Vozilo do 30k
Re: Vozilo do 30k
Slazem se i ne slazem se... Jos nisam nigde nasao da je neko Toyotu mako pre manje od god dana, ljudi koji su makli Qq su mi jako bliski.
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
To nisu neke novosti, svake godine gledam da li se nesto menja, ali 95% liste je konstantno vec 10+ godina. Razumno je ocekivati da ce slican trend da prati i nove automobile, ali vreme ce pokazati. U svakom slucaju, razloga sa sumnju u Tojotu nema.
https://www.motor1.com/news/743735/cons ... ands-2024/ (globalno)
https://www.whatcar.com/news/reliabilit ... nds/n26159 (EU trziste)
https://www.jdpower.com/business/press- ... -study-vds (Americko trziste)
Najveca promena koju sam video je Mini, od 2014. godine prave jako pouzdane automobile. BMW B serija motora sa 3 ili 4 klipa se pokazala jako dobro.
https://www.motor1.com/news/743735/cons ... ands-2024/ (globalno)
https://www.whatcar.com/news/reliabilit ... nds/n26159 (EU trziste)
https://www.jdpower.com/business/press- ... -study-vds (Americko trziste)
Najveca promena koju sam video je Mini, od 2014. godine prave jako pouzdane automobile. BMW B serija motora sa 3 ili 4 klipa se pokazala jako dobro.
ne znam za druge probleme, škoda me generalno ne zanima zbog imidža koji je već dobila u srbi da je ćaci vozilo. sve i da nije, trenutno su bukvalno najgori vozači na ulicama u kodiacima svejedno da li su mamike ili su neke teleće glavudže pa počinjem da sumnjam kako su došli do njih. ne prođe dan da ne vidim neko masivno sralje koje prave svojom vožnjom. sa druge strane deluje da se prethodni lideri, vozači BMW, uče vožnji po pravilima koji bi trebalo da važe za sve.
inače ne bi trebalo da mi škoda smeta, čak negde i merkam scalu kao penzionersko vozilo, iako je 3 cilindra motor. doduše sad vidim da se prodaje neki koji je 115KS benzinac, ne znam da li je greška na oglasu, obično su 95KS. tih 115KS bi već bilo pravo.
inače ne bi trebalo da mi škoda smeta, čak negde i merkam scalu kao penzionersko vozilo, iako je 3 cilindra motor. doduše sad vidim da se prodaje neki koji je 115KS benzinac, ne znam da li je greška na oglasu, obično su 95KS. tih 115KS bi već bilo pravo.
Msm da su suberbashi u sranjima dominantniji 
Taj od 115 msm da je jedno vreme iso u karoqa i ako njega fino vuce msm da ce sa skalom da leti
Taj od 115 msm da je jedno vreme iso u karoqa i ako njega fino vuce msm da ce sa skalom da leti

Ćaci vozilo je pre Audi, incident u subotu ona spodoba se vozila u Audiu. Oduvek je bio zatamljeni Audi A6 simbol za strah.zigZag napisao: 18 Maj 2025, 09:11 ne znam za druge probleme, škoda me generalno ne zanima zbog imidža koji je već dobila u srbi da je ćaci vozilo. sve i da nije, trenutno su bukvalno najgori vozači na ulicama u kodiacima svejedno da li su mamike ili su neke teleće glavudže pa počinjem da sumnjam kako su došli do njih.
Što se tiče Kodiaqa, prodao sam svoj 2022 god. 200KS pre neki dan sa kojim sam bio jako zadovoljan, auto apsolutnu za preporuku (uopšte Kodiaq kao model). Lako se vozi za onoliki auto i sa uživanjem, motor TDi vrhunski utegnut i tih iako ima 200KS 4x4, potrošnja mi je bila prosek 7,5 i to BG, prostora u njemu ima na pretek i osećate se odlično i moćno. Ono što je bitno za komentar iznad, kupci koji su zvali su porodični ljudi 99% koji su gledali da auto ima mesta za decu i stvari, takav je i bio kupac, lepši je terenac nego karavan, nudi više, uglavnom porodični ljudi gledaju, i moram reći da jeste odličan za porodični auto, toliko mesta unutra i napred i pozadi i onaj gepek to je vrh, a ima i rezervni točak.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Koliko ulja troši taj 200 KS?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kolegi na drugom forumu podosta
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Količina varira i verovatno je najviše vezana za stil vožnje, u našem slučaju, kod tasta, za baš penzos vožnju, na oko 6k ili 7k km, upalio upozorenje.Heinz napisao:Koliko ulja troši taj 200 KS?
Zajedničko je da se svi žale, svima troše ulje.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ne znam jel pricate o benzincu ili dizelu, burazeru za 370k km nikad nije trosio ulje(190 ks dizel).
- carov2
- Kontakt:
O dizelu, ovaj novi evo, sa 200 KS.
Ni meni A5 190 KS nije trošio, zapravo jedini auto u koji nisam dolivao nikad.
Ni meni A5 190 KS nije trošio, zapravo jedini auto u koji nisam dolivao nikad.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Meni Tiguan 200KS nije trazio nista za 10k km koliko je kod mene.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- carov2
- Kontakt:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ništa, ni jednom nije upalio lampicu da se doliva. Ulje sam proveravao jedino kada sam ga kupovao i tada izvukao šipku. Meni je taj motor bio odličan, otišao od mene sa nekih na satu 67.000km, i dalje u garanciji.Heinz napisao: 20 Maj 2025, 08:44 Koliko ulja troši taj 200 KS?
Elem, što se tiče teme, gledao sam juče X3, facelift 2022, dizel 190KS. Ima li ko šta za ili protiv?
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Zanoob napisao: 21 Maj 2025, 15:43Ništa, ni jednom nije upalio lampicu da se doliva. Ulje sam proveravao jedino kada sam ga kupovao i tada izvukao šipku. Meni je taj motor bio odličan, otišao od mene sa nekih na satu 67.000km, i dalje u garanciji.Heinz napisao: 20 Maj 2025, 08:44 Koliko ulja troši taj 200 KS?
Elem, što se tiče teme, gledao sam juče X3, facelift 2022, dizel 190KS. Ima li ko šta za ili protiv?
Brzine idu u H-a !!!