Crna Gora kolima
Re: Crna Gora kolima
Kad već nema Alfe u izboru 
Pa treba i da se vrati odande.
Dobra dobra
Ali samo kao mit
Nego ima li nekih radova kod Jabuke i dalje u CG preko Nikšića ka Boki?Za mesec i po dana idem u Morinj na odmor pa da se spremim

Nego ima li nekih radova kod Jabuke i dalje u CG preko Nikšića ka Boki?Za mesec i po dana idem u Morinj na odmor pa da se spremim
Nema do Zabljaka nikakvih radova.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
djole155 napisao: 14 Jun 2025, 14:17 Dobra dobraAli samo kao mit

Aj pa javi, i ja cu u avgustu, pa sam talođe misljo (opet) preko Jabuke. Nekako mi je i dalje to bolji put za Boku, ako izuzmem one serpentine pred granicu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kakve serpentine pred granicu? Ima malo krivudavog puta uzbrdo. Serpentine su kod Šavnika i posle kanjona Tare.
Tapa
Tapa
Za Boku uglavnom idem preko Bosne i nije loš put a lep je i krajolik.
Nema ni posle Zabljaka, sve prohodno do Risna i u dobrom stanju
Ja sam posle oko 100 prolazaka tom rutom prestao da brojimSkipper napisao: 15 Jun 2025, 17:52 Za Boku uglavnom idem preko Bosne i nije loš put a lep je i krajolik.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Brother, I'm from Vojvodinapedja napisao: 15 Jun 2025, 15:12 Kakve serpentine pred granicu? Ima malo krivudavog puta uzbrdo. Serpentine su kod Šavnika i posle kanjona Tare.
Tapa

Da mislio sam na taj deo, uzbrdo je kad ides u smeru primorja.
@Skipper i koliko ti treba do silaska u zaliv? Ja sam 16' ili 17' išao preko Bosne i nisam bio oduševljen, pogotovo deo posle Foče. Tad bez dece po danu, ali sad putujem noću pa bih izbegao taj put.
Čak mislim da je sad brže ići preko Srbije zbog motoputa što je Preśjednik napravio iz svog džepa.
Pazi ja krećem uvek rano ujutro i sa Tare a u Bosni pravim najmanje 1 dužu pauzu za doručak ali čiste vožnje bude oko 3.5 sata do Bileće. Od Bileće do trajekta treba oko sat i po a posle nema pravila, zavisi dosta od gužve a nje ima uvek.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Gaginh0 napisao: Brother, I'm from Vojvodina![]()

Realno, NS i SO "dominiraju" kao vođe kolona, čim krene malo uzbrdo

Tapa
Kroz Šavnik ne može 13-16h svakog dana,blokada puta.
Pre mesec i po nisam znao pa sam naišao minut po zatvaranju (tada je bilo 12-15h)
A i kad se otvori put opšti je kolaps u oba smera mada kako čujem obustavljene su blokade na par dana ali treba biti u toku.

Pre mesec i po nisam znao pa sam naišao minut po zatvaranju (tada je bilo 12-15h)
A i kad se otvori put opšti je kolaps u oba smera mada kako čujem obustavljene su blokade na par dana ali treba biti u toku.

Ja sam juce ovo pisao sa Zabljaka oko 2 popodne, posle smo jeli pola sata, pa isli do Savnika. Nije nista bilo blokirano.
Pronađoh vest, pre 2 dana su obustvili blokadu na 4 dana.
https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... ik-zabljak
https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... ik-zabljak