Grčka
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Grčka
Ne bih skretao na Dojrjan jer ne idem na tu stranu. Hvala Aco.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Ja sam ovde bio 2 puta i stvarno je top, imaju parking u dvoristu, apartmani novi i čisti, u blizini gomila restorana i cena korektna.
Od mene sve preporuke.
https://maps.app.goo.gl/L4yfxkbBYJ2mMrwg9
Od mene sve preporuke.
https://maps.app.goo.gl/L4yfxkbBYJ2mMrwg9
Četvrtak do nedelje BiH izbegavao Gradinu, mada nema pravila. Pogledao bih kamere pre Niša da vidim da li je gužva. Alternativa u odnosu na Strezimirovc je možda i bolja da se ide na Bosilegrad pa Kustendil i onda kod Dupnice izadjes na auto put za Grcku. Loše je bio put od Strezimirovca do Pernika kad sam išao pre dve godine, a ne znam u kom stanju je taj, nisam išao od Kovida
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Meni iz Pirota, samo Gradina, jednostavno nema smisla, jer mi treba baš dosta vožnje do Strezimirovca, a to se baš teško ispegla.
Radili su na proširenju(Gradina), tako da su prošle sezone osetno povećali protok, tako da mi deluje da neće više biti rekordnih, višesatnih čekanja, ne znam samo koliki će broj naših ljudi u budućnosti tim putem do Grčke.
(Strezimirovci)Neki ljudi iz Pirota su išli tamo prošle godine, koliko se sećam, nisu se dobro proveli, loš put, gužva i tamo, relativno mali granični prelaz, a zvanično se navodi kao alternativa Turcima, pa neki broj ode i tamo.
Ja sam uglavnom fleksibilan, biram kada ću ići, tako da i to utiče da na Gradini ne najebem.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Radili su na proširenju(Gradina), tako da su prošle sezone osetno povećali protok, tako da mi deluje da neće više biti rekordnih, višesatnih čekanja, ne znam samo koliki će broj naših ljudi u budućnosti tim putem do Grčke.
(Strezimirovci)Neki ljudi iz Pirota su išli tamo prošle godine, koliko se sećam, nisu se dobro proveli, loš put, gužva i tamo, relativno mali granični prelaz, a zvanično se navodi kao alternativa Turcima, pa neki broj ode i tamo.
Ja sam uglavnom fleksibilan, biram kada ću ići, tako da i to utiče da na Gradini ne najebem.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Ako putujete na Sitoniju i zatreba vam perionica, jedna se nalazi izmedju Nea Mudanje i Nikitija, odmah iza EKO pumpe.
https://maps.app.goo.gl/92hMuExCj7E72nQE6
Na prvi pogled deluje potpuno neugledno, ali verujte – u vise od 20 godina vozackog iskustva nisam naleteo na veci pritisak vode!
Puska se bukvalno jedva drzi sa obe ruke, a od pritiska su mi se cak otvorila vratanca za gorivo. Aktivna pena kosta 2 evra, traje nekih 30 sekundi – dovoljno za osnovni premaz, ali ne pokrije ceo auto. Ipak, ispiranje za 1 evro traje neverovatno dugo – posle pranja su mi ruke drhtale od napora
Uglavnom, nije luksuz, ali ako vam treba ozbiljan pritisak – ovo je to mesto.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
https://maps.app.goo.gl/92hMuExCj7E72nQE6
Na prvi pogled deluje potpuno neugledno, ali verujte – u vise od 20 godina vozackog iskustva nisam naleteo na veci pritisak vode!
Puska se bukvalno jedva drzi sa obe ruke, a od pritiska su mi se cak otvorila vratanca za gorivo. Aktivna pena kosta 2 evra, traje nekih 30 sekundi – dovoljno za osnovni premaz, ali ne pokrije ceo auto. Ipak, ispiranje za 1 evro traje neverovatno dugo – posle pranja su mi ruke drhtale od napora

Uglavnom, nije luksuz, ali ako vam treba ozbiljan pritisak – ovo je to mesto.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Gde gledati smeštaj u Grčkoj, da nisu agencije i slično pošto bi se išlo na samo 5-6 dana. Isplati li se ići na blef? Kraj avgusta je u pitanju, lokacija ( valjda je to drugi prsten ) Nikiti - Neos Marmaris.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Spominjao mi je drugar koji često ide za Bansko, da nekada ukoliko je gužva na GP Strezimirovci, on se okrene pa na Bosilegrad, pa Ćustendil, varijanta koju Brabus preporučuje.Inzaghi napisao:Ma ja svakako planiram nocenje u Banskom kad vec idem tamo, pa i nije neka jurnjava, mogu da se vozim lagano kakav god da je put
Svakako, ja mislim da su retke situacije kada bude bolje ići na ove alternativne prelaze.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Za Nikiti i Neos Marmaras, to su veća mesta gde pretpostavljam da može da se nađe smeštaj i na blef, ali uz ogradu da možeš da budeš dosta daleko (ili visoko) od mora. U Nikitiju i preko magistrale. Ja sam u zadnjih par godina tražio na gugl maps smeštaje na lokacijama koje mi odgovaraju, pa slao direktno upite. Smor je, ali je smor i tražiti na bukingu jer mi deluje da grci ne vole tamo da kače pa je mali izbor.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nije problem što je daleko od mora, svakako idem kolima svugde. I ja sam mislio da na gmapsu nalazim smeštaje pa da šaljem upite, jeste smirni ali jbg, čekao sam predugo i izdao se smeštaj koji mi je odgovarao negde između ta dva grada
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja i dalje ne odustajem od opcije rezervacije pred polazak. Manji je izbor, ali je dogovor oko cene lakši, a ne brinem da li će dete biti bolesno, žena biti u ovim ili onim danima, da li će biti kišovito...
Doduše, idem u septembru, a polazak mi nije unapred fiksiran, pa se uklopim prema mogućnostima i vremenskoj prognozi. Prošle godine sam našao na Booking.com, zatim pronašao telefon vlasnika, par poruka oko cene i ujutro gas. Smeštaj (u Nikitiju) je bio pun pogodak, a cena sitnica, u odnosu na ono što naplaćuju u julu i avgustu.
Kada budem baš morao, tada ću promeniti taktiku.
Tapa
Doduše, idem u septembru, a polazak mi nije unapred fiksiran, pa se uklopim prema mogućnostima i vremenskoj prognozi. Prošle godine sam našao na Booking.com, zatim pronašao telefon vlasnika, par poruka oko cene i ujutro gas. Smeštaj (u Nikitiju) je bio pun pogodak, a cena sitnica, u odnosu na ono što naplaćuju u julu i avgustu.
Kada budem baš morao, tada ću promeniti taktiku.
Tapa