno da idu gore,bar 500+ evra....
Inace veoma dobar auto.
Udoban,visok skoro 21 cm,mali potrosac.
Motor je " problematican" ali uz pravilno odrzavanje ne bi trebalo da bude vecih problema.
Inace 1.2 pure tech sada imaju i opeli i neki fiati kao 600,panda...
Vozio sam 1.5 hdi 110 ks.Ide lepo,ali mu fali malo snage.
Inace 130 ks je prava mera.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovo samo dizajner može da voli, i to ovaj slepi koji je dizajnirano ovo čudo.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jeste i prethodni bio malo neobičan ali ajde, prođe nekako. Ovo ne bih nazvao ni avangardom. Potpuna besmislica al videćemo hoće li proći.
Posetite www.garaza.rs !

I ovaj novi znak im je ultra ruzan, prosto odudara. Bar malo da su se potrudili da ga uklope u dizajn.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ne uspevam da protumačim cenovnik za ovaj model - https://www.citroen.rs/content/dam/citr ... .04.25.pdf
Jesu Turbo 130ks S&S EAT8 i MILD-HYBRID ëDTC6 136 ks ista generacija ovog automobila ili ne?
I je l' realan podatak da 136 ks mild hybrid ide za samo 8 sekundi do 100? Malo mi je to konja za ne baš mali auto da ide tako brzo, čak i sa asistencijom elektromotora.
Jesu Turbo 130ks S&S EAT8 i MILD-HYBRID ëDTC6 136 ks ista generacija ovog automobila ili ne?
I je l' realan podatak da 136 ks mild hybrid ide za samo 8 sekundi do 100? Malo mi je to konja za ne baš mali auto da ide tako brzo, čak i sa asistencijom elektromotora.