Skoro isto izgledao kao ovaj primer sa slike
Ja ovo prvi put vidim
Sve je to ok.Heineken napisao:Jedno pitanje za Vas koji ste bolji sa mehanikom. Da li je normalno da gornje crevo koje ide od hladnjaka bude tvrdo kada se motor zagreje ? Ne ono tvrdo da se ne može stisnuti uopšte ali ne može se sastaviti kada se stisne ako me razumete.
Kada otvorim čep od posude tu ne sme da se oseti da duva napolje ? U posudi se primete kao neke kapljice vode iznad nivoa rashladne, kod mene na mom žabarskom traktoru toga nema, posuda je uredna bez bilo kakvih tragova, kapljica i sličnog.
Ne sredi, pa onda visi interkuler, pa se od toga pokida crevo, ili se prekinula jedna zica pa sija nesto na tabli ili ne radi kako treba. Sve se to moze tako voziti i poluispravno. Narocito se ne vidi da li su budzeni mozda zatezaci pojaseva, koji su stavljeni od nekog drugog auta jer je jeftinije dosta, itd...OMP napisao: 04 Jun 2025, 23:35 Pa da ali tu gomilu stvari ispod niko nikad i ne sredi, sve sto nije vizuelno bitno i funkcionalno realno sto bi dirao sem ako nisi picajzla pa hoces bas sve da bude kako treba.
Evo i naše verzije (slična problematika):paliic napisao:Ortak iz Beča mi šalje slike slupanog jazza, 2023. god sa nešto preko 2kkm.
Od oštećenja koja se ne vide je naveden hladnjak. Na slikama ne izgleda da je bio jak udarac, ali poiskakali su svi jastuci napred. Cena mu je 15000€ (bruto) ]