1000 zašto - 1000 zato!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Ja znam za jedan problem na tom motoru... Drugara je zezala "drukalica", sta god to bilo... Problem je resen tako sto je zamenjen filter goriva, sa nekim filterom iz Vagena...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
@ NexT - ali Vagen ima naslednika tog motora u obliku 1.9 SDI, a druge marke nemaju 

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Kakva je situacija sto se tice parkiranja tamo oko MUPa u 29.om, Carlija Caplina, Jase Prodanovica, Porecka i tim tu ulicicama gde se parking ne placa. Jel postoji uopste mogucnost da se parkira na trotoaru, da se auto ostavi duze (par sati) ???
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Najbolje parkiraj iza Pionira, posto tu uvek ima mesta. U C. Caplina retko ubodem..
Brzine idu u H-a !!!

Dodjes ispred moje zgrade na kruznom toku ispod Mup-a u Jovana Avakumovica ,mozes da stanes gde god ti padne na pamet.djiuliju napisao:Kakva je situacija sto se tice parkiranja tamo oko MUPa u 29.om, Carlija Caplina, Jase Prodanovica, Porecka i tim tu ulicicama gde se parking ne placa. Jel postoji uopste mogucnost da se parkira na trotoaru, da se auto ostavi duze (par sati) ???
Uvek ima mesta,pauk ne postoji.
Evo,moji su ti Land Cruiser,Renault 4 i Golf 2 crveni,sva 3 prenocila i svakodnevno se parkiramo tu i okolo...

Mozes i pored ove kafane da prodjes po trotoaru,tu cesto ima mesta...
Ako nekoga ne zagradis,nemas problem i ako stanes pored Golfa desno,na ulici...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 09 Jan 2013, 19:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- djiuliju
Odlicno, to je taman blizu PS. Hvala Heroj 
A jel mogu iz Despota Stefana da skrenem levo u Jovana A. ili da idem u Cvijicevu pa u Poenkaerovu (il kako se vec zove)?

A jel mogu iz Despota Stefana da skrenem levo u Jovana A. ili da idem u Cvijicevu pa u Poenkaerovu (il kako se vec zove)?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pazi samo da ne zatvoris Heroja, pa da te ne saceka sedeci na tvom krovu. 

- djiuliju
Ma gde smem, vidis kako bahato parkira
Gledacu da stanem uz starijeg brata cokulu

Ja mogu,tebi ne preporucujemdjiuliju napisao:Odlicno, to je taman blizu PS. Hvala Heroj

Salim se,ne moze tu,moras do kraja Cvijiceve,pa da dodjes odozdo ispod kruznog toka kroz Poenkareovu ili Venizelusovu,kako god da se sada zove taj deo bivse Djure Djakovica kod mene

Bas kako si i sam rekao

Kako to parkiraš, pa ti si školski primer za pauka 
Što ne predstaviš renoa 4? Da imam viška para sad bih kupio jednoga, meni je to boli glava vozilo. Iz stanovišta vozača, naravno

Što ne predstaviš renoa 4? Da imam viška para sad bih kupio jednoga, meni je to boli glava vozilo. Iz stanovišta vozača, naravno

Imam ih 3 komada 
Bude zanimljiv 3 puta,posle toga,jok

Bude zanimljiv 3 puta,posle toga,jok

Meni je dobar menjač naravno i način na koji se kreće vozilo, ljulja se i klima 

Sad sam vozio Alfu 159 1.9 mjet.
Kvacilo mu je odjednom postalo jako nisko.
AUto je kupljen u Srbiji, ima 162.000 na satu, i kaze da je do pre mesec dana (par hiljada km) kvacilo bilo normalno, mekano i hvatalo recimo oko sredine.
Sada hvata bukvalno u istom santimetru kad pocnes da ga pustas.
Kada je pusteno i pritiskas papucicu, recimo 70% hoda je mekano, kao da nema nikakvog uticaja, a onda ostatak potpuno odvoji.
Meni to nije normalno
Jel moze da bude plivajuci? Auto minimalno cima pri kretanju, jedva da se osete vibracije. U voznji je sve perfektno, na leru takodje.
Meni lici da je cilindar?
Kvacilo mu je odjednom postalo jako nisko.
AUto je kupljen u Srbiji, ima 162.000 na satu, i kaze da je do pre mesec dana (par hiljada km) kvacilo bilo normalno, mekano i hvatalo recimo oko sredine.
Sada hvata bukvalno u istom santimetru kad pocnes da ga pustas.
Kada je pusteno i pritiskas papucicu, recimo 70% hoda je mekano, kao da nema nikakvog uticaja, a onda ostatak potpuno odvoji.
Meni to nije normalno

Jel moze da bude plivajuci? Auto minimalno cima pri kretanju, jedva da se osete vibracije. U voznji je sve perfektno, na leru takodje.
Meni lici da je cilindar?
Meni se pre par dana upravo to desilo na Lanči Kappi!
Auto može da se vozi, nisam još otišao do majstora. Nikada nisam video tako nešto... Pošto je benzinac, ne verujem da ima plivajući zamajac, ali i da ga ima, ne bi se tako manifestovao njegov kvar.

Ђенерал Јанковић
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Mozda je samo set kvacila??? Cuje li se druk lager???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;