Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Sta si cirkao, cirkao si 

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Ako niste jedini koji obilaze vinarije, nije ni cudo sto su propaliNexT napisao:
Mislim da sad imam jedna od najboljih srpskih vina, s obzirom da svaki put kada obilazimo vinarije dobijamo najbolje serije na poklon

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma lik je prevarant najstrašniji.NexT napisao::trljamoci:Heinz napisao:Jel to ovaj? http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterpriseP ... 525B2706D0NexT napisao:Ja sam ocekivao ovo sto je napravljeno - jedna od najboljih vinarija u Srbiji, ako ne i sire.
Covek je napravio Next (svaka slicnost sa mojim nickom je slucajna) i ne vidim zasto posle toga ne bi mogao da prenese novac i iskustvo u stvaranje vinarije...
Google: stecaj zivojin djordjevic
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Danas sam bio kod Kineza i video tamo neke drangulije i igracke koje sam prethodnih godina kupovao i po duplo skupljoj ceni u "regularnim" prodavnicama. Identicne!
Od sad samo kod Kineza!
sent from my HTC Sensation
Od sad samo kod Kineza!

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- daka
- Banned
- Pridružio se: 12 Nov 2012, 10:53
- Garaža: Opel Corsa 1.3 DTC 111years, 2011 god.
Moj bivsi komsija iz ulaza(kad su bili mladi)...inace braca su imali u to vreme kawasaki i hondu zujalicu(pocetak imperije,80-tih),pa onda sverc-komerc buvljak....dalje vam je poznato,majka je bila spremacica na zeleznici a otac je je pre koji mesec preminuo,njihov otac je do smrti "peglao"montbajk i stalno nesto radio.methane.master napisao:Ma lik je prevarant najstrašniji.NexT napisao::trljamoci:Heinz napisao:Jel to ovaj? http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterpriseP ... 525B2706D0NexT napisao:Ja sam ocekivao ovo sto je napravljeno - jedna od najboljih vinarija u Srbiji, ako ne i sire.
Covek je napravio Next (svaka slicnost sa mojim nickom je slucajna) i ne vidim zasto posle toga ne bi mogao da prenese novac i iskustvo u stvaranje vinarije...
Google: stecaj zivojin djordjevic
Sent using Tapatalk
Roditeljski vozni park je GOLF 2 dizel i zive(li)su u dvosobnom stanu na 7. spratu!
Dobar dan!
Juce sam bio u garazi, tj servisu u kojem je bilo 3-4 ferarija 458 Italia, 2 f430, 3-4 kalifornije, Murcielago, i par Maseratija, postovacu slike cim budem mogao, posto sam greskom uninstall bluetooth na laptopu. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Tojest', život na visokoj nozi...daka napisao:Roditeljski vozni park je GOLF 2 dizel i zive(li)su u dvosobnom stanu na 7. spratu!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Veče dobro

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Pozdrav, narode.
Da li neko zna koliko kosta carinjenje Fiat Bravo 1.9jtd modela 2001. god i 200k predjenih km?
Da li neko zna koliko kosta carinjenje Fiat Bravo 1.9jtd modela 2001. god i 200k predjenih km?
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jel to pada kiša u BG? Poludeh više od kiše i blata. Juče sam išao do NS i kad smo se vratili, morao sam da ispuškiram auto, bio je već danima i štrokav i blatnjav oko točkova, a juče se stvar samo pogoršala. Taman sam ga malo doterao u red, kad ono opet ovo sranje od kiše. Uh, mrzim je! 

Posetite www.garaza.rs !
Po kakvom ti to blatu stalno vozis? Smucas se po zavucenim ulicicama, a?
Pada... A bolje kisa nego sneg... I bolje ovih +5 nego da je minus...

Pada... A bolje kisa nego sneg... I bolje ovih +5 nego da je minus...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vala meni nije bolje. Kad je palo ono malo snega pre neki dan i smrzlo, bilo je extra. Problem mi je najviše u dvorištu iza zgrade, kuda moram da prođem da bi došao do garaže. Sve je zemlja, nije bilo volje da se skupimo pa da tu nabacamo neki šljunak, nego običan zemljani put pa kad napada kiša, možeš zamisliti kako je proći tuda najmanje dva puta dnevno i koliko se blata uhvati na točkovima i oko njih.
Posetite www.garaza.rs !
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Zavisi odakle je,koliko ga procene , na kom terminalu cariniš itd... koliko je plaćen?Milos_kg napisao:Pozdrav, narode.
Kakvo carinjenje, kad su carine ukinute?