Majstori za izbegavanje

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Majstori za izbegavanje

Post od TheWickerMan »

dag81 napisao: 15 Apr 2024, 20:11 Brisu komentare.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovaj je tvoj? :)
Slika
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Da, ali su obrisali prvi gde sam i njih optuzio i ovog debila.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Pre desetak dana prijatelj parkira svog Clia da ode do prodavnice i kad je hteo da ga upali auto nije hteo da zavergla. Dobio kontakt ali alnaser nije reagovao. Upalio ga na zalet i kasnije odvezao kod nekog električara čiji je servis bukvalno prekoputa prijateljeve kuće. Posle neka 2 sata, bilo je gotovo. Navodno, zamenjen automat, četkice i biksna alnasera. Sve zajedno preko 7000din. Par dana posle toga, auto opet ima isti problem. Isti majstor od prekoputa dolazi sa žicom, spaja plus sa akumulatora na automat alnasera i auto pali. Posle nije više zezao.
Prijtelj me odmah zvao da se konsultuje još posle prvog problema. Pošto je bila jaka kiša i voda svud, pretpostavio sam da možda žica sa brave nema dobar spoj ali kako živimo na oko 40km udaljenosti, nisam mogao da odem da mu rešavam odmah pa je oterao kod ovog prekoputa.
Danas je došao kod mene, digli smo haubu, i koliko ja vidim alnaser uopšte nije pupnut. Prilično je nepristupačan, a ni jedno crevo okolo nije skidano, nigde otisak prsta na prašini, alnaser očigledno nije odvojen od zvona menjača jer je tu skorela prljavština koja bi pukla da je skidan. Automat star i zarđao.

Slika

Slika

Ovo sam uspeo da slikam endoskopom. Motor je bio vruć pa nisam ubacivao mobilni ali vidi se i golim okom dovoljno.
Šta mislite, ima li šanse da automat izgleda ovako posle 10 dana? :)
Ova zelena žica sa crvenom buksnom je od brave i siguran sam da samo treba da se očisti i malo stisne kleštima, što je taj lik verovatno i uradio ali ne skroz dobro jer se problem ponovio.
U celoj priči, meni je neverovatno da neko ko te svaki dan sreće, ko ti je ispred kuće, može da ti uzme preko 7 hiljada dinara i da ne uradi ništa. Ja nagovaram prijatelja da ode i da ga natera da skine alnaser, pa ako su delovi novi platićemo opet ali ako nisu ... :palica:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Podrzavam da se to ponudi :)
Odgovori