TV - Audio - Video - bela tehnika
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Ako imaš neki wifi na toj lokaciji ja bih išao na FOX smart TV. Do kraja meseca je na akciji u Metrou. Realno za te pare nema bolje. Ja imam veći, 4k, isto smart i oduševljen sam kako to sve radi. Faktički je ceo interfejs LG. Domaća je proizvodnja, povoljni su, a garancija bi trebalo da je 3+2 godine uz registraciju.
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima i Tesla, mislim da vazi do 31.05. ta produzena. Ja uzeo pocetkom meseca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala!
Sve u svemu, mislite da ne vredi dati 10k više za nešto tipa TCL koji je 1920x1080?
Dovoljno je i 1366x768?
Sve u svemu, mislite da ne vredi dati 10k više za nešto tipa TCL koji je 1920x1080?
Dovoljno je i 1366x768?
Ne bih u životu kupio 720p telefon, a ne televizor.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam do prošle godine imao 32 HD ready. Sigurno da ima tu razlike, a sad koliko je to nekome bitno to zna svako za sebe.
Taj stari TV je sad kod dece u sobi. Isto je plaćen stotinak evra pre par godina. Nije ni smart. Meni to zadovoljava potrebe.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Taj stari TV je sad kod dece u sobi. Isto je plaćen stotinak evra pre par godina. Nije ni smart. Meni to zadovoljava potrebe.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Nisam uopšte mislio na davno kupljene televizore, kada je to imalo nekakvog smisla, nego sad. Iskaču na sniženjima mnogo bolji proizvodi.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Obzirom koliko su 4K televizori pojeftinili u zadnje vreme, bukvalno je glupo zadovoljiti se nižim rezolucijama, koje god bile.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Nisam ni znao da još postoje 720p TV.
Za 16k uzmes full hd i jos 42 inca, samo nisam siguran da je smart.
Ananas proizvod FOX Televizor 42DTV230E, 42", FHD 1920x1080, Direct LED, 60 Hz, Crni https://ananas.rs/proizvod/fox-televizo ... rni/694989
Ananas proizvod FOX Televizor 42DTV230E, 42", FHD 1920x1080, Direct LED, 60 Hz, Crni https://ananas.rs/proizvod/fox-televizo ... rni/694989
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Za par hiljada se uzme box/stick i od njega se napravi Smart. Baš ne vidim poentu uzimati 720p u 2025.godini.
Jbg zavisi sta je potreba, ipak je prvi najjeftiniji full hd 50% skuplji.
Meni su u kolima zadnji televizori hd ready i sta je tu je
Meni su u kolima zadnji televizori hd ready i sta je tu je

Reče čovek da ne treba smart.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Prosecni covek na 32 inca i 1m razdaljine ne vidi razliku 720p i Full HD. Kao sto ja ne vidim razliku ni izbliza izmedju Full HD i 4K strimovanih filmova na 40 inca. Kod zvuka je razlika vec drasticna - u zavisno od TV-a. Prema tome za ustedu 720p je vise nego dobar za takvu upotrebu.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nije baš tako. Možda ne vidiš razliku kad bi se puštao sadržaj koji je izvorno u 720p i 1080p rezolucijama. Problem je sa kanalima koji su i dalje SD, kad tih 576i skaliraš na samo 720p to ispadne dosta gore nego kad se skalira na 1080p. Bar je tako bilo kad sam pre x godina zadnji put video 720p TV. I još je u tim najjeftinijim televizorima i najlošije skaliranje. E sad, pošto slabo gledam tv sad da me pitaš nemam pojma da li uopšte više ima kanala koji nisu HD. Pri tom bitni su domaći kanali koje bi matorci gledali. I nemojmo se zavaravati da će da im bude ok, čak i stariji ljudi kažu što je lepa slika, primete i oni.
Uzeh na kraju tcl 32S5400AF, 1080p.
Jeste 10k skuplji od jeftinijih varijanti koje bi radile odlično posao, ali odluka je više emotivna nego racionalna.
Hvala svima na savetima!
Jeste 10k skuplji od jeftinijih varijanti koje bi radile odlično posao, ali odluka je više emotivna nego racionalna.
Hvala svima na savetima!