Vozilo do 30k

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
damjannn4
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2017, 23:19

Re: Vozilo do 30k

Post od damjannn4 »

De si Njegose, davno se nisi cuo...
damjannn4
Reactions:

Post od damjannn4 »

noob napisao: 05 Jun 2025, 19:55 Tačno, ovo što ti pišeš je baš "papir sve trpi".
Ako si pogledao auto i znaš nešto konkretno kaži da ne trpi papir, ako nisi video auto što i verujem da nisi nego si samo lupio onda mora papir trpi.

Da li ovaj Q5 ima auto hold? Koliko vidim nema dugme i nije moguće da ga ima (vlasnik me ubeđuje da ima).
Slika

https://www.polovniautomobili.com/auto- ... atrixvirtu
Sve najbolje ti zelim brt :) sto kazes najbitnije je da je spolja nasminkan, nadam se da zenu nisi birao na isti nacin. Pozdrav i svako dobro.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

evo moj bmw dizel je 2017. i ima 142k km, da li i ja zivim u zabludi? A golf 2008. svega 208k km, to je sigurno vracano 5 puta.
damjannn4
Reactions:

Post od damjannn4 »

Ljudi cemu replike ako ste sigurni u nesto? 🙂️
Ja vam verujem. Sve regularno. Sve ok.
Srecna kupovina :)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

E pa jbg ne mozes tako da dobacujes i onda kao sta se primate, stani malo iza toga sto pricas da bude interesantnije.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

damjannn4 napisao:Ljudi cemu replike ako ste sigurni u nesto? Slika
Ja vam verujem. Sve regularno. Sve ok.
Srecna kupovina :)
Ne veruješ

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Slika
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

damjannn4 napisao:
noob napisao: 05 Jun 2025, 19:55 Tačno, ovo što ti pišeš je baš "papir sve trpi".
Ako si pogledao auto i znaš nešto konkretno kaži da ne trpi papir, ako nisi video auto što i verujem da nisi nego si samo lupio onda mora papir trpi.

Da li ovaj Q5 ima auto hold? Koliko vidim nema dugme i nije moguće da ga ima (vlasnik me ubeđuje da ima).
Slika

Sve najbolje ti zelim brt :) sto kazes najbitnije je da je spolja nasminkan, nadam se da zenu nisi birao na isti nacin. Pozdrav i svako dobro.
Kada nešto napišeš onda stani iza toga, daj argument, činjenicu, dokaz, kaži bio si gledao auto, video sam to i to, kao što se ovde komentariše auto kada neko postavi link i hoće nešto da kupi, motor valja ili ne, ima ovo, ono. Već su rekli nema adaptivni tempomat to i to stoji kao i ostalo za tablu. Ne, ti si samo lupio i to je to i ostao živ. Kako si ti birao ženu? Preko slike na oglasu, pa ste četovali celu noć?
Sve najbolje i ja tebi želim.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

damjannn4 napisao:

Slika

Samo kad si ti meni napisao da je moje izlaganje dno. Treba da te bude sramota to sto pises!

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Evolucija se pobrine da se s vremena na vreme pojavi neka lobanja da malo uzburka strasti... čisto da ne bude dosadno

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Raspravljate se sa laznim nalogom :) neko je dosao da troluje .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Nije lažan nego neko banovan/dupli nalog :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Umesto da uprava odstrani takve elemente u cilju veceg kvaliteta diskusije , oni jos precutno odobravaju i time razvodnjavaju jos ovo malo kvaliteta sto je ostalo .
A cak su mu i oprostili pisanje posta jedan za drugim , mozda je i neki administrator iza tog naloga :think:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Romanticni_Piroman
Reactions:
Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X

Post od Romanticni_Piroman »

TheWickerMan napisao: 05 Jun 2025, 11:54
Romanticni_Piroman napisao: 05 Jun 2025, 09:54 Nikad ne bih kupio auto za 35k € sa 100k+ predjenih kilometara
Zašto? Misliš da je 100k mnogo?
Navodim svoj primer, auto ima 100k i plaćen je 35k a nov je bio 77k, star 2.5 godine i ima još 1.5 godinu fabričke garancije. Sve vreme održavan u ovlašćenom, sve zamenjeno.
Oprema jeste diskutabilna u ovom slučaju, baš je tanak sa istom. A to što ima analogne cajgere je bar meni plus.
Mnogo ili ne je relativno, na Balkanu se ni 200k ne smatra velikom kilometrazom, a prosecni vek modernih motora je 250-300k, i to zato sto prosek podizu toyota, honda, mazda, suzuki itd. Ne mora ni da crkne, jos nisam usao u auto koji je presao 100k+ a da mi iz 2 sekunde nije bilo jasno da se radi o polovnom automobilu, prosto se oseca. Na volanu, na vesanju, na papucici gasa, moze sve da bude ispravno, oseca se da auto nije kao nov. Nista to strasno nije, samo mislim da ljudi koji opisuju automobile "Kao nov" nisu zapravo seli u nov auto tog modela, inace ne bi to pricali.

Zato kazem, ako vec imas pare (oko 35k) za pristojan nov auto, kupis to i potpuno mirna glava. Tvoja kupovina je izuzetak, ti si kupio auto koji ima izuzetno nesrazmerno veliku kilometrazu za godiste, pa je to druga (bolja) prica.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

damjannn4 napisao:Ovaj je 100k preso po tocku Slika
Čovek je u pravu.
Kod svakog ispravnog automobila, logično je da je svaki točak prešao koliko i automobil.

Tapa

Odgovori