Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Jednom sam imao asics i ostalo mi u sećanju da je brzo pukla mrežica a i bile su mi tvrde iako je neki gel model.
U Saudijsku Arabiju ih bas dosta nose, izdrzavaju dobro pijesak i toplotu
Gel Sonoma su npr tvrde i na jednoj generaciji je pucala mrežica pa su na sledećoj ispravili.
Ja nosim nekad Asics, ali jeftin, od 25 do 100e, nisam trkač, i zavisi da li ih kupujem u outletu negde napolju ili kod naših derača.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja nosim nekad Asics, ali jeftin, od 25 do 100e, nisam trkač, i zavisi da li ih kupujem u outletu negde napolju ili kod naših derača.
I mizuno je dobra marka. Problem sa asicsom je što nema većih brojeva kod nas, ja npr nosim 47 (što je 48 kod asicsa) i retko se nađe broj.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ja sam Asics nosio dok sam igrao odbojku i bas su dobre. Mizuno kad se pojavio kod nas bio je duplo jeftiniji od Asicsa, a skoro vidim da nije vise tako jeftin po redovnoj ceni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mizuno bio i u SFRJ. Ko bi se setio šta je u to vreme bilo jeftinije, a šta skuplje.
Asics i Mizuno su 90ih bili dosta zastupljeni kod nas, cene nize nego nike, adidas i reebok, pogotovo kod mizuna to dobro pamtim, svi su tad furali nike maxerice i reebok, asics i mizuno npr. kod skolaraca nisu bile popularne pa otud vrv i niza cena dok su sad i njima cene u rangu ostalih pa i jace stim sto mizuno, pa i asics, imaju samo klasicne sportske patike za trcanje, atletiku i sl. nisu neke koje mozes da nosis i uz farmerice npr.
Onda da se ispravim, kad sam ga uocio kod nas
To je neka 2010. godina.. Asics za odbojku bio cca 10k a on 5k.

npr. Kronos je bio i ostao jeftiniji od ostalih marki a Kronos stvari sam kupovao u Grckoj pocetkom 90ih i bile su bas kvalitetne majice i sorcevi recimo, ne znam kad se pojavio kod nas, rekao bih nesto posle bombardovanja tipa 2000.-2001. da sam ih prvi put vidjao u radnjama, u to neko vreme recimo 2003. sam kupio i neke patike Kronos solidno se pokazale.
U tadasnje vreme Asics Saga, mozda i najlepsa patika.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Kronos bio i u SFRJ mislim.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam tek pre godinu dve naišao na vizelno prihvatljivu Asics patiku, a da ima broj: Lyte Classic.
Prošle godine, na nekom odmorištu pored AP, videh baš lepe bele Asics patike na nekom liku. Iako ne volim skroz bele patike, ove su bile vaš dobre. No, nema toga kod nas.
Tapa
Prošle godine, na nekom odmorištu pored AP, videh baš lepe bele Asics patike na nekom liku. Iako ne volim skroz bele patike, ove su bile vaš dobre. No, nema toga kod nas.
Tapa
Jeste, pamtim obuću kad sam bio baš mali. Zimske cipelice dečje su bile poprilično rasprostranjene.
@pedja postoji baš lepa čisto bela Clifton 9, mesecima su bile na najvećem sniženju u N Selection. Ove čisto bele su ispod 11k bile veoma dugo.
Za šetnju teško da ima bolja patika ili za početke trčanja.
https://www.nselection.rs/index.php?key ... submited=1
Za šetnju teško da ima bolja patika ili za početke trčanja.
https://www.nselection.rs/index.php?key ... submited=1