Grčka
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Grčka
Odlične su Gugl mape, da te navedu putem gde nema gužve i gde uglavnom automobili teško i mogu da prodju.ljuba napisao:Zar nije standardni google maps uvek najbolji?
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Lako je tebi sa X-Trailom.
Ja juče u Vrdnik, odakle mi je ideja da idem ka Rivici, pa na Krušedol, Maradik i dalje na autoput. Nikad niam tuda prolazio, sad je prilika.
Elem, navigacija me dva puta, sa različite strane, dovede na isto mesto. Odatle nema prolaska, nabacana zemlja neka. rekao bih da to tako duže stoji. Pogledah ja mapu pa se lagano vratih do glavnog puta i okrenem na drugu stranu, prema Rumi. Nije niko evidentirao radove, a Google Maps zapeo tuda i nikako drugačije. Srećom nisam žurio, nedelja rano ujutru, lepo vreme, pa lagano.
Ja juče u Vrdnik, odakle mi je ideja da idem ka Rivici, pa na Krušedol, Maradik i dalje na autoput. Nikad niam tuda prolazio, sad je prilika.
Elem, navigacija me dva puta, sa različite strane, dovede na isto mesto. Odatle nema prolaska, nabacana zemlja neka. rekao bih da to tako duže stoji. Pogledah ja mapu pa se lagano vratih do glavnog puta i okrenem na drugu stranu, prema Rumi. Nije niko evidentirao radove, a Google Maps zapeo tuda i nikako drugačije. Srećom nisam žurio, nedelja rano ujutru, lepo vreme, pa lagano.
Posetite www.garaza.rs !
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
Idem sledece nedelje za Grcku, nisam isao zadnjih 10 godina kolima, pa me zanima kako sta, ukratko, prosto stvari koje moram da znam. Idem na Halkidiki.
Sta mi treba osim pasosa? Je l treba nesto kroz Makedoniju? Neki deo puta koji treba zaobici jer su trenutno radovi?
Sta mi treba osim pasosa? Je l treba nesto kroz Makedoniju? Neki deo puta koji treba zaobici jer su trenutno radovi?
Zeleni karton za MKD, ostalo nista bitno sem da gledas kako da izbegnes radove na obilaznici u Solunu, dal ces da ides kroz grad, sto ja licno praktikujem, ili da ubodes dobar tajming za obilaznicu kad nema guzve a to su rani jutarni, vecernji ili nocni sati sve ostalo je lutrija
Poslednja izmena od OMP u 09 Jun 2025, 16:00, izmenjeno 1 put ukupno.
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
Zeleni karton za MKD, to nije ukinuto?OMP napisao: 09 Jun 2025, 15:54 Zeleni karton za MKD, ostalo nista bitno sem da gledas kako da izbegnes radove na obilaznici u Solunu, dal ces da ides kroz grad, sto ja licno praktikujem, ili da ubodes dobar tajming za obilaznicu kad nema guzve a to su rani jutarni, vecernji ili nocni sati sve ostalo je lutrija
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Nije, jos treba...ukinuto je za Bosnu...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Država - VIZA / SIGUR. POJAS / ALKOHOL (%) / BRZINA U NASELJU / BRZINA NA PUTU / BRZINA NA AUTO-PUTU / MOBILNI / SVETLA / PP APARATRomanticni_Piroman napisao: 09 Jun 2025, 15:43 Idem sledece nedelje za Grcku, nisam isao zadnjih 10 godina kolima, pa me zanima kako sta, ukratko, prosto stvari koje moram da znam. Idem na Halkidiki.
Grčka - Ne / Da / 0,05% / 50 / 90 / 130 / Ne / Ne / Da
Obrati pažnju da je PP aparat obavezan i to najmanje S2. Verovatno će ti sad svi reći da to nikad niko nije tražio, ali propisi su propisi. Nije bitno koja je vrsta goriva.
Ja kupio prošle godine, neka stoji.
Posetite www.garaza.rs !
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ček, zar nije prirodna selekcija u pitanju, a ne veeeelike rupe?mix024 napisao:Paziš između SMK i GR graničnih prelaza na veeeelike rupe.
Takođe u SMK se pridržavati ograničenja na autoputu i zbog radara i zbog kvaliteta puta.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk