Beograd
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Beograd
To je bas zanimljiv slucaj da je '99 nepropisno izgradjena zgrada i to u novom beogradu. Pretpostavljam da su to tad radile neke bivse drustvene firme.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Beograd
Pricam za slucaj u kneza milosa(stari bg), za ovo na nbg ne znam tacno sta je problem al evo i marka zvaka je obradjivala obe strane.Darko napisao:To je bas zanimljiv slucaj da je '99 nepropisno izgradjena zgrada i to u novom beogradu. Pretpostavljam da su to tad radile neke bivse drustvene firme.
Ti bas nisi gledao stare nase serije i filmove. Jos od kada je poceo da se gradi Novi Beograd gradili su ekstra spratove i prosirivali sve sto su stigli i mogli, i onda maznjavali stanove za sebeDarko napisao: 04 Jun 2025, 14:50 To je bas zanimljiv slucaj da je '99 nepropisno izgradjena zgrada i to u novom beogradu. Pretpostavljam da su to tad radile neke bivse drustvene firme.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Malo mi se
od tih ‘jadnih stanara’. Imam u ulazu takve, sve zive peticije potpisali, mitingovali za zelene povrsine itd. a pare da se promeni interfon u zgradi to ne. Ko to sme njemu leba iz usta da uzme, samo on radi posteno i niko vise iz ulaza, upravnik lopovcina sto trpa sebi pare u dzep, kakvo odrzavanje da se placa 1000 kinti kad je i 600 mnogo… Na svakoj sednici stanara ruse vlast, i svima nanu naninu.
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa, to sto napisa nidje veze s ovim.
- Darko
Ne sumnjam da je sve radjeno po papirima. Problem je u institucijama.ChobbyNS napisao: 04 Jun 2025, 13:58 Ne bih da ispadne da branim debelog ali koliko sam ispratio ta zgrada koju zatvaraju je nepropisno tu izgradjena plus im je uzurpiran plac koji su uredno kupili izgradnjom puta.
Problem i rešenje treba negde drugo da se traži a ne na gradilištu jer su oni papirološki ispravni i boli ih uvo.
Svakako treba imati zeludac da krenes gradnju necega kontraverznog i sto ce izazvati sukobe, da budes spreman mesecima da se sa gradjanima hvatas za gušu.
Licno, verovatno bih odmah prodao plac ili bih ucinio ustupke da svi budu zadovoljni.
Pretpostavljam da je možda zato i plac bio jeftiniji.
Lov u mutnom i čuveni Stole Haringa.ljuba napisao: 04 Jun 2025, 15:02Ti bas nisi gledao stare nase serije i filmove. Jos od kada je poceo da se gradi Novi Beograd gradili su ekstra spratove i prosirivali sve sto su stigli i mogli, i onda maznjavali stanove za sebeDarko napisao: 04 Jun 2025, 14:50 To je bas zanimljiv slucaj da je '99 nepropisno izgradjena zgrada i to u novom beogradu. Pretpostavljam da su to tad radile neke bivse drustvene firme.Znaci planovi su samo okvirni
![]()

Имам једно потпитање...
Nema komentara na albansko (tako ih zovete tu na forumu) ponašanje na utakmici veceras? Mi ih u HR zovemo siptari (tako im pise na ambasadi u ZG, ništa uvredljivo ako su si sami tako napisali).
To su oni dobri koji rade sljadoljed , ručkovi, večere u restoranima duuuž istarske obale... a klince naučili da rade ono što su već radili večeras ispred nogometasa Srbije.
Samo sam primjetio pa pitam.
To su oni dobri koji rade sljadoljed , ručkovi, večere u restoranima duuuž istarske obale... a klince naučili da rade ono što su već radili večeras ispred nogometasa Srbije.
I ja sam primetio da nisi banovan .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zašto banovan?
Pa nisam ja to radio.
Htio sam samo ukazati na velike podjele u društvu umjesto da otvorite oči tko vam zapravo ne želi dobro.
Ali ako će se ti problemi riješiti mojim banom samo naprijed.
Pa nisam ja to radio.
Htio sam samo ukazati na velike podjele u društvu umjesto da otvorite oči tko vam zapravo ne želi dobro.
Ali ako će se ti problemi riješiti mojim banom samo naprijed.
- Darko
Druže, mi ne možemo da izadjemo na kraj sa nasim ćazzi-šiptarima na vlasti, ko ima vremena da se bavi tamo nekim u albaniji.LAV-LAV napisao: 07 Jun 2025, 23:26 Nema komentara na albansko (tako ih zovete tu na forumu) ponašanje na utakmici veceras? Mi ih u HR zovemo siptari (tako im pise na ambasadi u ZG, ništa uvredljivo ako su si sami tako napisali).
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mene vise deprimira sto ljudi prate domaci fudbal uveliko, i nasu reprezentaciju. Utakmicu sam pratio na radiju, i nisam se pokajao.