Dobro veče
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Dobro veče
Onda bez brige, verovatno jos nisu proknjizili, videces na sledecem racunu. AKO se prikaze ‘dug’ iz prethodnog meseca, imas dokaz o uplati gde se sve vidi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li je još uvek provizija 29din kao na početku? Ja sam zbog toga prešao na IPS.
Nego, prošlog meseca sam prijavio stanje preko app i sad kad je došao radnik da čita nije mogao da me nađe u spisku. Da li su me zato obrisali i da li ću od sad morati uvek ja da šaljem stanje?
Nego, prošlog meseca sam prijavio stanje preko app i sad kad je došao radnik da čita nije mogao da me nađe u spisku. Da li su me zato obrisali i da li ću od sad morati uvek ja da šaljem stanje?
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Postoji provizija i dalje tokom procesa plaćanja, ali je novo od pre nekog meseca, da "vrate" tih 30din na sledećem računu kroz stavku "popust za plaćanje iz aplikacije 'uvid u račun'".
Postoji i popust od 50rsd za elektronsku dostavu računa ko aktivira.
Postoji i popust od 50rsd za elektronsku dostavu računa ko aktivira.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ja ipak plaćam na IPS, ne deluje mi to ništa komplikovanije u odnosu na EPS-ovu aplikaciju. Neka uplata ako mi ne prođe preko kartice, umeju da ti naprave veće cimanje oko dokazivanja nego da si platio samo mbankingom. (To mi je iskustvo sa mobilnim operaterima, a pretpostavljam da je slično kod skoro svakog kartičnog plaćanja.)
Da, kad prijaviš preko APP vise te "nema" jer je stanje vec prijavljeno. Čim otkuca početak sledećeg meseca pojavićeš se.Dare4x4 napisao:Da li je još uvek provizija 29din kao na početku? Ja sam zbog toga prešao na IPS.
Ja sam prijavio odmah kada su pustili tu mogućnost, dobio račun na osnovu toga, ali kada je došao sledeći termin očitavanja nije me bilo u njihovoj aplikaciji. Čovek je tražio i nije me našao. Slikao je strujomer i poslao na viber nekome ali ja sam za svaki slučaj prijavio i preko app odmah kada je on otišao.
Sačekaću da vidim šta će biti sledećeg meseca, pa ću prijaviti u poslednjem trenutku ako oni ne očitaju.
Sačekaću da vidim šta će biti sledećeg meseca, pa ću prijaviti u poslednjem trenutku ako oni ne očitaju.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Stigao jutros odgovor od eps-a:
Обавештавамо Вас да је на подручју Београда у току унапређење пословног система, који ће подићи ниво услуга за купце електричне енергије.
У току је имплементација система „Електропривреда Србије“ Београд као и миграција података, те сходно томе тренутно нисмо у могућности да поступимо по Вашем захтеву
Ваш ЕПС
Обавештавамо Вас да је на подручју Београда у току унапређење пословног система, који ће подићи ниво услуга за купце електричне енергије.
У току је имплементација система „Електропривреда Србије“ Београд као и миграција података, те сходно томе тренутно нисмо у могућности да поступимо по Вашем захтеву
Ваш ЕПС
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Hvala za info. I kod mene nisu proknjižili desetak dana. Ali vidiš unapređenje je u toku. Bravo za EPS.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
https://www.hungary-vignette.eu/rs
Da li je neko uzimao online vinjetu za Mađarsku? Da li je ovo validan sajt preko koga se može kupiti?
Isto pitanje bih imao i za Austriju. Preko kog sajta bezbedno kupiti?
p.s. Mađarske više ne prodaju na Mol pumpama u Novom Sadu.
Da li je neko uzimao online vinjetu za Mađarsku? Da li je ovo validan sajt preko koga se može kupiti?
Isto pitanje bih imao i za Austriju. Preko kog sajta bezbedno kupiti?
p.s. Mađarske više ne prodaju na Mol pumpama u Novom Sadu.
https://ematrica.nemzetiutdij.hu/hu/mat ... avalasztas
Ja sam preko ovog uzimao
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja sam preko ovog uzimao
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Fala!
Takodje sam kupovao preko sajta koji je okacio Kabal.
Za Madjarsku sam i ja uzimao preko tog zvanicnig sajta. Najbolja opcija.
Za Austriju postoji oficijelni sajt za vinjetu ali iz nekog razloga radi samo sa VPN. Ne dozvoljava pristup van Austrije.
https://www.asfinag.at/en/toll/vignette ... -vignette/
Mnogi su uzimali i pisali pozitivna iskustva, da je sve proslo u redu.
Ja sam ipak stao na prvi parking i kupio na automatu za par sekundi.
Za Austriju postoji oficijelni sajt za vinjetu ali iz nekog razloga radi samo sa VPN. Ne dozvoljava pristup van Austrije.
https://www.asfinag.at/en/toll/vignette ... -vignette/
Mnogi su uzimali i pisali pozitivna iskustva, da je sve proslo u redu.
Ja sam ipak stao na prvi parking i kupio na automatu za par sekundi.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Može ovaj sajt što je Kabal napisao, ja uzimam preko njega.
Inzaghi, jeste, mora iz Austrije da se kupi ali cena je skoro dupla (bila) u odnosu na kad kupiš na pumpi. Ja sam jednom kupovao jer nijedna pumpa nije radila u 12 noću...
Inzaghi, jeste, mora iz Austrije da se kupi ali cena je skoro dupla (bila) u odnosu na kad kupiš na pumpi. Ja sam jednom kupovao jer nijedna pumpa nije radila u 12 noću...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Na šta tačno misliš, na asfinag je bilo duplo skuplje nego na pumpi?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk