Skipper napisao: 15 Jan 2025, 20:06
Probao sam one schwan kremove da vi ne bi morali.
Šta znam, oba imaju ukus krema ali je krem krem ukusniji i malo tečniji. Nisu mnogo slatki i to mi odgovara.
Ukoliko neko želi da proba te kremove neka mi piše, ićiću baš često za KG pa mogu da uzmem. Cena za ovu malu teglicu od 200g je 280 dinara.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Imaš Schwan krem u Svetoforu.
Ja sam probao i jedan i drugi, ovaj tamniji je definitivno ukusniji, takođe prija što nije preterano sladak.
Ja nikako da probam onaj krem iz metroa što si pominjao, kantica košta 800-900 dinara.
Inače kada smo kod metroa imaju i dobre italijanske sladolede, 1500 dinara pakovanje od 2.5 litra. Uzeo pistać i baš je dobar.
Pa pazi, puno tih proizvoda ide za HORECA sektor i koriste ih poznati restorani, hoteli, keterinzi, tako da je veliki broj proizvoda zaista kvalitetan. E sad koliko je nekome isplativo nešto uzeti za kućne potrebe, druga je priča.
Da li ste primetili da Swisslion (ex Takovo) Eurocrem u poslednjih godinu dana ima totalno drugačiji ukus, koji ne liči ni na svoje ranije varijante, ni na druge kremove? Ukus jeste kvaren decenijama, ali ovo sada je baš katastrofa. Zna li neko šta se desilo?