Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Beograd

Post od Darko »

To je bas zanimljiv slucaj da je '99 nepropisno izgradjena zgrada i to u novom beogradu. Pretpostavljam da su to tad radile neke bivse drustvene firme.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Beograd

Post od ftj »

Darko napisao:To je bas zanimljiv slucaj da je '99 nepropisno izgradjena zgrada i to u novom beogradu. Pretpostavljam da su to tad radile neke bivse drustvene firme.
Pricam za slucaj u kneza milosa(stari bg), za ovo na nbg ne znam tacno sta je problem al evo i marka zvaka je obradjivala obe strane.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Darko napisao: 04 Jun 2025, 14:50 To je bas zanimljiv slucaj da je '99 nepropisno izgradjena zgrada i to u novom beogradu. Pretpostavljam da su to tad radile neke bivse drustvene firme.
Ti bas nisi gledao stare nase serije i filmove. Jos od kada je poceo da se gradi Novi Beograd gradili su ekstra spratove i prosirivali sve sto su stigli i mogli, i onda maznjavali stanove za sebe :) Znaci planovi su samo okvirni :)
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Malo mi se od tih ‘jadnih stanara’. Imam u ulazu takve, sve zive peticije potpisali, mitingovali za zelene povrsine itd. a pare da se promeni interfon u zgradi to ne. Ko to sme njemu leba iz usta da uzme, samo on radi posteno i niko vise iz ulaza, upravnik lopovcina sto trpa sebi pare u dzep, kakvo odrzavanje da se placa 1000 kinti kad je i 600 mnogo… Na svakoj sednici stanara ruse vlast, i svima nanu naninu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa, to sto napisa nidje veze s ovim.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

ChobbyNS napisao: 04 Jun 2025, 13:58 Ne bih da ispadne da branim debelog ali koliko sam ispratio ta zgrada koju zatvaraju je nepropisno tu izgradjena plus im je uzurpiran plac koji su uredno kupili izgradnjom puta.
Problem i rešenje treba negde drugo da se traži a ne na gradilištu jer su oni papirološki ispravni i boli ih uvo.
Ne sumnjam da je sve radjeno po papirima. Problem je u institucijama.
Svakako treba imati zeludac da krenes gradnju necega kontraverznog i sto ce izazvati sukobe, da budes spreman mesecima da se sa gradjanima hvatas za gušu.
Licno, verovatno bih odmah prodao plac ili bih ucinio ustupke da svi budu zadovoljni.
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Pretpostavljam da je možda zato i plac bio jeftiniji.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

ljuba napisao: 04 Jun 2025, 15:02
Darko napisao: 04 Jun 2025, 14:50 To je bas zanimljiv slucaj da je '99 nepropisno izgradjena zgrada i to u novom beogradu. Pretpostavljam da su to tad radile neke bivse drustvene firme.
Ti bas nisi gledao stare nase serije i filmove. Jos od kada je poceo da se gradi Novi Beograd gradili su ekstra spratove i prosirivali sve sto su stigli i mogli, i onda maznjavali stanove za sebe :) Znaci planovi su samo okvirni :)
Lov u mutnom i čuveni Stole Haringa. :kezo:
Имам једно потпитање...
LAV-LAV
Reactions:
Pridružio se: 27 Okt 2019, 10:49

Post od LAV-LAV »

Nema komentara na albansko (tako ih zovete tu na forumu) ponašanje na utakmici veceras? Mi ih u HR zovemo siptari (tako im pise na ambasadi u ZG, ništa uvredljivo ako su si sami tako napisali).

To su oni dobri koji rade sljadoljed , ručkovi, večere u restoranima duuuž istarske obale... a klince naučili da rade ono što su već radili večeras ispred nogometasa Srbije.

Samo sam primjetio pa pitam.

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

I ja sam primetio da nisi banovan .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
LAV-LAV
Reactions:
Pridružio se: 27 Okt 2019, 10:49

Post od LAV-LAV »

Zašto banovan?
Pa nisam ja to radio.
Htio sam samo ukazati na velike podjele u društvu umjesto da otvorite oči tko vam zapravo ne želi dobro.

Ali ako će se ti problemi riješiti mojim banom samo naprijed.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Ovo je čisto trolovanje nacionalizmom.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

LAV-LAV napisao: 07 Jun 2025, 23:26 Nema komentara na albansko (tako ih zovete tu na forumu) ponašanje na utakmici veceras? Mi ih u HR zovemo siptari (tako im pise na ambasadi u ZG, ništa uvredljivo ako su si sami tako napisali).

To su oni dobri koji rade sljadoljed , ručkovi, večere u restoranima duuuž istarske obale... a klince naučili da rade ono što su već radili večeras ispred nogometasa Srbije.

Samo sam primjetio pa pitam.
Druže, mi ne možemo da izadjemo na kraj sa nasim ćazzi-šiptarima na vlasti, ko ima vremena da se bavi tamo nekim u albaniji.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Mene vise deprimira sto ljudi prate domaci fudbal uveliko, i nasu reprezentaciju. Utakmicu sam pratio na radiju, i nisam se pokajao.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori