Meni posle par minuta digne temperaturu na 46 stepeni i onda počinje da duva toplo, ako je na auto. Mogu ja odmah uključiti da duva čim sednem u auto. Ali kontam ovako se brže ugreje auto. Ali ne i ja

nikaragva napisao:Kako onda sporo diže temperaturu, ako ima grejač rashladne tečnosti?
Meni posle par minuta digne temperaturu na 46 stepeni i onda počinje da duva toplo, ako je na auto. Mogu ja odmah uključiti da duva čim sednem u auto. Ali kontam ovako se brže ugreje auto. Ali ne i ja
Istina, sa kadetom do posla i nazad je grejanje odlicno radilo. Sa astrom jedva se malo zagreje, tako da se uglavnom smrzavam.Bax napisao:....
Cim se stane na ler, dozel motor pocinje da se hladi...
... u Astri 1,7 imam cebe da se pokrijem, ne greje uopste...
Xepoj87 napisao:Boga mi,ja sam se lepo prosrao kako auto mora da se zagreje za 5km ili koliko vec sam rekao,ne secam se,a sada gledam i treba mu 100 godina da dodje do radne temperature na minusu...
Ima razlike. Ako je na auto modu, on kreće da duva, tek kada temperatura rashladne tečnosti dođe do 46 stepeni. Ako je manual podešeno, onda možeš staviti da duva odmah, ali će duvati hladno, sve dok se ne zagreje tečnost, tako da dođe na isto, samo što ti u prvom slučaju ne duva hladnoDay Walker napisao:ukljucis klimu na auto mod ili samo stavis duvanje na auto?
Posto mi nije jasno kakve razlike ima da li je auto ili ka soferci npr.
I ja taman hteo da pohvalim Civic i onda se setih da vozim bukvalno iz garaze u garazuXepoj87 napisao:Boga mi,ja sam se lepo prosrao kako auto mora da se zagreje za 5km ili koliko vec sam rekao,ne secam se,a sada gledam i treba mu 100 godina da dodje do radne temperature na minusu...
Ne znam od koga ga odvajaju, upravo sam napisao da to i kod mene možeXepoj87 napisao:Meni stavljen AUTO,ali onda iskljucim A/C,pa stavim duvanje na sve izduve i ostane mi automatska samo jacina duvanja skladno temperaturi u kolima,sto mi je full
Kod mene klima moze svaki deo da ima automatski ili manuelni odvojeno,sto je vrh.
To su oni sitni detalji koji Mercedes odvajaju od ostalih... Nekome nebitni,a mene odusevljavaju