Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Nas su sad pustili sa neustelovanim dnevnim svetlom.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pa, nisu ovo bas sitnice. Ustvari jesu, ali brdo malih sitnica.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Ovaj spisak je kolko sam razumeo sa onog pred MFK pregleda ili kako se to zove vec kad odes u neku garazu koja se bavi pregledom i pripremom vozila za MFK oni ti kazu sta sve treba da se sredi, daju predracun pa ti vidis sta ces, dal ces da popravljas, prodajes auto ili sta god. Tako sam imao za jedan auto slicne stvari gde su vlasnici ispostavili racun od 700fr sto joj se nije isplatilo da radi jer to bila trecina vrednosti auta i stavila auto na oglas, ja te neke stvari ovde sredio maltene dzabe. Takodje te neke sitnice poput neupucanih farova vrv zavise od samog tehnickog kao i kod nas za nesto negde prodjes a negde ne.
Ovo jesu sitnice tj vise njih i to tamo kosta a kod nas bi , barem ja, a verujem i vecina mogla sama da sredi i da ne kosta nista ili nesto malo zato tamo moze da se kupi znacajno jeftinije takav auto koji nije krs kako neki misle al opet ljudi nemaju racunice da ih sreduju pogotovo kad su vozila npr. 15 godina starosti
Skoro pircam sa covekom koji zivi tamo maltene ceo zivot, on ima razne neke duzevine od kola i pitam ga bas dal moze da prodje tehnicki, kaze u principu sve moze, nesto uz odredjene modifikacije a nesto ne mora ali je mnogo skupo i pojede vreme i zivce, npr. za njegovu neku budzdenu fiat 128icu mu rekli oko 20.000 franaka kosta da se odradi tehnicki, to je neki individualni tehnicki ili tako neko znacenje u bukvalnom prevodu, gde se pregledaju tjunirana, dogradjivana i sl. vozila, nesto kao homologacija, taj njegov auto je recimo racing fazon bez branika, ogoljen enterijer, rol bar, mnogo siri tockovi, budzen motor itd. kaze ne isplati mu se to da radi jer uvek kad se uzeli voznje moze da provoza auto na garaznim tablicama ili nekim kao probnim na par dana.
Ovo jesu sitnice tj vise njih i to tamo kosta a kod nas bi , barem ja, a verujem i vecina mogla sama da sredi i da ne kosta nista ili nesto malo zato tamo moze da se kupi znacajno jeftinije takav auto koji nije krs kako neki misle al opet ljudi nemaju racunice da ih sreduju pogotovo kad su vozila npr. 15 godina starosti
Skoro pircam sa covekom koji zivi tamo maltene ceo zivot, on ima razne neke duzevine od kola i pitam ga bas dal moze da prodje tehnicki, kaze u principu sve moze, nesto uz odredjene modifikacije a nesto ne mora ali je mnogo skupo i pojede vreme i zivce, npr. za njegovu neku budzdenu fiat 128icu mu rekli oko 20.000 franaka kosta da se odradi tehnicki, to je neki individualni tehnicki ili tako neko znacenje u bukvalnom prevodu, gde se pregledaju tjunirana, dogradjivana i sl. vozila, nesto kao homologacija, taj njegov auto je recimo racing fazon bez branika, ogoljen enterijer, rol bar, mnogo siri tockovi, budzen motor itd. kaze ne isplati mu se to da radi jer uvek kad se uzeli voznje moze da provoza auto na garaznim tablicama ili nekim kao probnim na par dana.
Ovde pise da lista nije konacna.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
To sam vidjao vise puta da pisu, to je svakako preliminarni pregled kontam da je fazon da se pokriju ako u trenutku resavanja problema iskrsne jos nesto sto bi se otrkrilo u toku rada a vrv racunaju da ces da razmislis i koristis auto jos neko vreme i za to vreme mogu da nastanu neki novi problemi kao i kad dajes ponudu za bilo sta pa stavis neke napomene oko eventualnih promena cena, kolicina itd.
Ali su svakako naveli ono sto je najbitnije i zbog cega ne mozes da prodjes tehnicki ne bi sigurno propustili nesto bitno da mora da se sredi
Ali su svakako naveli ono sto je najbitnije i zbog cega ne mozes da prodjes tehnicki ne bi sigurno propustili nesto bitno da mora da se sredi
I nije bas malo stvari. Zato ce da se uveze kod nas i odmah Nov nov u oglase.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ima li ko iskustva sa https://elitecarfax.com ?
Imam nekog kupca koji je zapeo da mu posaljem izveštaj, prvo mi je tražio sa nekog inspectview koji je očigledna prevara, sad kao može i ovaj. Vrv je prevara ali čisto da pitam. Rekoh mu da može da dobije sa Car Verticala, ako neće, ne mora ni da dolazi.
Imam nekog kupca koji je zapeo da mu posaljem izveštaj, prvo mi je tražio sa nekog inspectview koji je očigledna prevara, sad kao može i ovaj. Vrv je prevara ali čisto da pitam. Rekoh mu da može da dobije sa Car Verticala, ako neće, ne mora ni da dolazi.
"garaza" promo kod i ima popust za Car vertical.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- TheWickerMan
Stigao sam do checkouta, radi promo kod 

a zasto bi mu ti slao izvestaje, neka sam trazi, mene obicno pitaju da im posaljem br sasije da bi proverili
- TheWickerMan
Pa zato me navlači da kupim taj izveštaj za 45€, i posle se ne pojavi na gledanju. Klasična prevara. Evo nema ga dalje da se javi
Znas kad bih ja nekome uzeo izvestaj. Ako ga interesuje sam nek plati. Dobije broj sasije pa nek provera sta hoce. Koji bezobrazluk jbt.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Teraj ga u tri lepe… Samo jedan pajser u nizu ‘kupaca’.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svakakvih pacijenata ima
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije ovo pacijent niti debil nego direkt prevarant