Trebam za vikend za Grcku i imam onaj njihov myegnatiapass tag, medjutim povezan mi je sa tablicama od prethodnog auta. Jednom sam mu vec menjao tablice tako sto sam slao mejl, medjutim sad mi ne odgovaraju. Zna li ko jel moze da bude problem ako se ne poklapaju tablice sa taga i na vozilu? Kod nas vozim tako vec godinama, ali za grke nisam siguran..
mikec napisao:Trebam za vikend za Grcku i imam onaj njihov myegnatiapass tag, medjutim povezan mi je sa tablicama od prethodnog auta. Jednom sam mu vec menjao tablice tako sto sam slao mejl, medjutim sad mi ne odgovaraju. Zna li ko jel moze da bude problem ako se ne poklapaju tablice sa taga i na vozilu? Kod nas vozim tako vec godinama, ali za grke nisam siguran..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Posaljes im mail, menjaju tablice odmah, ja sam resio u toku dana.
Pa nema poente, sem što oni eksplicitno na više mesta navode da tablice moraju da se poklapaju, iako su iskustva ljudi drugačija, i prolaze bez problema.
Inače dosta su brzi, u četvrtak sam potpisao "ugovor", danas mi je stigao tag.
Pazite za ENP, mora se preko aplikacije dodati kartica za svaku zemlju ponaosob, Srb, SMK, CG, Hr. Dodao sam karticu i mislio to je to, povlaci je za sve, ali ne.Meni u AMS na salteru nisu rekli, pa sam se ispalio u dolasku. Sreca pa sam uvek bio prvi na rampi. Posle pisanja na mail su mi objasnili sta je problem.
Aplikacija je Toll4All i mislim(nisam siguran) da se moze Tag preregistrovati i ENP on-line preko iste.