Zdravo, pre svega da napomenem da nisam expert za automobile ali cu vam preneti ono sto mi je receno i sto sam zapazio.
Imam u ponudi od kolege bmw 3 2011. karavan 2.0 184ks registrovan do novembra. Kupio ga je pre 7-8 meseci i od tada mu je uradio veliki i mali servis, radio turbinu, menjao plastike neke itd. Od opreme ima skoro sve M, kozna sedista, m volan, felne. Automatik je, ima navigaciju onu njegovu. Trenutno ga ceni 8900 i ne verujem da ce biti neke velike korekcije cene, ako bude uopste. Iako je meni zelja da vozim limuzinu izgleda sasvim lepo automobil. Da li imate neku preporuku u ovom cenovnom rangu za nesto drugo. Recimo video sam godinu dana stariju a4 karavana, isto bogata oprema itd za 7800. Malo sam u dilemi sta da radim. Jos jedna stvar sto mi je napomenuo jeste da jedino treba da se menja ulje u menjacu posto nikad nije menjano. Kaze i dalje je ono fabricko, znam da je prica kao da se to nikad ne menja, to je kao fabrika rekla ali sam vidjao da to svi menjaju. Opet kazem nisam expert pa ako moze neki savet. Posto ovaj auto ima tu neku opremu koliko je realno da trazim nesto slicno a da ocekujem da ima sve navedeno sto sam ja rekao. Hvala svima unapred!
BMW ili AUDI do 9000
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
Re: BMW ili AUDI do 9000
Za te pare, ni jedan ni drugi. Stari automobili sa upitnom istorijom, verovatno velikom kilometrazom (200 000+), i nista posebno pouzdani. Kupices problem.
Posto pitas za preporuku, kupi nesto novije, sa manjom kilometrazom, ali moras reci sta zelis od auta da bi dobio predlog za nesto konkretno. Uglavnom, za te pare imas:
Kia Ceed 1.6 2014. godiste - po meni najbolji izbor, odlican motor i auto koji ce te sluziti, kia moze da se uzme sa jako lepom opremom unutra
Astra J 2019. godiste
BMW 1 seriju 2013-2014 godiste sa ispod 150k na satu
Posto pitas za preporuku, kupi nesto novije, sa manjom kilometrazom, ali moras reci sta zelis od auta da bi dobio predlog za nesto konkretno. Uglavnom, za te pare imas:
Kia Ceed 1.6 2014. godiste - po meni najbolji izbor, odlican motor i auto koji ce te sluziti, kia moze da se uzme sa jako lepom opremom unutra
Astra J 2019. godiste
BMW 1 seriju 2013-2014 godiste sa ispod 150k na satu
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa iskreno, od nabrojanih sem Astre nista nije znacajno mladje u smislu godina starosti i potencijalne kilometraze i stanja
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Astra J je malko starija, mislim da je 2016 poslednja godina. Problem je sto mali broj primeraka ima dobru opremu, a znaci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk