Domaće auto emisije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Re: Domaće auto emisije

Post od srdjanyo »

Gaginh0 napisao:Dobar je Nemanja. Limunada čovek, manje naporan od Testosteerona i ostalih. Humor mu nije jača strana, novio Mladena Alvirovića, ali gde da nama bude bilo koji automobilista humorističan posle one trojice iz TopGear-a koji su izmislili humor u toj branši. Ne znam nijedan klip da mu je testirani auto bio prljav ili da je nešto veliko budženo. Ovi sa Polovnih automobila jednom uzeli na test Pola 6R/6C a ono pola auta sa Alija ćuning.
Kad smo već kod Alvirka, šta se dešava sa njegovom ekipom?
Ode Regoda, ode onaj što su ga skratili za akcije Kazić, nema Zokija PH, nema Pavla Barte (ah, da on je bio u Vrelim Gumama Slika, sad je na B92), nema one žene Slika što trlja kočnice na tehničkom pregledu... Osta samo Gigić, a i on je skroz propao fizički, ispečen kao na roštilju...
Mene Alvirović neodoljivo podseća na pokojnog "Dalje ide, dalje ide!!!" Od prilike ta nervirajuća energija i lečenje kompleksa.

Послато са SM-S926B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

carov2 napisao: 18 Maj 2025, 20:01 E sad postavlja se pitanje da li da rade taj posao ili ne, ali kad neko može biti predavač, a šuška, loša boja glasa, a od toga živi...mogu i ovi, zabole ih. Slika
Ne bih se složio za poređenje predavača i voditelja. Voditelja inače biva manje, pa bi trebalo da je za njih bolja selekcija, a i s predavačem možeš da imaš interakciju - što bi moglo ipak da popravi celokupan utisak. Naravno, sve dok se predavač trudi, zna materiju, i ima makar malo talenta za predavanje. Stoji da je neke baš baš teško i uživo slušati.

Sa druge strane, identično predavanje kad pratim online, to mi čini dosta veći napor, pa tu vidim i objektivno veću potrebu da baš sve bude pod konac. Da ne pričamo o tome da predavač ni ne može nešto da proba da izgovori dva puta, niti može da zna u kojem će ga pravcu neka diskusija odvesti, ali zato ovaj što pravi video može to savršeno dobro da osmisli i izvede.

Tako da mislim da je skroz u redu da budemo "strogi" prema ovim jutruberima. Sa druge strane, da je više tih talentovanijih koji bi hteli to da rade, mi ovu diskusiju sad ne bi ni vodili - tako da to nam je što nam je.🙂
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Gigić kaže smršo zbog kartinga.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Fabrika, fabrika, fabrika, fabrika... Ne sme ni jedan šraf na kolima da bude ne fabrički
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Retko dobra alfa.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Bas dobra alfa, i motor i stanje i oprema...
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

ftj napisao: 25 Maj 2025, 12:35Retko dobra alfa.
elMaestro napisao: 25 Maj 2025, 13:28 Bas dobra alfa, i motor i stanje i oprema...
Biće uskoro i jedna na forumu ovakva, samo nije 3.2 nego 3.0 :)
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Dobra 166 stvarno, ja one prve serije ne volim ali restyle mi se svidja a ova ce sigurno da izgleda top posle tretmana kod Borka iako je i sad sasvim solidna i ovakva neoprana i nedetaljisana
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Slika Slika
Masinac
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2019, 15:59

Post od Masinac »

Pokusao da gledam, ali u Prvom Servisu je jos iritantniji nego na svojim klipovima... Dal sto ne zna da glupi, al sve se cini veoma isforsirano. Nisam mogao da odgledam celo.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ne znam čime je čovek zaslužio da bude tamo. Kad uporediš emisiju posvećenu majstorskoj radionici npr i onda ovo. Ok jeste on trenutno popularan ali nije prvi servis amiG show.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Domaće auto emisije

Post od ftj »

Ne znam al ja nikad nisam mogao duze od 10 sekundi da pogledaj ovaj prvi servis, jel to neka humoristicka emisija?
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Dasta.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"