Imam Nissan Primastar iz 2006. godine (X83 platforma) i želim da ugradim tempomat. Pošto je u pitanju zapravo preoblikovani Renault Trafic II / Opel Vivaro A / Fiat Scudo, da li mogu da koristim tempomat ili komande sa ovih modela?**
**Konkretno me zanima:**
- Da li je neko već uspešno ugradio delove sa Trafika/Vivara/Scuda u Primastar?
- Da li su električni konektori i ECU isti?
- Ima li preporuka za aftermarket tempomat koji radi na svim ovim kombijima?
**Hvala unapred na savetima i brojevima originalnih delova!"**
Tempomat za Nissan Primastar
Re: Tempomat za Nissan Primastar
Za Nissan (još) ne znam ali za nekoliko dana ugradjujem aftermarket tempomat u jednu Tojotu 2011. pa ću videti koliko lepo, glatko radi ili ima i nekih problema u radu.
Pošto je programabilno a može da radi i preko digitalnog očitavanja senzora- CAN Bus i preko analognog očitavanja senzora možda je moguć taj model i za navedeni Primastar.
Za ovaj je nebitno kakav je konektor ECU, uopšte ne zadire u fabričku instalaciju.
Pošto je programabilno a može da radi i preko digitalnog očitavanja senzora- CAN Bus i preko analognog očitavanja senzora možda je moguć taj model i za navedeni Primastar.
Za ovaj je nebitno kakav je konektor ECU, uopšte ne zadire u fabričku instalaciju.
Re: Tempomat za Nissan Primastar
To je isti kombi kao i Trafik i Vivaro. Drugar ga ima zadnjih xy godina, jedina razlika je maska hladnjaka. 

Имам једно потпитање...