Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Dobro veče
U BiH možeš da uvezeš samo Euro5 i bolji auto, koliko ja znam
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Predlog za pauzu od sat-dva sa dvoje male dece na pola puta izmedju Beča i Štutgarta (možda bliže Štutgartu)? 

- TheWickerMan
Hoćeš nešto da vidiš ili čisto odmor?
- DukeNS
Obe opcije dolaze u obzir. Legoland bismo možda posetili u povratku. 

- TheWickerMan
Ako idete preko Salzburga i ne smeta vam da skrenete malo sa puta, Berchtesgaden je mnogo lep, tu je i Königsee blizu.
Chiemsee je pored puta, ima lep restoran na obali.
Chiemsee je pored puta, ima lep restoran na obali.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Mi smo tu svratili svratili u Schloss Hellbrunn, malo izvan Salzburga pa ne ulaziš u grad. Ima dosta zezalica sa vodom pa je deci baš bilo zabavno (bio je avgust i pretoplo). Jedino što moraš da imaš da ih presvučeš posle. Da ne bude zabune, nije zabavni park već dvorac, ali je sveukupno zanimljivo za klince.

- DukeNS
Preko Linca bismo išli…
Aj da kažem da bi bilo idealno oko Minhena ili malo posle.
Aj da kažem da bi bilo idealno oko Minhena ili malo posle.
https://www.hangar-7.com/en/museum-in-salzburg/DukeNS napisao: 16 Jun 2025, 22:55 Predlog za pauzu od sat-dva sa dvoje male dece na pola puta izmedju Beča i Štutgarta (možda bliže Štutgartu)?![]()
Za sve uzraste , ima da se vidi svasta

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
U Minhenu obići Motorworld i BMW Welt
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Hvala za ovaj odgovor. Probaću još malo da se raspitam na tu temu. Vidim i ja sad, negde deluje da treba da bude minimum Euro 5, mada kao da negde kaže da može biti i Euro 4.TheWickerMan napisao:U BiH možeš da uvezeš samo Euro5 i bolji auto, koliko ja znam
Ali nema druge, nego se raspitati. Eto, možda nije ni moguće.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- DukeNS

Da li mislite da naslone za glavu na zadnjim sedištima mogu da izvadim bez bojazni ili služe nečemu u situaciji sa dečjim sedištima? Možda bezveze pitam, al’ ne bih da napravim neki propust. Ja im ne vidim svrhu, a samo mi zaklanjaju zadnje staklo.
Ja dok sam koristio decije sediste taj naslon mi je bio skinut jer je smetalo sedistu da lepo legne, u sustini ako ne vozis putnike pozadi zadnji nasloni ti i ne trebaju, deci svakako ne koriste
Meni je smetao za dečije sedište (nije ugao naslona bio dobar), pa sam ga držao u gepeku za slučaj potrebe.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Jel plaća neko račune za struju preko aplikacije/portala platnom karticom?
Pitam jer sam račune platio još 6.6. a to se još ne vidi na portalu (uvid u račun).
Dugo već tako plaćam i treba jedno 2-3 dana da "proknjiže", ali sad još ništa, što je baš čudno.
Slao sam im mail, ne odgovaraju. Na 0800 konst poruka da su svi operateri zauzeti.
Regularno su mi stigli oni potvrdni mailovi da je uspešno plaćanje, skinuto sa računa, itd
Pitam jer sam račune platio još 6.6. a to se još ne vidi na portalu (uvid u račun).
Dugo već tako plaćam i treba jedno 2-3 dana da "proknjiže", ali sad još ništa, što je baš čudno.
Slao sam im mail, ne odgovaraju. Na 0800 konst poruka da su svi operateri zauzeti.
Regularno su mi stigli oni potvrdni mailovi da je uspešno plaćanje, skinuto sa računa, itd
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!